- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
Ben adı duyulmuş iyi bir dershanede geçen cts işe başladım . Ben etüd öğretmenliği olarak anlaşmıştım haftada 3 gün gidecek 25o lira alacaktım . cumartesi dershneye gittiğimde 6.ve 7.sınıfların matematik derslerini de bana yazmışlar . Sesimi çıkarmadım . Pazar ve bugün de tüm gün çalıştıktan sonra günün sonunda benden 1 gün daha gelmem talep edildi . Okulumun devam ettiği ve şehirdışında okuğum idareciler tarafından bilindiği halde hemde . Mümkün olmadığını söylediğimde ise müdür yardımcısı (hanımefendi?!) kot pantolon ve converse ayakkabıyla derse girmenin yasak olduğunu ''bundan sonra gelmeyin bu şekilde Güneş Hocam '!'' diyerek belirtti . Ben orada öğretmen konumundayım . Öğrenci gibi azarlanmak neyin nesi ? . Ben daha fazla sizinle çalışmıyorum diyerek işime son verdim . Ve benim 3 gün 8'er saatten çalıştığım emeğim de gitti . İsteyemedim de . El elde baş başta kalakaldım . Geçen sene çalıştığım yerden de referansım vardı adamlar beni direk almışlar, öğrenciler de çalıştığım bir kaç saat içinde çok çok memnun kalmışlardı .
Neden böyle oldu anlamadım istifa etmem için yer aradılar bence
Neden böyle oldu anlamadım istifa etmem için yer aradılar bence