Kibarlıkla dalkavukluk arasında ince bir çizgi var bence ve siz gayet kibar birisiniz gibi geldi bana. Ki önceki konularınızı hatırlıyorum, 20 kişilik yatılı misafiri bile kibarca baş tacı etmiştiniz :)
Giyim kuşam, hareketler anlamında bahsettiğiniz şey zerafetse eğer onu bilemiyorum, bazı insanlar doğuştan öyleler sanki, zarif, inceler. Arzum Onan gibi mesela :)
Ben de öyle değilim, olma isteğim de yok pek ama siz nasıl öyle olursunuz bilemedim.
Sadece burada okuduğum kadarıyla gayet kibar olduğunuzu düşünüyorum, onu yazmak istedim
Teşekkür ederim ya. Taninacagimi hiç dusunmemistim :)) yapmam gerekeni gördüğümde yapmaya çalışıyorum ama bazen aklıma gelmiyor, bazen de bunu mu kutluycaz moduna giriyorum.. bu arkadaşlardan birinin bir programı var mesela, ben ohoo verilen saatten yarım saat sonra başlar kesin derken başka bir arkadaş erken gelip yardım edeyim mi diyor. Aslında yardımlık bir durum yok işle ilgili toplantı tarzı bir program ama benim aklıma bu gelmiyor mesela. Ha hazırlık aşamasında yardım ettim ama sunuş kısmında yardımcı olmak aklıma gelmemişti.
Hayran kalıyorum her hali kibar kızlaraacele ederken de, hastayken de, stresliyken de her halleri kibar. Nasıl başarıyorlar bilemiyorum...
Allah aşkına herkezin bi duruşu vardır bende erkek gibi büyüdüm mahalle kavgaları maçlar 36 yaşındayım hala eşim nazik bi adamdan kalk gidelim kavgaya hali bende kiMerhaba hanımlar.
Benim yıllardır derdim aslinda bu mesele. Hiç bir zaman istediğim kadar kibar biri olamıyorum..
kimseyi kolay kolay kirmamaya çalışırım, asla argo söz kullanmam, giyimime dikkat etme çabasıdayım ama sanki herşey üstümde iğreti duruyor gibi.
Bakıyorum bazı kızlarin yuruyusu konuşması her hareketi kibar. Ben poz vermeyi bile beceremiyorum. Biraz süslü birşey giysem sanki yakışmıyor gibi hissediyorum.
Yeteri kadar düşünceli de değilim. Bugün yaşadığım olaydan örnek vereyim. Bir arkadaşımın bebek beklediğini ogrendik, ortak diğer arkadasta işte terfi aldi. İkisi de birbiri için birşey organize etme çabasına girdi. Ortak kesişim de benim. İki tarafa da farketmeden isteksiz modundaydim.
Kıskanacak bir durumum yok öyle bir yapım da yok sadece bu durumların pastalı, cicekli, hediyeli olmasını abartı buluyorum. Ama asla sorun etmedim tabiki ve hatta bazılarını ben bu fikrin oluşması sonucunda organize de ettim.
Birinin bir derdi olsa iki elim kanda olsa derdine çare olmaya çalışırım, ama böyle kibarlık göstergesi olan işlerde saf saf etrafına bakinirim. Biri ön ayak olmazsa asla aklıma bile gelmez. Mutluluğuna ortak olurum, tebrik ederim o kadar. Kimseden de fazlasını beklemem.
Kibar olan arkadaşlar, bunu nasıl başarıyorsunuz, her an nasıl bu kadar düşünceli olabiliyorsunuz. bana neden yakışmıyor kibarlık ve neden düşünceli davranamiyorum?
Davranışlarınız gayet kibarca zaten, arkadaşlarınızın derdi olunca onlara çare aramakta kibarlıktır. Siz sanırım gösterişi sevmiyorsunuz bu da kabalık değil sadeliktir. Herkesin kişiliği farklıdır.Merhaba hanımlar.
Benim yıllardır derdim aslinda bu mesele. Hiç bir zaman istediğim kadar kibar biri olamıyorum..
kimseyi kolay kolay kirmamaya çalışırım, asla argo söz kullanmam, giyimime dikkat etme çabasıdayım ama sanki herşey üstümde iğreti duruyor gibi.
Bakıyorum bazı kızlarin yuruyusu konuşması her hareketi kibar. Ben poz vermeyi bile beceremiyorum. Biraz süslü birşey giysem sanki yakışmıyor gibi hissediyorum.
Yeteri kadar düşünceli de değilim. Bugün yaşadığım olaydan örnek vereyim. Bir arkadaşımın bebek beklediğini ogrendik, ortak diğer arkadasta işte terfi aldi. İkisi de birbiri için birşey organize etme çabasına girdi. Ortak kesişim de benim. İki tarafa da farketmeden isteksiz modundaydim.
Kıskanacak bir durumum yok öyle bir yapım da yok sadece bu durumların pastalı, cicekli, hediyeli olmasını abartı buluyorum. Ama asla sorun etmedim tabiki ve hatta bazılarını ben bu fikrin oluşması sonucunda organize de ettim.
Birinin bir derdi olsa iki elim kanda olsa derdine çare olmaya çalışırım, ama böyle kibarlık göstergesi olan işlerde saf saf etrafına bakinirim. Biri ön ayak olmazsa asla aklıma bile gelmez. Mutluluğuna ortak olurum, tebrik ederim o kadar. Kimseden de fazlasını beklemem.
Kibar olan arkadaşlar, bunu nasıl başarıyorsunuz, her an nasıl bu kadar düşünceli olabiliyorsunuz. bana neden yakışmıyor kibarlık ve neden düşünceli davranamiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?