Kibirli kv-görümce :/

Alntilayip durmayin beni evet cok sacma kk boyle bir kural koymamis illaki konu sahibine iletin baskalaryla alintilasmayin diye ...
Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz denizi güzel ..

KK kuralı değil insan hakları kuralı .

Kimsenin fikrine saçma diyemezsiniz.

Yeni bir şey öğrenmiş oldunuz .

Uzatmayalım dedikçe yeni eklemeler yapıyorsunuz ve sürekli cevap vermem gereken şeyler diyorsunuz.

Uzatmayın .

Merhaba, öncelikle bir soru sorayım
kv nize ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ve arıyorsunuz ? Mesafelerle ve çalışıp çalışmadığınız ile birlikte söylerseniz sevinirim
Konuma gelince pazar günü görümcem ve kızları ilk defa evimize gelecekler
Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama bunlar beni beğenmiyor
Köylüleri kötülemek için bu örneği vermiyorum ama öyle bir kalıp var tam bir "köylü-şehirli" gibi düşünüyorlar
Eşimle akraba evliliği yaptık ailelerimiz mahalleye kadar aynı bölgeden çıkma
Ama bunlar yurtdışında yaşamaya başlayınca nerden geldiklerini unutmuşlar burunları büyümüş
Bana bir kötülükleri olmadı bir kaç kere konuştuk şimdiye kadar gayet normal konuşup davrandı ama ben yine de kardeşleriyle kendi arasındaki konuşmalardan davranışlarından beni küçük gördüklerini anlayabiliyorum
Pazar günü bana bişey demeseler de büyük ihtimalle evimizi ve yemekleri beğenmyckler
(Yemek konusunda da tamamen kültür farkı oluşmuş durumda türk yemeklerini pek bilmezler)
Açıkçası benim hiç umrumda değil beğenip beğenmemeleri aslını unutan onlar ama ben bu durumu nasıl atlatabilirim onları kırmadan aslını hatırlatmak istiyorum çünkü her zaman bu böyle gidemez benim için önemli olmasa bile onların gözünde ezilmek istemiyorum
Bir de bazen düşüncesizlik yapıp benim yanımda yabancı dil kullanıyorlar yani benim anlamamam için.
Bunu ben direk söylemeli miyim onlara ya da eşime söyleyip kibarca o mu onları uyarmalı ?
Yumurtadan cikar kabuğunu begenmez. Ben olsam koyarim önlerine yerlerse afiyet olsun derim yemezlerse zikkim :) takmayin kibirli insani ne Allah ne de kulu sever. Umursamayin daha cok delirecekler emin ol belki de sirf seni sinir etmek icin yapiyorlardir...

Ben diyorum Ankara siz diyorsunuz denizi güzel ..

KK kuralı değil insan hakları kuralı .

Kimsenin fikrine saçma diyemezsiniz.

Yeni bir şey öğrenmiş oldunuz .

Uzatmayalım dedikçe yeni eklemeler yapıyorsunuz ve sürekli cevap vermem gereken şeyler diyorsunuz.

Uzatmayın .
Siz hic demedinizmi??? Konu sahibi kibirli ve kotu niyetli insanlar la nasil basederim diyor. Siz ona daha beterini yapin diyorsunuz ben sizin gercekten espri yaptiginizi dusundum alintilayip boburlenince yazma gereginde bulundum konu sahibine fikrinizi iletin yazdiniz bende sakin haaa dedim..

Siz hic demedinizmi??? Konu sahibi kibirli ve kotu niyetli insanlar la nasil basederim diyor. Siz ona daha beterini yapin diyorsunuz ben sizin gercekten espri yaptiginizi dusundum alintilayip boburlenince yazma gereginde bulundum konu sahibine fikrinizi iletin yazdiniz bende sakin haaa dedim..
Söz konusu sakın ha demeniz değil çok saçma bir fikir demeniz.
Ay ya ben anlatamıyorum anlatmakta yetersizim ya da siz anlamamak için direniyorsunuz.

Mune Mune bezdim allah aşkına :olamaz:

Söz konusu sakın ha demeniz değil çok saçma bir fikir demeniz.
Ay ya ben anlatamıyorum anlatmakta yetersizim ya da siz anlamamak için direniyorsunuz.

Mune Mune bezdim allah aşkına :olamaz:
Evet gercekten cok sacma bir fikir sizde uyari almistiniz hatrladim birisi size cok sacma buldunuz madem neden yaziyrsunz demisti..bu arada ceza verilsin bana bana hadee yiru gidin diyen birinin sikayeti uzerine Mune Mune

Evet gercekten cok sacma bir fikir sizde uyari almistiniz hatrladim birisi size cok sacma buldunuz madem neden yaziyrsunz demisti..bu arada ceza verilsin bana bana hadee yiru gidin diyen birinin sikayeti uzerine Mune Mune
Öyle bir şey olmamıştı hangi gezegendensiniz.
Allah aşkına gidin enerjinizi atın toprağa falan basın kahve için .

