Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

kanbar canım merhaba, Firdevs Hanımın orada imsi tekniği kullanılıyormuydu bilgin varmı..

Imsi teknigi nedir

cnm erkek infertilitesi olanlarda kullanılıyor genelde.. normal teknikte spermler 200-400 kat arası büyütülüyor.. imside 8.000-12.000 kat arası büyütülerek içinden en sorunsuz olanı seçiliyor.. herşeyi ile inceleniyor sperm..

İyi pazarlar arkadaşlar ....Ben artik otel arastirmalarina basladim.Tedavi için ne zaman Kıbrıs a çağırıyorlar,yani adetin kaçıncı gunu, bir de transfer adetin 19_20. Günlerine mi denk geliyor? Çok soru sordum ama aranızda Oscar Otel de kalan oldu mu? Fikirlerinizi ihtiyacım var.

Slm kizlar forumu bastan sona okudum allahim herkesin gonlundekini versin.maasalllah hamile sayisi artiyor gunden gune. Bizim donur degil sadece yumuslar tembel biraz umarim ilaclar ise yarar esim bir kizimiz var yapmisken erkek yapalim diyo ama ben ne olursa diyorum sayili gunler yaklasiyo Martin sonunda Gideon varmi kiprisa

Arkadaşlar mrb nasılsınız beni unuttunuzmuuuu
Sanırım psikolojim ve ben normale döndüm ama hormonlarım hala darma Dağınık Cumartesi günü tekrar regli oldum daha 15. Günümdü reglim biteli 8 gün olmuştu saçmaladı hormonlarım iyice uçtular acaba neden bende daha deneyecek yol arıyordum Mayıs'a kadar belki doğal olur diye ama yine hasta oldum

cemzumra hayırlısı olsun hepimiz için,biz elimizden ne geliyorsa yapiyoruz,ollmazsa da zamanı değilmiş demek dışında bir şey söyleyemiyoruz.Kullandığımız ilaçlardan sonra adet düzeninin bozulması çok normal canım.Senin yumurta mi sperm miydi?Mayısta tekrar deneyeceksen ben de varım mayis kafilesinde inşallah.

kanbar nasıl oldun bacım
Günaşırı hastanenin acilinde 4 saat serum bağlanıyor canım.Artık ikinci adresim oldu acil servis,ne yapalım benim de zor geçecek hamileliğim,dayanmaya çalışıyorum.
Bugün test ve idrar test sonuçlarım iyi çıktı,bebekler 9 haftalık ve sağlıklı dedi doktorum Ali Bey.3 hafta sonraya kontrole çağırdı.Rabbim 9 ay sonunda ikizlerimi sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin.

Geçmiş olsun Kanbar, ikiz olduğu için mi bu kadar agir geçiyor? Testlerinin iyi çıkmasına sevindim.

Kanbarcığım dayan biraz, Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına verir inşallah.

geçmiş olsun canım,inşallah biran önce geçer sıkıntıların
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini

saglıklı olsunlar benimki zor geçio diyordum ama seninki çok zormuş benim yeni yeni geçio inşallah seninkide kısa sürede geçer ..inşllahta kucagımıza alırız saglıklı inşş

Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr hit ve fitdevs hanim arasinda kararsiz kaldim.sagolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…