- 1 Kasım 2022
- 73
- 35
- 18
Merhaba,transfer oldunuz mu haberler iyidir inşallahMerhaba canım benim transferim aralığın ilk haftasında olucak inşaALLAH, 12 ekimde olacaktı ama progesteronum yüksek çıkınca önümüzdeki ay'a kaldı, sizde durum nedir?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,transfer oldunuz mu haberler iyidir inşallahMerhaba canım benim transferim aralığın ilk haftasında olucak inşaALLAH, 12 ekimde olacaktı ama progesteronum yüksek çıkınca önümüzdeki ay'a kaldı, sizde durum nedir?![]()
Merhaba, transferimiz oldu mu acaba?Evet gerçekten öyle. İnş ...
Maalesef transferden bi kac gün önce iptal edildiMerhaba,transfer oldunuz mu haberler iyidir inşallah![]()
Olsun onda da bi hayır vardır geç olsun güç olmasınMaalesef transferden bi kac gün önce iptal edildihisteroskopi olmam gerekiyormus
bu ikinci iptal olusu
İnşaALLAH canımOlsun onda da bi hayır vardır geç olsun güç olmasın
Histeroskopi ne demek?Maalesef transferden bi kac gün önce iptal edildihisteroskopi olmam gerekiyormus
bu ikinci iptal olusu
Rahimde polip görünmüş ve histeroskopi ile alınması gerekmiş, küçük bi ameliyat türüHisteroskopi ne demek?
Durumunuz nedir acaba? Transfer gerçekleşti mi?Merhaba canım benim transferim aralığın ilk haftasında olucak inşaALLAH, 12 ekimde olacaktı ama progesteronum yüksek çıkınca önümüzdeki ay'a kaldı, sizde durum nedir?![]()
Hatır maalesef transferden bi kaç gün önce iptal edildiDurumunuz nedir acaba? Transfer gerçekleşti mi?
Herşeyde bir hayır vardır. İyi ki farkedildi. O kadar masraf heyecanlı bekleyiş boşa gidecekti.Hatır maalesef transferden bi kaç gün önce iptal edildison ultrasonda polip gördüler yarın histeroskopi olcam ve birdahaki reglde tedaviye başlarız dedi doktorum
Çok haklısınızHerşeyde bir hayır vardır. İyi ki farkedildi. O kadar masraf heyecanlı bekleyiş boşa gidecekti.
Hiiç üzülmeyin doktorunuz ne kadar garantici bende transfer günü almaya gittğim gün bana histereskopi yapmadan transfer etmycem demişti hüngür hüngür ağlamıştım süreç uzadı histereskopi yaptı meğer polip varmış rahime yapışıkmş ve rahim filmim temizdi üstelik en doğrusu eğer doktor bişeyden şüphelendiyse doğru çıkıyor histereskopi işi garantiye alır ya transfer olsan tutmasa histereskopi dese çok daha kötü olurdu en iyisi olmş hiç üzülmeHatır maalesef transferden bi kaç gün önce iptal edildison ultrasonda polip gördüler yarın histeroskopi olcam ve birdahaki reglde tedaviye başlarız dedi doktorum
Aynen canım önce çok üzülmüştüm hep problem çıkıyor diye ama şuan içim çok rahat, bebişlerin tutunma şansını arttırıyormuşHiiç üzülmeyin doktorunuz ne kadar garantici bende transfer günü almaya gittğim gün bana histereskopi yapmadan transfer etmycem demişti hüngür hüngür ağlamıştım süreç uzadı histereskopi yaptı meğer polip varmış rahime yapışıkmş ve rahim filmim temizdi üstelik en doğrusu eğer doktor bişeyden şüphelendiyse doğru çıkıyor histereskopi işi garantiye alır ya transfer olsan tutmasa histereskopi dese çok daha kötü olurdu en iyisi olmş hiç üzülme
Siz transfer oldunuzmu histeroskopi sonrasında?Aynen canım önce çok üzülmüştüm hep problem çıkıyor diye ama şuan içim çok rahat, bebişlerin tutunma şansını arttırıyormuş![]()
3 gun oldu ben histeroskopi olali reglmme tedaviye baslayabiliriz dedi doktorumSiz transfer oldunuzmu histeroskopi sonrasında?![]()