Tüm enerjimi aldınız.
Tamam sizsiniz.
Dahiyane fikirlerinize daima ihtiyacımız var bundan mahrum bırakmayınız bizi :dondurma:

Ama benimle afedersiniz ssidik yarıştirmayi bırakın :sopa:
Mune Mune Insan haklarını biliyor kime ne yapacağını ona da öğretecek değilsiniz herhalde :ıslık:
Belki 4 olmuştur diyişim ama cidden uzatmayalım hadi hanımefendi selametle :KK66:

Tüm enerjimi aldınız.
Tamam sizsiniz.
Dahiyane fikirlerinize daima ihtiyacımız var bundan mahrum bırakmayınız bizi :dondurma:

Mune Mune Insan haklarını biliyor kime ne yapacağını ona da öğretecek değilsiniz herhalde :ıslık:
Belki 4 olmuştur diyişim ama cidden uzatmayalım hadi hanımefendi selametle :KK66:
Vay arkadaş hanimefendide ne enerji varmiş :süslü:

Tüm enerjimi aldınız.
Tamam sizsiniz.

ben insan hakları dersinden bütünlemelere kalmışım çok mu? Senin haklarin icin kk dan da kalirimm. Iyi eglenceler size...

Hanımlar,
şurada tatlı tatlı yazışmak yerine niye tartışıyorsunuz ki? Biraz empati biraz hoşgörü yeterli birbirimizi anlamaya, İngilizce bilmiyorum kuş diliyle yazsam olur mu?
Tagartıgışmagayıgın:KK14:

ben insan hakları dersinden bütünlemelere kalmışım çok mu? Senin haklarin icin kk dan da kalirimm. Iyi eglenceler size...
Ay allah'ım Yarabbim sen büyüksun.
Kabullen, kimsenin fikrine kanaat getirme, anlayışlı ol, yargılama, gülmeyi eğlenmeyi dene, kendi fikirlerin oldukça kişiye beyan et insanlara çatma.

Inan hayat daha kolay olacak senin için .

Yaşanan şeyden güzel bir arkadaşlık doğması dileğimle :KK51:

Hanımlar,
şurada tatlı tatlı yazışmak yerine niye tartışıyorsunuz ki? Biraz empati biraz hoşgörü yeterli birbirimizi anlamaya, İngilizce bilmiyorum kuş diliyle yazsam olur mu?
Tagartıgışmagayıgın:KK14:
bu dili bizim mahallede
onu konuşabilenin havasından geçilmezdi,
dersin sanki ingilizce konuşuyor.
bi örnek vereyim;
-segenigi segevigiyogorugbu

bu dili bizim mahallede
onu konuşabilenin havasından geçilmezdi,
dersin sanki ingilizce konuşuyor.
bi örnek vereyim;
-segenigi segevigiyogorugbu
:))))

O zaman havalı havalı yineleyeyim sagakıgın tagartıgışmagayıgın, yagakagalagarsagam cıgımbıgızlagarıgım :)))
Hepinizi öper hayırlı geceler dilerim, konu sahibesi kardeşimizin konusunu da sabote etmemek adına, en güzeli konuya odaklanmak ;)

Iyi de insanlarin yemek zevki sizi ilgilendirmez ki , bende misafirlige gittigimde bamya yemem hatta kendi evimde de yemem , zaten misafire ikram edilen yemek sebze vs gibi evde pisen yemek olmaz bu bir gorgu kuralidir
Et tavuk balik vs yaparsaniz kims3 sizin ev sahipliginoze yorum yapmaz yapamaz , misafire kalkip da gunluk evde yapilan yemek ikram edilmez
Dedigim gibi onyargili yaklasiyorsunuz ve abartiyorsunuz
Yemek zevkiyle bir alakası yok konuyu biraz yanlış anlamışsınız
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş şahsen bamya da yiyebilirim misafirlikte..
Bence et tavuk balık işi görgü ile değil maddiyatla alakalıdır sonuçta misafir dediğin ayda yılda bir değil sürekli gelen insanlar bu yüzden herkes herkese et tavuk balık bulup yediremez.
Başka bir görümceme son gittiğimizde bamya yemiştik o geldi şimdi aklıma daha önceki gittiğimizde bezelye yemiştik
Ama ben onun için görgüsüz bize et yapmamış diye düşünmedim öyle bişey aklıma gelmedi çünkü maddi durumu iyi değil
Gerçi iyi olsaydı da öyle düşünmezdim galiba bilmiyorum.
Ben biraz abartıyor olabilirim ama sizin dediğiniz de doğru gelmedi bana böyle düşünüyorum teşekkür ederim

Back
X