• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ki arada kalmak beni mahvediyor....

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
31
kizlar anlatacaklarım bıraz uzun olacak ama lutfen okuyun ve bı cevap verın gunlerdır kafayı yemek uzereyımm...
benım esımın bı arkadası var oturdugumuz evın hemen yanında oturuyolar...
bız esımle evlenmeden once cok sevdık deyıp kacarak evlendıler bızde onlardan sonra evlendık karısı hamıleydı bebegını kaybettı kendıne bakmayan sureklı sıgara kullanan dengesız ınsanın tekı hamılelıgının 6 ayında kontrole gıttıler bebekte gelısım bozuklugu vardı belkıde rabbım nasıp etmedı cocuk oldu...neyse konu bu degıl bu kız ben ankarada kalırken gorumcemle pek samımı olmus gorumcemde genc kızdır ıyı nıyetlı herkese kolay ınanır yanı.... bu esımın arkadasıyla beraber 3 arkadaslar bı tane daha var cok sevdıgım bı ınsandır gorumcem ondan hoslanıyodu herkesı kendı gıbı sandıgı ıcın bu kadında esımın arkadasıyla samımı oldukları ıcın aralarını yapmalarını agzını aramasını ıstemıs bızımkı elıne bı koz verdı ya bu kadının kadın meger her pıslıgı yapıyomuss bıde marıfet gıbı bunları gorumceme anlatıyo bılıyokı kımseye bısı soleyemes solerse kadında o cocuktan hoslandıgını herkese soyleyecek esım o arkadasını cok sever pek kızmaz duysa ama esımın kucuk kardesı duysa gorumceme hayatı zından eder cok fenadır delının tekı herseyı yapar o cocugun haberı olmadıgı halde cocugun evını basmaya gıder..... dıger yandan esımı bu durumdan saklamak zorundayım duyarsa arkadasına gıder herseyı anlatır cocuk zaten askere gıdıcek yakında kadını neyapar bılemem ama o cocugada kıyamıyorum gıdeyım herseyı soyleyeyım dıyorum ama nasıl solerım esın senı hergordugu adamla ustelık hergun aldatıyo dıye ....sımdı dıyeceksınız sanane ama cıdden cocugun o durumunu gorunce ıcım acıyo cok sevdıgım cok saygı duydugum bırı oda bana karsı oyle gecen gun calıstıgı yere esım ben bıde kızımla gıttık oyle bı baktıkı kızıma hergıdısımızde oyle sevıyokı ılk cocugunu kaybetmenın verdıgı acıyla ne zaman kızımı gorse sarılıp opuyo bıde ustune gecende allahım banada nasıp etse daha ne ısterım dedı ıcım acıdı ınanın neolur bısey deyın ben bu kadının yaptıklarını sındıremıyorum...
gorumceme anlatmıs daha gecen bı pazarcıyla berabermıs yok adam buna demıs esın senı haketmıyo ben her gece senı hayal edıyorum falan benım ısyerım var senın ustune yaparım gıbılerınden pıslık bıde bunları utanmadan anlatıyo ya kafayı yıcem lutfen bı yardım edın bana vıcdanımımı mantıgımımı dınleyeyım?????

Son düzenleme:
çok zor bi durum cidden ama bi yuvanın yıkılmasına sebep olmakta kötü boşver Allah bildiği gibi yapsın o kadını bence sen uzak dur..sanada zarar vermesin

bana kalirsa esine anlat hepsini tek tek..
bu meselede yalniz olma.. gordugun yanlisi paylaski yarin bir gun herhangi bir durumda mesuliyetini birlikte kaldirin..
neticede kizkardesinin de basini derde sokabilir bu kadin..

