Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
Hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını,tedavidekilere inşallah pozitif sonuç görmelerini Bu hayırlı Cuma günü Yüce Rabbimden dilerim.
Evet kullanıyor biliyorum.kanbar canım merhaba, Firdevs Hanımın orada imsi tekniği kullanılıyormuydu bilgin varmı..
Ebay canım naptin bugün muayenen vardı ? Başlaıyormuşun Memorial de?kanbar canım merhaba, Firdevs Hanımın orada imsi tekniği kullanılıyormuydu bilgin varmı..
Telefonun azizliği ensu, ebay diye düzelttiEbay canım naptin bugün muayenen vardı ? Başlaıyormuşun Memorial de?
Imsi teknigi nedir
Telefonun azizliği ensu, ebay diye düzeltti
canım doktor yazınca hastanede rapor çıkarttır çok cüzzü para ile alabiliosun o zamanarkadaşlar clexan kullananlar sgk ödüyor mu bu iğneyi
cemzumra hayırlısı olsun hepimiz için,biz elimizden ne geliyorsa yapiyoruz,ollmazsa da zamanı değilmiş demek dışında bir şey söyleyemiyoruz.Kullandığımız ilaçlardan sonra adet düzeninin bozulması çok normal canım.Senin yumurta mi sperm miydi?Mayısta tekrar deneyeceksen ben de varım mayis kafilesinde inşallah.Arkadaşlar mrb nasılsınız beni unuttunuzmuuuu
Sanırım psikolojim ve ben normale döndüm ama hormonlarım hala darma Dağınık Cumartesi günü tekrar regli oldum daha 15. Günümdü reglim biteli 8 gün olmuştu saçmaladı hormonlarım iyice uçtularacaba neden bende daha deneyecek yol arıyordum Mayıs'a kadar belki doğal olur diye ama yine hasta oldum
Günaşırı hastanenin acilinde 4 saat serum bağlanıyor canım.Artık ikinci adresim oldu acil servis,ne yapalım benim de zor geçecek hamileliğim,dayanmaya çalışıyorum.kanbar nasıl oldun bacım
Geçmiş olsun Kanbar, ikiz olduğu için mi bu kadar agir geçiyor? Testlerinin iyi çıkmasına sevindim.Günaşırı hastanenin acilinde 4 saat serum bağlanıyor canım.Artık ikinci adresim oldu acil servis,ne yapalım benim de zor geçecek hamileliğim,dayanmaya çalışıyorum.
Bugün test ve idrar test sonuçlarım iyi çıktı,bebekler 9 haftalık ve sağlıklı dedi doktorum Ali Bey.3 hafta sonraya kontrole çağırdı.Rabbim 9 ay sonunda ikizlerimi sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin.
Günaşırı hastanenin acilinde 4 saat serum bağlanıyor canım.Artık ikinci adresim oldu acil servis,ne yapalım benim de zor geçecek hamileliğim,dayanmaya çalışıyorum.
Bugün test ve idrar test sonuçlarım iyi çıktı,bebekler 9 haftalık ve sağlıklı dedi doktorum Ali Bey.3 hafta sonraya kontrole çağırdı.Rabbim 9 ay sonunda ikizlerimi sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin.
geçmiş olsun canım,inşallah biran önce geçer sıkıntılarınGünaşırı hastanenin acilinde 4 saat serum bağlanıyor canım.Artık ikinci adresim oldu acil servis,ne yapalım benim de zor geçecek hamileliğim,dayanmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?