Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba kizlar,

cok tesekkürler desteginiz icin. Insallah sorunsuz atlatiriz bu dönemi. Ben kilo alamadim, verdim. Bulantilarim cok kötüydü. ücüz oldugundan dolayi. Simdi ikiye indirgendi, birsey degisecekmi bilmiyorum. benim bir doktorum, ne kadar bulanirsa o kadar iyi demisti. Dayanacagiz artik.

Merhaba kizlar,

cok tesekkürler desteginiz icin. Insallah sorunsuz atlatiriz bu dönemi. Ben kilo alamadim, verdim. Bulantilarim cok kötüydü. ücüz oldugundan dolayi. Simdi ikiye indirgendi, birsey degisecekmi bilmiyorum. benim bir doktorum, ne kadar bulanirsa o kadar iyi demisti. Dayanacagiz artik.
Canim kac embriyo yerlestirildi

Kizlar merhaba. Bugün redüksiyon oldum, çok zor bir karardı, ama olması gerekiyordu. Inşallah iki yavrumla sorunsuz devam ederim.
Cnm neden yaptirmak zorunda kaldin. Cok mu zor yok sa diger iki bebek icin mi zararli 3 embriyo mu koydular bendee 177 boy 58 kg 3 embriyo istiyorum ama hata mi yapiyorum

Cnm neden yaptirmak zorunda kaldin. Cok mu zor yok sa diger iki bebek icin mi zararli 3 embriyo mu koydular bendee 177 boy 58 kg 3 embriyo istiyorum ama hata mi yapiyorum

Ücüz bebek tasimak hem Anne hemde bebekler icin büyük tehlike. Erken dogum riski, yüksek tansiyon, seker, zehirlenme vs gibi sorunlari var. Eger yumurta kalitesi cok iyiyse iki verilmeli. Saglikli bir embriyonun hayatini sonlandirik. Cok zor bir durum. Bu islemde riskli hepsini birden kaybetme riski var. Ama tabi karar sana ait.

Arkadaşlar aranızda histeroskopi yaptıran ve sonrasında adeti erken olan var mı? Benim histersokopiden sonra adetin 9 gün erken oldu, forumda yazılanları okuyorum genelde adet gecikmesi yaşanmış. Bu durum benim tedavini mayıs sonuna kalmasına sebep oldu, hayal kırıklığı yaşadım:KK43:((

Arkadaşlar aranızda histeroskopi yaptıran ve sonrasında adeti erken olan var mı? Benim histersokopiden sonra adetin 9 gün erken oldu, forumda yazılanları okuyorum genelde adet gecikmesi yaşanmış. Bu durum benim tedavini mayıs sonuna kalmasına sebep oldu, hayal kırıklığı yaşadım:KK43:((
Ben histereskopi yaptirmistim ama boyle bisey
olmamisti.Adetim iki gun gecikmeyle olmustu.nisanda tekrar gidicem dr. Muayene edicek eger gerekliyse tekrar yaptirip oyle kibrisa gidicem inslh.( ilk histereskopimi 2 yil once yaptirmistim)

Ben histereskopi yaptirmistim ama boyle bisey
olmamisti.Adetim iki gun gecikmeyle olmustu.nisanda tekrar gidicem dr. Muayene edicek eger gerekliyse tekrar yaptirip oyle kibrisa gidicem inslh.( ilk histereskopimi 2 yil once yaptirmistim)
Histeroskopiden sonra adet gecikmesi normalmiş aslında, doktorum bile şaşırdı adet olmama çünkü ginera kullanıyordum. İlacı değiştirip cylo-prognova verdi bana. Senin histeroskopi neden yapılmıştı?

Histeroskopiden sonra adet gecikmesi normalmiş aslında, doktorum bile şaşırdı adet olmama çünkü ginera kullanıyordum. İlacı değiştirip cylo-prognova verdi bana. Senin histeroskopi neden yapılmıştı?
Canim ben kurtaj sonrasi adet kanamalarim azalmisti.rahim filmi cekildim minimal yapisiklik oldugu soylendi o yuzden histereskopi yaptirdim.ama ilk tup denemesinde bebegimin kalbi durdugu icin tekrar kurtaj olmak zorunda kaldim.simdi yine bir tuhaflik var adetlerimde sanirim tekrar ayni sorun olustu bende.