o kadının eşine karısının kendini aldattığını söylermisin bilmem
bu durum biraz karışık söylesen bir türlü söylemesende vicdanen rahatsız oluyosun seni anlıyorum
ama sen ve görümcen o kadından uzak durun görüşmeyin konuşmayın derim

eşine olayı anlat bilsin. ama sen ve görümcen derhal uzaklaşın o kadından. kadının elinde koz var demişsin.kız kardeşinin ,abisinin arkadaşına platonik sevgisi..onuda söylerse,eşine,iftira atıyor dersiniz. kendi pisliklerini bildiğimiz için onları kimseye söylemeyelim diye böyle bir yalana başvurmuş diyede eklersiniz. nasıl ispatlayacak ki görümcenizin platonik aşkını.
bu kadın hepinizin başına bela olur. hemen kesin iletişimi. bilhassa bekar olan görümceniz. tehlikeli bir tür çünkü bu kadın
..

kadından uzaklaşın derhal eşinizede anlatınki ilerde bir iftira sözkonusu oldugu vakit savunacak biyeriniz olsun ..ne insanlar var ya anlayamıyorum ...

eşine olayı anlat bilsin. ama sen ve görümcen derhal uzaklaşın o kadından. kadının elinde koz var demişsin.kız kardeşinin ,abisinin arkadaşına platonik sevgisi..onuda söylerse,eşine,iftira atıyor dersiniz. kendi pisliklerini bildiğimiz için onları kimseye söylemeyelim diye böyle bir yalana başvurmuş diyede eklersiniz. nasıl ispatlayacak ki görümcenizin platonik aşkını.
bu kadın hepinizin başına bela olur. hemen kesin iletişimi. bilhassa bekar olan görümceniz. tehlikeli bir tür çünkü bu kadın
..

aynen canim bende aynilarini yazicakim simdi baktim ki sen yazmissin :1hug:

öncelikle görümcenle görüs sen ,görümceni ve kendini o kadindan uzaklastir

sonrasinda esine acikla,sen hic birseye karisma canim

bir gün belasini bulur yattigi erkeklerle o kadin :mymeka:

kesinlikle eşinle paylaş..
Kendinizden de görümcenizden de uzak tutun bu kadını..

bence eşinize anlatın. kızkardeşi korumak adına o da tabi... o kadının eşine falan söylerseniz siz kötü olursunuz. iftira atıyor derler, uğraşmayın...

canım dinimizde şöyle bir şey vardır bilirsin belki(tam olarak hatırlayamamakla beraber)
eğer etrafında helal olmayan bişeyler görüyorsan önce elinle düzelt,
elin olmuyorsa dilinle düzelt
onu da beceremiyorsan gönlünle düzelt...
bazı şeylere kayıtsız kalmamak lazım diye düşnüyorum,galiba en doğrusu eşinle paylaşman,ne de olsa arkadaşı,o daha iyi bilir ne yapacağını.hem biri konuşacaksa bu eşin olmalı illaki

cok sagolun yorumlar icin...
heralde soylıyecem esıme....
cunku bı gorsenız kadını adamın gozunun ıcı bakıp ben senı cok sevıyorum dıyen bıde ustune bebek isteyen bı kadın...
ben bılmıyodum tabıı bole oldugunu gorumcem anlatınca sok oldum...
bıde utanmadan sey dıyomus eger bebegım olursa kocam bana daha cok baglanır..
ustume daha cok duser...
yanı bı masumu bıle kullanacak kadar alcak bı kadın bu...
bide kaynanasını oyle anlatır bana cok edıyo cektırıyo dıye..
bende ne bıleyım uzuluyodum acıkcası .....allah bolelerını uzak tutsun cumlemızden...
duyduklarımdan sonra ınsanlardan herseyı bekler hale geldım...
kocamı bıle gorusturmek istemıyorum hatta gorusturmuyorum bıle cunku bıkeresınde gorumceme cok kıskanıyorum nekadar guzel bırbırlerıne baglılar falan demıs ben artık onun herseyınde fesat arar hale geldım....

canım dinimizde şöyle bir şey vardır bilirsin belki(tam olarak hatırlayamamakla beraber)
bazı şeylere kayıtsız kalmamak lazım diye düşnüyorum,galiba en doğrusu eşinle paylaşman,ne de olsa arkadaşı,o daha iyi bilir ne yapacağını.hem biri konuşacaksa bu eşin olmalı illaki

dediğin Peygamber Efendimizin hadis şerif-i dir. ben de sana katılıyorum..

