Erkek İnfertilitesi kibarlı (K5, E1, PANAX,)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayalperest42

mucızem benımle
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
275
0
46
35
Konya
herkese merhabalar...

2 bucuk yıllık evlıyım. cocuk hasretı ıle yanıyorum..

sımdılık esımde ve bende sorun yok bır kere asılama oldum tutumadı..

kımyasallarla hamıle kalmak ıstemıyorum.

ayrıca doktora gıtmekde benı cok yıpratıyor.

bu zamana kadar hıc gebelık olusmadı..

dun mustafa eraslanın ılaclarını denemek ıstedık bı umutla aldık.

kulananların yorumlarını sabırsıszlıkla beklıyorum.

ınsallah olumlu sonuc alırız.

Son düzenleme:
arkadaslar ben kullananların yorumlarını merak edıyorum .. tesekkurler

canım kullananların yorumlarını merak ediyorum demişsin
bende senin gibi pc den bitkisel ilçları ararken bulmuştum öyle abartmışlar ki yazılarda dedim bu bi mucize ilaç herşeye iyi geliyor kullananların hepsinin çocuğu olmuş öyle inandım ki
zaten o güne kadarda sperm artırmak için eşime yedirmediğim içirmediğim ot çöp kalmamıştı belki sana abartı gelir ama aylar boyunca kilolarca keçiboynuzu aldık ya olursa diye keçiboynuzuyla hamile kalanlar çoktu ama bize hiç yaramadı
neyse asıl meselemize gelelim bu ilaçları pc den tvden övgülerini duyunca eşime dedim bunuda kullanalım ama o istemedi yalandır dedi ama ben öyle ısrar ettim ki alalım sanki ne zararı olur dedim neyse 2 yıl önce 3 ay lık kullanım için aldık 600 lira verdik 3 ay kullandı 3 ay sonra test yaptırdı maalesf hiç bir faydasını göremedik belki faydaları kişye göre değişir bişey diyemem ama bize hiç faydası olmadı sadece paramızdan olduk
bence bunlar umut taciri allah hepimize yardım etsin

benim akrabamda bu ilaçarı 6 ay civarı kullandı ve bu firmaya 3000 tl civarında ödeme yaptı sonuç 0 hiç bir gelişme yok şimdi daha farklı bitkisel şeyler kullanıyo bende tahlil sonuçlarını merak ediyorum inş düzelir

arkadaşım bu ürünler sağlık bakanlığı tarafından yasaklandı.
T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü
'Clavis panax' ilacına acil yasak - Sabah - 30 Aralık 2012
Dikkat! Bu 3 bitkisel ilaç yasaklandı! haberi

sanırım fazla söze gerek yok... linkleri oku yeter.

Arkadaşlar KİBARLI PANAX E1 gibi ürünler Mustafa Eraslanın ürünleri.Diğer CLAVİS PANAX ürünleri dediğiniz gibi toplatılıyor.Ama KİBARLI ürünleriyle ilgili böyle bir sıkıntı yok.Kibarlı Kurumsal Web Sitesi Kibarlı ürünlerinin kurumsal web sayfasidır.

Arkadaşlar KİBARLI PANAX E1 gibi ürünler Mustafa Eraslanın ürünleri.Diğer CLAVİS PANAX ürünleri dediğiniz gibi toplatılıyor.Ama KİBARLI ürünleriyle ilgili böyle bir sıkıntı yok.Kibarlı Kurumsal Web Sitesi Kibarlı ürünlerinin kurumsal web sayfasidır.

konuyu açan arkadaş zaten mustafa eraslanın ürünlerini sormuş. tvlerde de boy boy çıkıp, kısırlığa çare olarak, fahiş paralara sattığı panax ürünlerne de toplama kararı çıkmış... sağlık bakanlığı tarafından asılsız iddialarla halkı kandırmakla suçlanıyor. ayrıca kibarlı sitesinde de aynı ürünler satılıyor. yani internet siteleri farklı olsa da ürün aynı. yani ortada yanlış bir bilgi yok bence.

herkese merhabalar...

