yardımcı olduysam ne mutlu..pozitif düşün pozitif olsun..
tamam canım hep pozitif düşüneceğim düşünce yoluyla belki değişim sağlarım:)artık o kadar birikmiş ki birşeyler böyle bir hışımla yazdım,inanın yazmak bir nebze rahatlattı beni..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardımcı olduysam ne mutlu..pozitif düşün pozitif olsun..
tükenmez yaşayan bilir...ben daha o evreye geçemedim fırsat vermiyor zaten:)ben de hassasım aman kırmayım aman aman saygısızlık olmasın büyümesin hayır demeyim diye diye geldik bugünlere...
tamam canım hep pozitif düşüneceğim düşünce yoluyla belki değişim sağlarım:)artık o kadar birikmiş ki birşeyler böyle bir hışımla yazdım,inanın yazmak bir nebze rahatlattı beni..
yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum. birikmiş olmasaydı patlamazdın böyle.. sakin ol ve git eşini öppp yat yanına sıkıca sarıl.. bak o zaman herşeyi unutursun emin olbosver dış maddeleri
![]()
bir de şunu ekleyim küçük küçük biriken damlalar bir süre sonra kocaman oluyor ve ister istemez bir öfkeye dönüşüyor...ben ilk başta inanın bu kadar tahammülsüz değildim ama sonuçta bir insanım.i herşey bizim için..içim nekadar doluymuş yazarken anladım....eşim şehir dışında ben de hazır o yokken çözüm için buraya yazdım iyiki yazdım:)zaten inan canım o olmasa ben çoktan gemileri yakmıştım...
ay canım süpermişsin ...ben yapamıyorum bunları sinirim dahada bozulur diye:)seneye çocuk düşünüyoruz ama bu müdahalecilik bu bilmişlik ile onu da sahiplenir onu büyütürkende ayrı problemler çıkarır kesin...valla yaşayan bilirgecen mısal eceyı oglum buyuttu dedııı ısım olunca esımın kucagındaydı hep ...hep oglumun kucagındaydı o buyuttu dedı donup eşime göz kırptı adı saka oldu
bende anne bız sanslı gelınlerız senın cocuklarada sen bakmamıssın senınkılerıde babannem ve dedem buyutmus dedımm yooo dedı eeee onlarda hıc kucagından dusurmuyormusya onlar buyutmus dedımm guldummm al buda benden sakaaaaaaa :)
hmm sarılamazsın o zamangelince sarıl sende.. ama sana tek birşey söyliyyeim mi. ben nişanlıma beni üzdüğünde bazen tek kelime ediyorum ...'' birgün gelicek yanında sadece ben kalıcam başka kimsen olmuyacak diyorum '' ve bu cümle onu cok düşündürüyor ne demek istedi diye. sende eşine bunu diyebilirsin tatlı dille ama kavga ederek değil. birgün sadece elini uzattıgında yanında tek sen olacağını beynine kazı.. böylece daha cok sana yaklaşıcak.. dış sebeplere uzaklaşacak biraz daha
önemli bir taktit herkeze vermem bak
![]()
ama yap bence bana gecen kömbe dudak araplaın dudagına benzıyor dedı guldu aklı sıra saka yaptı
kahkaha attım anne oglun sevıyor bu duduslarımı dedım herkez para verıp sısırttırıyor sılıkon taktırıyor benım kı dogal allah vergısı dedım sustu kaldı![]()
sağol canım benim güzel cümleymiş gerçekten..."yıllar sonra yanında sadece ben olacağım" yazdım bir kenarabunu güzel bir anda söylerim zaten kendiside romantik bir adam...:)ona yekten annen şöyle bööyle istemem falan diye konuşsaydım zaten kavga kıyamet çatırdama devam ederdi,aileme bile şikayet etmiyorum...evlilik ayrı bir sanat gerçekten yaa
ahhh ahhh eskıden hep susardım cok aptalmısımmm cokkk gercekten kendıme yaptım hastaneden cıkamıyorum sımdı :44::44::44::44:
ay canım valla süpersin + 100 puan:)benim kayınvalidem öyle hakaret boyutunda yekten değil daha sinsi...mesela şakayla karışık laf dokundurmalar,arabayla geçerken uğradım diyip evi beni incelemeler,kendi ailesi hakkında hiç bir konu hakkında birşey demeyip açık kapatıp benim ailemdeki tüm sorunlar hakkında yorum yapmalar sözüm ona akıl vermeler...uzar da uzar ay yazarken sinir geldi:)eşin dudaklarına ama bende sana bayıldım. süpersin yaasevdim bunu ben
![]()
ay canım valla süpersin + 100 puan:)benim kayınvalidem öyle hakaret boyutunda yekten değil daha sinsi...mesela şakayla karışık laf dokundurmalar,arabayla geçerken uğradım diyip evi beni incelemeler,kendi ailesi hakkında hiç bir konu hakkında birşey demeyip açık kapatıp benim ailemdeki tüm sorunlar hakkında yorum yapmalar sözüm ona akıl vermeler...uzar da uzar ay yazarken sinir geldi:)
ben nişanlıma bunu 4 5 aydır söylüyorumda baya bi değişme var. farkediyorumdene bakalım belki fayda eder. faydası olursa haber ver bana
![]()
ama pozitif düşünüyorduk hani..daha yeni karar almıştın noldu ??
emin ol su an benım kadar sinirli olamazsınn
canım yazarken kendi kendimi dolduruyorum ya valla :) sen niye sinirlisin
kayınwaliden yüzünden mi :S