Mrb canım bizim sper sayısı az 8 milyon olmaz demiyorlar ama gec olur diyorlar o yüzden tekrar edeceğim ama bilmiyorum bu arada hamile kalan bir sürü insan var belki olur ümidi ile biraz bekleyeceğim Mayıs'ta firdevs Hanım'a geçmeyi düşünüyorum hayırlısı artık nasip bakacağız belkide Ramazan'dan sonraya bırakabilirim belli olmaz yanicemzumra hayırlısı olsun hepimiz için,biz elimizden ne geliyorsa yapiyoruz,ollmazsa da zamanı değilmiş demek dışında bir şey söyleyemiyoruz.Kullandığımız ilaçlardan sonra adet düzeninin bozulması çok normal canım.Senin yumurta mi sperm miydi?Mayısta tekrar deneyeceksen ben de varım mayis kafilesinde inşallah.
Canım doktorum ikiz olduğu için bu kadar zor geçtiğini söyledi.Bir de tüm kan test sonuçlarım iyi çıktı,bebeği iyi beslediğin ve ikiz olduğu için miğde bulantı ve kusmaların çok ağır ve yoğun geçiyor dedi.Geçmiş olsun Kanbar, ikiz olduğu için mi bu kadar agir geçiyor? Testlerinin iyi çıkmasına sevindim.
Amin canım,dayanmaya çalışıyorum,acil servis sağolsun.Zaten acil serviste 4 saat boyunca gelenleri gördüğümde şükrediyorum yine de.Bir de farkettim ki estrofem aşırı miğde bulantılarımın sebebi galiba,doktorum 12.haftaya kullanacaksın dedi ama,bir daha soracağım kendisine,çünkü sabah akşam hala 4 tane dozaj olarak fazla geliyor bence ve birçok kişiye doktorları 10.hafta bıraktırmış estrofemi.Kanbarcığım dayan biraz, Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına verir inşallah.
Sağol canım,Ali Bey garanti vermese de ,12. Haftadan sonra şikayetlerinin geçeceğine inanıyorum dedi.Çok azının şikayetleri doğuma kadar sürüyormuş.Bir de 12.hafta bu ilaçları bırakıyoruz ve yeni ilaçlara başlayacağız dedi,ben de bitti diye sevinmiştim,yine mi ilaç dedim,güldü.geçmiş olsun canım,inşallah biran önce geçer sıkıntıların
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini
Amin canım ,inşallah.saglıklı olsunlar benimki zor geçio diyordum ama seninki çok zormuş benim yeni yeni geçio inşallah seninkide kısa sürede geçer ..inşllahta kucagımıza alırız saglıklı inşş
Efenaz Herşeyden önce hayırlı sonuçlar almanı dilerim,kalbine en yakın gelenle yoluna devam et lütfen.Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr hit ve fitdevs hanim arasinda kararsiz kaldim.sagolun..
cemzumra yakın zamanda seni de kucağında Bebeğinle görürüz inşallah canım.Mrb canım bizim sper sayısı az 8 milyon olmaz demiyorlar ama gec olur diyorlar o yüzden tekrar edeceğim ama bilmiyorum bu arada hamile kalan bir sürü insan var belki olur ümidi ile biraz bekleyeceğim Mayıs'ta firdevs Hanım'a geçmeyi düşünüyorum hayırlısı artık nasip bakacağız belkide Ramazan'dan sonraya bırakabilirim belli olmaz yani
Kyracığım dayanmaya çalışıyorum canım,ancak çok zorlanıyorum inan.3 hafta kaldı ,ama benim gözümde büyüyor.Kanbarcığım maalesef estrofemi 12 hafta kullanmak zorundasın. Dayan biraz. Az kaldı zaten. Sonrası daha rahat geçiyor. Kullanmaya başlayacağın yeni ilaçların pıhtılaşma için mi?
Kanbar sanada cok gecmis olsun.ama sen masallah cok guclu bi insansin bunuda hallerdersin.saglikla kucagina aldigini gorursub ins.allah hepimizin yardimcisi olsun.dr konusuna gelince bakalim kader nereye suruklucek...hayirlisiKyracığım dayanmaya çalışıyorum canım,ancak çok zorlanıyorum inan.3 hafta kaldı ,ama benim gözümde büyüyor.
