• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kibar beyefendiyle son noktamız:))

Bende bayan olarak bahsetdgnz gbiyeni tanisdigim biriyle ilgli endiselenirim ayni onn gviyim erkekde itici olabiliyor evet ama bunu söyleme tavriniz cok cirkindi bence adam sizi sallamasa umrunuzda olurdu..

Bende çok fazla üstüme düşülmesinden çocukmuşum gibi davranılmasından hoşlanmam 😒 Bence düşüncenizde haklısınız daha yüz yüze bile gelmeden bu kadar samimiyet sahiplenme bence de gereksiz ama yapmacık buluyorum demeseniz daha iyi olurdu tabi 😅

geri adım tuşu bende olmadığı için ben geri adım atmazdım, umrumda olmazdı, eline koz vermezdim ben olsam kendisinin yazmasını beklerdim.
ama dikkat et sen maço az sert seviyosun diye içindeki höduğu çıkarma adamın, sen böyle olmamı istedin der, hayvan gibi davranabilir. böyle bir ters reaksiyon da gösterebiliyor ekstra kibar erkekler tanıdığım kadarıyla.

Bence tam tersi adam normal değil, samımı değil. Sen de oyle hıssetmıssın kı patlamıssın. Annen baban dese belki bu tepkıyı vermez sadece oflardın. Senı daha gormemıs anan mı baban mı ne alaka bu kadar yapay endıse. Iyı yapmıssın. Bu tarz erkekler turedı, kendı ozguvensızlıklerını baskasına ekstra ilgi vererek kapatmaya calısıyor. Onsezılerıne guven , adam normal değil

Ayıp falan değil ya bence çok rahatsız ediciydi böyle davranması, iyi yapmışsın. Bununla buluşsan hemen el ele yürümeye çalışır ilk günden, sıkboğaz eder, hemen düğün muhabbetlerine girer vs. Taciz gibi geliyor bana böyle şeyler, sizin rahatsız olabileceğinizi düşünmeden tavırlarınızı izlemeden alanınıza fazla fazla giriyor gibi... çok mu abarttım bilmiyorum ama en iyisini yapmışsın.
Fikrimce bu bey yapışkan birisidir ve tekrar iletişime geçecektir.

bende öyle kibar, adam gibi adam, düzenli hayatlı insanlara tahamülüm yok

o yüzden nerde trip atan küsen, lan lunlu konuşan, alikıran başkesen var buldum

sonra belamıda buldum 4 yıldır gözümden düzenli olarak yaş eksik olmaz

yalanı, kötü alışkanlığı, aldatmalarıda cabası tabii

Bence patlayip da büyük tepki vermeniz hos olmamış ama diger yandan da bir insana bu kadar kırılacak vazo muamelesi yapılmasını da aşırı buluyorum.
Belki sert çıkmanız sizi hakliyken haksız duruma düşürmüş olabilir ama ben sizin de kendinizce hakli yanlarınız oldugunu düşünüyorum.
Şöyle ki, ben ısrarla ayni davranisi sergileyen birinin uyarmama rağmen devam etmesini şahsıma saygisizlik olarak.algilarim. Hoşumuza gitmeyen bir durumu söylediğimiz halde karsi taraf aksini yapmaya devam ediyorsa bu bende "senin ne istedigini önemsemiyorum ben kendi istediğim sekilde davranirim hosuna gitse de gitmese de" izlenimi olusturur.
Yapmacik oldugunu dusunmedim, daha cok bir kadinla düzgün bir iliski nasil.kurulur bilmeyen tecrübesiz biri gibi geldi. Bu kibarlık değil, bir erkegin bu kadar narin, hassas ve nazli olmasını doğru bulmam. Üstüne bir de trip atmış, aman aman trip atan erkeklerden fersah fersah kaçın.
Özür de dilemeyin, gerek yok. Önce bu kadar kırılmamayı ve karsisindakini dogru dinlemeyi öğrensin.
Ve evet bu devirde düşünceli erkek az ama bu kadar kibarlık da abartı.

Kova burcu demissiniz, benim.gozlemledigim kova erkekleri cok iyi dost olurlar ama sevgililik halleri i ih cekilmez.
Iyiyken cok iyiler ama ısrarcı ve illa benim.dedigim.dogru bak sana ispat edecegim diye devamlı kendi fikirlerini empoze etme çabaları insani darliyor, bir de eger net bir sekilde hayir derseniz iclerindeki cirkef tip.ortaya çıkıyor.
Bunu kova burcu sevgilisi /eşi olan arkadaslarimda da gözlemledim. Burcu kötülemek degil tamamen gözlem.

Bir de özür dilemişsiniz bundan sonra sizden ısrarla gönlünü almanızı bekler, kendini naza ceker trip atar hic ustune dusmeyin kendi haline birakin

Ayibı siz etmişsiniz ama adam umrumda degil diyorsunuz.Eğer oyleyse hiç vakit harcamayin harcatmayın.

Bunun gibi biriyle tanıştırmıştı arkadaş. Bizimki farklı olarak beni sabah namazına kaldırmayı kendine görev edinmişti. Bu aslında çok güzel bir şey diye düşünebilirsiniz ama sabah ezanıyla birlikte mesajlar yağmaya başlıyordu ki ben zaten kalkıyordum. uykulu olduğum için cevap atamıyordum. Cevap alana kadar Peş peşe aramalar annem geliyor kim arıyor diye soruyordu. Sabahta upuzuuunn bir mesaj çekiyordu. Dedim uyarmanın da bir adabı var. Sonra da kıskançlıklar başladı. Yok pantolon giymesen mi yok bunu giymesen mi ? bu dediklerin bir hafta içinde oldu. Ben de ayrıldım :D

Arkadaşlar biriyle konuşuyordum aşırı kibar takılıyordu. Yemeğini yedin mi işte sürekli seni rahatsı etmiyorum dimi. Yok sen yemeden boğazımdan geçmez. Neyse söyledim baya açık açık bana yapmacık geliyor diye azalttı biraz. Bu gece de şöyle bişey oldu. Ben pandemi riskli bi yerde çalışıyorum sürekli dikkatli ol diyordu bende tamam diyordum. Bugün daha riskli bi yere görevlendirildim. Üst üste 5 kez filan tamam dememe rağmen lütfen çok dikkatli ol deyip duruyor. Patladım bende daha görüşmediğin biriyim yani bu kadar endişeleniyor olamazsın abartıyorsun yapmacık geliyor kendimi çocuk gibi hissediyorum dedim. Atarlandı kibar beyimiz zaten bu devirde birini düşünmek kabahat bilmemne.karşındakini çocuk gibi azarlayamazsın bunu unutma dedi. Bende öyle olduğunu düşünüyosan konuşmayalım dedim peki dedi ben de peki hayatta başarılar dedim. Burada ben mi ayıp ettim sizce? Adam umurumda değil ama ben de hata var mı onu merak ediyorum ayıp mı ettim dürüst olmakla?
Yengeç burcuysa yapmacık değildir ya :D

Bazı kadınlar anaç yapılı olur, sevgilisinin annesi gibi davranırya adamda öyle gibi. Daha yeni tanıştığım adam sen yemezsen boğazımdan geçmez derse bende inanmam samimiyetine.
'' Bir buçuk haftadır konuşuyoruz, kalkmış şiir yazmış '' dedi konu sahibi eski konuda, asıl ben orda koptum.

Yani davranışı itici bile gelse yüzüne söylemek hoş değil.. Tüm kusurlarımız yüzümüze söylense hoşumuza gidermi? Biz mükemmelmiyiz ki? Kırmaya gerek yokmuş..

Back
X