- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.149
- 63
2 saat hayatta dayanamam ben ağzımdan bir sürü laf alır :))
Kiz alsın laf ne olacak hatta laf ver ne olcak insan kendi oğlunun ailesini kime nasıl anlayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 saat hayatta dayanamam ben ağzımdan bir sürü laf alır :))
Ben öyle desem eşim bana haklısın demez işteKal sen kal atta sacmalama ya ben düşük yaptım hamile olduğumu bildiğim an annenle lohusalık geçiremem dedim haklısın dedi azcik sabredersin benim için ben bir şekilde yollarım daha sonra diyip ortayı bulduk
Aile olarak görmez ki ben el kızıyım oğlunu yağlar ballar anlatır beni gömer öyle anlatırKiz alsın laf ne olacak hatta laf ver ne olcak insan kendi oğlunun ailesini kime nasıl anlayacak
Ben öyle desem eşim bana haklısın demez işte
Tamam istemiyorum diye gönderir istediklerimi yapar ama fikir birliği istiyorum sanki annesine laf söylersem o kırılırmış gibi hissediyorum öyle mi sence annesi hakkında her kızdığımı söylemeli miyim ya da kırılır mı
Yanımda olur illaki ama yine de kırılır gibi düşünüyorumHer kizdigini söylemek bunalıyorum ilk üç ayim öyle geçti ama ben öyle yapmadım daha sonra hakkından kendim gelemye başladım sinirim geçince gülerek anlattım o zaman sorun olmuyor
Ama lohusa döneminde eşlerin. Karılarının yanında olması gerekiyor
Aile olarak görmez ki ben el kızıyım oğlunu yağlar ballar anlatır beni gömer öyle anlatır
Yanımda olur illaki ama yine de kırılır gibi düşünüyorum
Sağol canım ama hayat eşim kırılır o bozulur diye geçmiyor maalesef ki boşver sen mutlu ol eşini mutlu ediyorsun zaten gerisi tefaruat
Başın sağolsunBırak anlatsın ben kendimi aksine insanlara tanıtıyorum evde yatarim diyorum yemek de işte yapabildiğim kadar ben üni okumuş ev hanımları çok zor geldi diyorum ahh ahh benim oğlum diye bir başlıyor haklısın Annecim çok iyi oğlun var iş de bana yardımcı oluyor birde o kdr iş de çalışıp diyorum o kdr hoşuna gidiyor ki millete ben böyle diyince beni toparlamaya çalışıyor :)
Takma boşver sen esin ve kendini biliyor musun boşversene
Annem evliliğim ikinci ayında hastalığını öğrendim kanserdi ve vefat etti annemden öncesi hastaligi ve annemden sonrası üç ayrı dönem benim için takma aksine hayatı ti ye al
Başın sağolsun
Mesela onlardayken yemekten sonra sofrayı toplarken yardım ediyor eşim o da kuduruyor gözlerinden ateş çıkıyor resmen eşim bi iş yapınca :)
Lafa gelince de yardım etsin iyi olur diyor
Ne güzel yaEşimin yardım etmesi çok hoş bence hiç yıpratma çaktırmadan sen laflarını sok abartma ama gaza gelip de he bu arada ben eşimin yanında KV ile bağıra bağıra tartıştık da yani eşim de gikimi çıkarmadı ama şimdi şu aizmiyor sanki aramazsan ama yapılanları unutmadım orası ayrı
Ne güzel ya
Bağıra bağıra tartışmayı geç normal bir tartışma bile yaşanmadı şimdiye kadar
HaklısınHayatını kimsenin eline verme böyle olmalıydı kötü olman gerekiyorsa kötü ol en sonunda eşinin senin yanında oldugunu görünce hepsinin sesi kesiliyor
+1Haklısın
Yıllarca bu şekilde dayanamam zaten sürekli kafamla konuşuyorum deliririm böyle giderse
Sesimi çıkarmaya başlasam iyi olur
Küs müsünüz :)Ev hanımıyım,kaynanamla aynı sitedeyiz hiç aramam :) ayrıca aylardırda görmüyorum görüşmüyoruz :) beni beğenmeyeni ben hiç beğenmem,evimi işimi yemeğimi beğenmiyorlarsa da çok da tınn der geçerim,sende onları beğenme bir iki beğenmezsen onlarda senden çekinirler.
Hiç barışık oldukmu diye bi düşündüm de pek olmadık :) 5 yıl olacak evlendiğim üç gün iyi beş gün kötüyüZ, elektriğimiz uyuşmadı kaynanacığımla :)Küs müsünüz :)
Bizim de uyuşmuyor ama nedense küsmüyoruz :)Hiç barışık oldukmu diye bi düşündüm de pek olmadık :) 5 yıl olacak evlendiğim üç gün iyi beş gün kötüyüZ, elektriğimiz uyuşmadı kaynanacığımla :)
Küsmemek aslında en iyisi,küs olunca eşler de arada kalıyor çok tatsız durumlar oluyor ama malesef benim kaynanam gibi bi insanla küsmemek imkansız, yalan dolan,iftira,oyun,arkadan konuşma,kocamı doldurmaya çalışma,herşeye karışma ,aldığımıza sattığımıza herşeye laf etme vs vs vs öf hiçmi iyi bir huyu olmaz bir insanın yaa,iyilikle konuşurken bile bir laf sokayım derdinde ya..Bizim de uyuşmuyor ama nedense küsmüyoruz :)
Sesimi çıkarsam küscez de
Yakındır.. :)
Diger yazdiklari hakkinda pek yorum yapmak istemiyorum ama kac yildir Almanyasin?Ne güzel bir kv :)
Tam olarak bu uyarıyı yapmak istiyorum ama büyük bi küslüğe yol açar![]()
Konu sahibinin sıkıntısına yazdim diyorum Im speak Turkish . You understand me?Iyi de siz yazmissiniz karsikli super yontemleri ..