İğnelerden kollarım,göbeğim,kalçalarım mosmor ve ödem yaptı.Şimdi günaşırı acilde serum bağladıklarından damaryolu açılmasından kollarımın içi de mosmor oldu,yer kalmadı bakalım bir dahakine ne yapacaklar,Allah yardımcım olsun.
12.hafta bu ilaçları kesip,başka yeni ilaçlara başlayacağım dedi,ben bitti artık ilaç yok diye sevinirken,yeni ilaç deyince moralim bozuldu,hiç sormadım,Nasılsa 3 hafta sonra kontrole çağırdı,öğreneceğim.
Âmin canım inşallah,yarın yine acilde serum bağlanacak.Bugün sabah 7,5 tan beri kusuyorum,ilaçlarımı bile alamadım.Benim hamileliğim gerçekten çok çok zor geçiyor,Allah yardımcım olsun.Kanbar sanada cok gecmis olsun.ama sen masallah cok guclu bi insansin bunuda hallerdersin.saglikla kucagina aldigini gorursub ins.allah hepimizin yardimcisi olsun.dr konusuna gelince bakalim kader nereye suruklucek...hayirlisi
Âmin canım inşallah,yarın yine acilde serum bağlanacak.Bugün sabah 7,5 tan beri kusuyorum,ilaçlarımı bile alamadım.Benim hamileliğim gerçekten çok çok zor geçiyor,Allah yardımcım olsun.
Amin canım bebişlerim sağlıklı olsunlar da,dayanmaya çalışıyorum.Allah yardımcın olsun cnm, sonu güzel gelecek, bebişlerini kucağına alınca bu günleri unutacaksın.
cinsiyetlerinin belli olmasınada az kaldı cnm 2-3 haftaya belli olur.. inşallah gönlünden geçen olur.
Allah yardimcin olsun arkadasim.zor ama dayan canim uc ayi atlat bakalim belki hafifler rahatsizliklarin ikiz gebelik cok zordur hele bizim gibi yasi 40 lardaysa olsun yeterki saglikli dogsunlarÂmin canım inşallah,yarın yine acilde serum bağlanacak.Bugün sabah 7,5 tan beri kusuyorum,ilaçlarımı bile alamadım.Benim hamileliğim gerçekten çok çok zor geçiyor,Allah yardımcım olsun.
Canim demek tekrar deneme tarihine karar verdin.insllh bu sefer allah gonlune gore verirMrb canım bizim sper sayısı az 8 milyon olmaz demiyorlar ama gec olur diyorlar o yüzden tekrar edeceğim ama bilmiyorum bu arada hamile kalan bir sürü insan var belki olur ümidi ile biraz bekleyeceğim Mayıs'ta firdevs Hanım'a geçmeyi düşünüyorum hayırlısı artık nasip bakacağız belkide Ramazan'dan sonraya bırakabilirim belli olmaz yani
Tuanacim asil sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik kanbar cok zor geciriyor insh duzelir.sen iyisin insallahmrb kızlar sesiniz çıkmıyor nasılsınız
Amin insllhMRB KIZLAR SAOL İYİYİM SEVİNÇ İŞTE HERGEÇEN GÜN İÇİN ŞÜKREDİYORUM 19 HAFTALIK OLDU BEBEGİM YARILADIM ŞÜKÜR İNŞALLAHDA KUCAGIMIZA ALIRIZ RABBİM HERKESE VERİR İNŞALLAH
Mrb Ecemix iyiyiz çok şükür saol canim...ara ara giriyorum ama iş ev çocuklar derken eskisi kadar giremiyorum ama ara ara Meryem süresi okuyup hepiniz için dua ediyorum hep...Rabbim Hepimizin yar ve yardımcısı olsun.kadınlar günümüz kutlu olsun alanlarım,kardeslerimLegacy12 arkadaşımız nerelerde onun ikizleri nasıl acaba çok merak ettim
Mrb canım bizim sper sayısı az 8 milyon olmaz demiyorlar ama gec olur diyorlar o yüzden tekrar edeceğim ama bilmiyorum bu arada hamile kalan bir sürü insan var belki olur ümidi ile biraz bekleyeceğim Mayıs'ta firdevs Hanım'a geçmeyi düşünüyorum hayırlısı artık nasip bakacağız belkide Ramazan'dan sonraya bırakabilirim belli olmaz yani
İyi olmaya çalışıyorum canım çok ağır geçiyor benim de bulantı kusma ççok kotu...bilgisayara telefona bakamıyorum onun için giremiyorum...hepinizi çok öpüyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...kardelennur nasıl oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?