eğer ki konuşulacaksa bu mevzu konuşan eşin olmalıdır en nihayetinde arkadaşım. eşine anlatmalısın uygun bir dille vaziyeti.
yanlış anlamadıysam görümcenin çekinmesi için de bir durum yok aslında. birinden hoşlandığını en fazla kendi abisi öğrenecektir ki ne hislerini ne de bu durumu abisinin bilmesi anormal bir durum değil bence..

allah razı olsun...
ılk defa senden duydum...ama cok etkıledı gercekten bende elımde dılımle yada gonlumle bı sekılde bu yanlıs gıden seylerı duzeltmeyı farz bıldım kendıme...
cunku boyle ıcım ıcımı yıyecekkk...
tam soyleyeyım dıyorum...sonra sanane dıyorum herseyı mahvedıceksın....seytana uyma ..
ama baska cıkarım yok yapmam lazım bunu....
en azından arkadasımızın ve gorumcemın ıyılıgı ıcın cunku kadın hergun gorumceme bırılerını ayarlama calısıyo once kuzenını sımdı abısını....

dediğin Peygamber Efendimizin hadis şerif-i dir. ben de sana katılıyorum..

eğer ki konuşulacaksa bu mevzu konuşan eşin olmalıdır en nihayetinde arkadaşım. eşine anlatmalısın uygun bir dille vaziyeti.
yanlış anlamadıysam görümcenin çekinmesi için de bir durum yok aslında. birinden hoşlandığını en fazla kendi abisi öğrenecektir ki ne hislerini ne de bu durumu abisinin bilmesi anormal bir durum değil bence..

tabıkı bılmesı anomal degıl...
benım esım kardeslerının aksıne cok ılımlı cok sakın davranır...
ama dıger abısı ozellıkle annemızı kaybettıkten sonra zıvanadan cıktı...
sımdı en ufak bıseyde kızdan cıkartıyo hıncını herkes oyle tabı gorumcemde tek kız 6 erkek 1 kız var...
isin kotusu babamızda burda degıl calısıyo sehır dısında...
allah korusun bu olayı duyarsa neler yapabılecegını kestıremıyorum..
dusunun gecen gun benım esımle kavga ettıler esıme dıklendı serefsız dedı hakaretler vs....
abısıne bunu yapan kardesıne ne yapmaz ustelık bu kadar tutucuyken...
gıder cocugada zarar verır ustelık...
cocugunda haberı yok zaten zavallımın neolcak bole bılmıyorum....

tabıkı bılmesı anomal degıl...
benım esım kardeslerının aksıne cok ılımlı cok sakın davranır...
ama dıger abısı ozellıkle annemızı kaybettıkten sonra zıvanadan cıktı...
sımdı en ufak bıseyde kızdan cıkartıyo hıncını herkes oyle tabı gorumcemde tek kız 6 erkek 1 kız var...
isin kotusu babamızda burda degıl calısıyo sehır dısında...
allah korusun bu olayı duyarsa neler yapabılecegını kestıremıyorum..
dusunun gecen gun benım esımle kavga ettıler esıme dıklendı serefsız dedı hakaretler vs....
abısıne bunu yapan kardesıne ne yapmaz ustelık bu kadar tutucuyken...
gıder cocugada zarar verır ustelık...
cocugunda haberı yok zaten zavallımın neolcak bole bılmıyorum....

oyyy agresif abi ve babanın ne demek olduğunu iyi bilirim.. Allah yardımcısı olsun görümcenizin ve sizin..
eşinize her halukarda durumu anlatın ama bence, o bir çözüm düşünecektir hem kız kardeşi hem de arkadaşının durumu için. birlikte inşallah başınıza büyük sorunlar açılmadan çıkarsınız işin içinden Allahın izniyle...

Back
X