KIBRIS DA YUMURTA DONASYANU YAPTIRANLAR BİLGİ LÜTFEN🌸

Histeroskopi ne demek?
Rahimde polip görünmüş ve histeroskopi ile alınması gerekmiş, küçük bi ameliyat türü 🙄 dün özele gittim fiyat almak için 32-35000 arası dediler, yurtdışında yaşadığım için, normal ücretin 2 katı 🫤

Hatır maalesef transferden bi kaç gün önce iptal edildi 😞 son ultrasonda polip gördüler yarın histeroskopi olcam ve birdahaki reglde tedaviye başlarız dedi doktorum
Hiiç üzülmeyin doktorunuz ne kadar garantici bende transfer günü almaya gittğim gün bana histereskopi yapmadan transfer etmycem demişti hüngür hüngür ağlamıştım süreç uzadı histereskopi yaptı meğer polip varmış rahime yapışıkmş ve rahim filmim temizdi üstelik en doğrusu eğer doktor bişeyden şüphelendiyse doğru çıkıyor histereskopi işi garantiye alır ya transfer olsan tutmasa histereskopi dese çok daha kötü olurdu en iyisi olmş hiç üzülme

Hiiç üzülmeyin doktorunuz ne kadar garantici bende transfer günü almaya gittğim gün bana histereskopi yapmadan transfer etmycem demişti hüngür hüngür ağlamıştım süreç uzadı histereskopi yaptı meğer polip varmış rahime yapışıkmş ve rahim filmim temizdi üstelik en doğrusu eğer doktor bişeyden şüphelendiyse doğru çıkıyor histereskopi işi garantiye alır ya transfer olsan tutmasa histereskopi dese çok daha kötü olurdu en iyisi olmş hiç üzülme
Aynen canım önce çok üzülmüştüm hep problem çıkıyor diye ama şuan içim çok rahat, bebişlerin tutunma şansını arttırıyormuş 🥰

Back
X