2 bucuk yıllık evlıyım. cocuk hasretı ıle yanıyorum..

sımdılık esımde ve bende sorun yok bır kere asılama oldum tutumadı..

kımyasallarla hamıle kalmak ıstemıyorum.

ayrıca doktora gıtmekde benı cok yıpratıyor.

bu zamana kadar hıc gebelık olusmadı..

dun mustafa eraslanın ılaclarını denemek ıstedık bı umutla aldık.

kulananların yorumlarını sabırsıszlıkla beklıyorum.

ınsallah olumlu sonuc alırız.

merhaba arkadaşım
önce kendimden bahsedeyim
k5 ürününü kullandım ve kist vardı bende
3,5cm büyüklüğündeydi yanlış olmasın ve bunu kullandıktan sonra kist falan kalmadı bende Allahın izniyle
rahmimin durumu daha iyi oldu(sürekli dr. kontrolündeyim)
eşime gelince panax ve e1 kullanıyo
eşimde sperm 0 dı ve 10 aylık kullanımdan sonra sperm sayısı yaklaşık 1 milyona yükseldi
biz bunların çok faydasını gördük
hala kullanmaya devam ediyo ve azar azar da olsa sperm sayısı artıyo ve hareketliliği de artıyo
inşallah siz de faydasını görürsünüz
bi arkadaş link paylaşmış yasak getirildi bu ilaçlara diye
onlar sahte ürünler gerçek kibarlı ürünleri değil
hepsi bu ürünleri karalama çalışması
bunlar tamamen bitkisel kaynaklı yan etkisi olmayan ürünler
inşallah şifa olur size de.

mustafa eraslanın gerçek sitesi kibarlı.com dur
internette çıkan diğer bütün siteler sahtedir
yasaklanan ürünler gerçek clavis panax değildir
son olarak şu sözü söylemek istiyorum:
meyve veren ağaç taşlanırmış.

biz bu urunu cok arastirdik.. zaten olumsuz yazan arkadaslara inanmiyorum....

nursen sayende dahada umutlandim..

merak ettim bebegin varmi kac yillik evlisin..

8milyondu en son yaptirdigimiz.. . insallah umutla bekliyorum ..

rabbim hayirlisindan nur topu gibi bi evlat versin herkese . :49:

maşallah çok güzel değeriniz bize göre
inşallah normal yoldan gelir evladınız
ben 12 spermle hamile kalan birini tanıyorum normal yolla
Allah nasip etti mi buna hiçbir şey engel olamaz
bir topik var 1.000.000 la gelen mucizem diye
oraya da bir bak istersen.
insanın umudu daha da artıyo güzel hikayeler okuyunca.

konuyu açan arkadaş zaten mustafa eraslanın ürünlerini sormuş. tvlerde de boy boy çıkıp, kısırlığa çare olarak, fahiş paralara sattığı panax ürünlerne de toplama kararı çıkmış... sağlık bakanlığı tarafından asılsız iddialarla halkı kandırmakla suçlanıyor. ayrıca kibarlı sitesinde de aynı ürünler satılıyor. yani internet siteleri farklı olsa da ürün aynı. yani ortada yanlış bir bilgi yok bence.

Konuyu açan Mustafa Eraslanın ütünlerini sormuş doğru fakat sizin dediğiniz toplatılan ilaçlar onun ürünleri değil.Bu ürünler herkese fayda sağlayacak diyede iddia etmiyoruz.Bazı arkadaşlar kullanmış fayda görmüş.Bizlerde yeni kullanmaya başladık.Bu kişiden kişiye değişir.Ürün aynı ürün değil.Çoğu kişi piyasada satılan sahta panaxları kullanıyor fatkında olmadan malesef.Allah herkesin yardımcısı olsun.Sonuçta amacımız aynı...

eşimin abisinin 13 yıl çocuğu olmadı.bir çok yol denediler olmadı.kibarlının E1 ini kullandı.3,5 ay kullanmış.şimdi karısı hamile.bizim de çocuğumuz olmuyor almamızı söylüyor ama aşılama yaptırıcaz.ters tepki yapar diye korkuyorum

Back
X