yurtdisinda yasayan biri olarak hemen cevap hakkimi kullaniyorum. Iyiki yasadiklari ülkenin yemeklerine alismislar yoksa benim gibi ac kalirlardi. Bende yasadigim ülkenin yemeklerini yiyorum fakat o kebaplar, zeytinyaglilar hic aklimdan cikmadigi icin burnum batip yemiyorum burdakileri

Yabanci dil konusuna gelince vallahi genelde kasitli yapilan bisey degil. Yasadigimiz ülkede de türk arkadaslarimizla bir cümle icerisinde 2 dili karistirarak konusuyoruz, cok kötü bisey ama o an hangisi kolay geliyorsa onu konusuyorsun...
Bizlerin yerine koy kendini yabanci ülkede istersen yüksek mühendis ol yinede yabancisin bi yerde bi sekilde asagilamak icin gözüne sokuluyor bu, kendi memleketine geliyorsun orda da gurbetcisin, alamancisin

anlicagin hic bi yere sigamiyoruz...
Sen en iyisi caninizin cektigi özlediginiz bi yemek var mi onu hazirliyayim sana diye sor. Sohbet icerisinde de laf sokmadan gercekten anlamak icin siz nicin kendi aranizda yabanci dil konusuyorsunuz türkceden daha mi kolay geliyor gibi sorular sor. Büyüklük sende kalmis olsun eger art niyet varsa...