kibirli şımarık bilmiş bir kayınvalide sorunu

Net olacaksın. Bir cümlede boşluk bırakmayagör istediği gibi doldurur mazallah. Ben de kv me karşı dolaylı netim :KK53: yani, ‘kızım şuraya gidelim mi?’ ‘Planım var anne’
‘Kızım falanca gelecek sen de gelsene ‘
‘Planım var anne’
‘Feşmekanca hasta olmuş ziyaretine gidelim mi’
‘Planım var anne’

Ben de Esasında zalim değilim neticede. Ama evvelinde yaptıklarıyla bana bir at verip Üsküdar a yolcu edeli çok oldu :kahve:

Turk kayinvalidelerin %90 i sikintili.oyle anlayisli sabirli iyi niyetli SAYGILI gelinlerine daha cok cektiriyorlar.Sen anlat karadeniz diZisindeki Asiye gibi olmamiz lazim Boylece her lafi yutmamis oluruz.

Turk kayinvalidelerin %90 i sikintili.oyle anlayisli sabirli iyi niyetli SAYGILI gelinlerine daha cok cektiriyorlar.Sen anlat karadeniz diZisindeki Asiye gibi olmamiz lazim Boylece her lafi yutmamis oluruz.
Konu 2012 nin :KK45:

aynı sorunu yaşayan çevresinde gören ve çözüm bulan birileri var mı.ben bu kadını bir kendine getirmek istiyorum mesafeyi iyice açmak istiyorum.ve eşimle aramı bozmadan bunları yapmak istiyorum?çok muz zor
Aynısından benim arkadaşımın kayınvalidesi vardı.kocası cook önce vefat etmiş oğlu hayatının merkezi aynı senin anlattigin gibiydi.hatta o kayinvalideyi anlatiyorsun sandım. Kadın evlenmek istedi oğlu istemese de arkadaşım yani gelin destekledi ve kadın evlendi artık ogluyla geliniyle uğraşacak hali kalmadı mutlu mesut kocasıyla yaşıyor senede bir oğluna gelinine geliyor o kadar.şuan cok rahat arkadaşım.

Back
X