ben senin yazdigin ilaclari hic kullanmadim ne icin di bu ilaclar

Slm Delalim, 4 yerlestirildi. Benim daha önce düsüklerim oldu, o yüzden böyle istemistim. Sans. Simdiki aklim olsa iki isterdim.
Ben 4 emriyi verilmesini cok istiyorum sansim artar belki diger iki tupte 2 emriyo verilmisti olmadi tabi hepsi tutarsa cok zor kararlar vermek zorunda kaliyor insan ama hic tutunmamalarindan iyidir diye dusunuyorum zaten 41 yasindayim 4 de tutunmaz heralde

ben senin yazdigin ilaclari hic kullanmadim ne icin di bu ilaclar
Canım maalesef rahimde yapisiklik tekrarlayabiliyormus. Benim kullandığım ginera doğum kontrol hapı,adet duzensizliginde veriyorlar,Firdevs hanim vermişti.cylo ise genelde adet olmayanlar için ve bu da adet düzenleyici ayni zamanda.Benim histeroskopiden önce adet düzenin bozulmaya başladı maalesef erken menopozum.

Canım maalesef rahimde yapisiklik tekrarlayabiliyormus. Benim kullandığım ginera doğum kontrol hapı,adet duzensizliginde veriyorlar,Firdevs hanim vermişti.cylo ise genelde adet olmayanlar için ve bu da adet düzenleyici ayni zamanda.Benim histeroskopiden önce adet düzenin bozulmaya başladı maalesef erken menopozum.
Evet tekrarliyormus dr demisti tekrardan olmaz diye bisey yok dedi.ayni dr yaptircam yine bu konuda uzman super bir dr.

Ben 4 emriyi verilmesini cok istiyorum sansim artar belki diger iki tupte 2 emriyo verilmisti olmadi tabi hepsi tutarsa cok zor kararlar vermek zorunda kaliyor insan ama hic tutunmamalarindan iyidir diye dusunuyorum zaten 41 yasindayim 4 de tutunmaz heralde
Canım tabi herkesin kendi kararı. Seni Anlıyorum. Bu işin maddi ve manevi zorlukları var. O yüzden bende senin gibi düşünmüştüm. Bende 38 yaşındayım, daha önce de 4 yerleştirildi ve bir taneye hamile kalmıştım. Histeroskopiyle rahimdeki sorunlarım giderildi, ondan sonraki transferde de üçü tuttu. Şans canım. İnşallah senin başına gelmez.

Merhaba Fisay,

Hamile atkadaşları durumunu okuduysan eğer sana ipicu verebilir. Gördüğün gibi bir çoğu sıkıntılı geçiriyor. Hormon ilaçlarını yaklaşık 3 ay kullanıyorsun. Vücut ödemleşiyor, psikolojin değişiyor, kilo alıyorsun. Hamileliğe hazırlanırken öncelikle doktora git. Boyun ve kilo durumuna göre zayıflayacak mısın, kan testlerine göre ne tadavi edilecek, spor mu yapacaksın, diyet mi yapacaksın ortaya çıkart.

Benim bu transferimde mesela zayıflamam ve diyet yapmam gerekli idi. Çok fazla protein almamam lazım. Özel beslenme herkese göre değişebilir. Tansiyon, şeker, kolesterol gibi rahatsızlıkların varsa bunlara göre beslenmen de değişir.
Canım sağ ol tavsiyelerine için senin ki de Firdevs hanim da mı o mu istedi diyet yapmani

Canım tabi herkesin kendi kararı. Seni Anlıyorum. Bu işin maddi ve manevi zorlukları var. O yüzden bende senin gibi düşünmüştüm. Bende 38 yaşındayım, daha önce de 4 yerleştirildi ve bir taneye hamile kalmıştım. Histeroskopiyle rahimdeki sorunlarım giderildi, ondan sonraki transferde de üçü tuttu. Şans canım. İnşallah senin başına gelmez.
Benim donasyon ilk ve son olcak onun icin 4 embriyo konulsun istiyorum.cok korkuyorum ya olmazsa ikinci bir sansim olmayacak esim bu son artik dedi.sen histereskopini transferden kac ay once yaptirmistin

Benim donasyon ilk ve son olcak onun icin 4 embriyo konulsun istiyorum.cok korkuyorum ya olmazsa ikinci bir sansim olmayacak esim bu son artik dedi.sen histereskopini transferden kac ay once yaptirmistin
Haklisin tabi. Agustosda histeroskopim oldu aralikta transferim. Olucak insallah seninde canim

Arkadaşlar,yakin zamanda Kıbrıs a gidenler bana yardımcı olabilir mi? Cep telefonlarınizdan sizi arayanlara yurtdışıni ariyorsunuz diye uyari olmuş mu? Bizim gittiğimizden kimsenin haberi olmayacak da ,siz cep telefonu isini nasıl hallettiniz?

Back
X