Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş kanbarcım herkesin gönlüne göre versin AllahDilerim hamileler 9 ayın sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarını kucaklarına alırlar,
isteyen buradaki tüm anne adaylarına ve kadınlara da anne olmalarını diliyorum.Rabbim yüreği anne olma hasretiyle yanan tüm kadınların kollarını mis kokulu bebekleriyle doldursun,Amin.
Siz ne zaman gidiceksinizbenim 2 oğlum var. cinsiyet seçimi için firdevs hanıma gideceğiz.bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.aşamaları çok net bilmiyorum gidenler neler yaşamış burdan okuyup anlamaya çalıştım..
sağ ol canım bilgilendirdiğin için inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmazFirdevs hanım zayıflamamı söyledi. Nasıl zaıflayacağımı ise diyetisyen. Ki ben şişman drğilim, biraz kiloluydum. Ve hormon ilaçlarından dolayı ödemli. Vücudum için gerekli olan, fazladan olan durum için kan testi yapıldı. Sonuca göre ilaç, diyet ve egzersiz verildi. Kan testimde kolasterolüm yüksek, şeker yüksek çıkmıştı. Şimdi değerlerim oldukça normale döndü. Ve kilomda normal artık.
Herkesin kan değeri farklı olduğu için kişiye özel diyet yapılıyor.
Kıbrıs genelde ılık oluyor, sen yinede hava durumuna bak gitmeden önce.Kizlar ya ben kibrisa gidecem ama ah alar nasil orda acaba ona gore negoturmeliyim
Hayırlı,uğurlu olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar ya ben kibrisa gidecem ama ah alar nasil orda acaba ona gore negoturmeliyim
Canim biz cok kalacagiz 25 inde gidip 11 nisan da donecez kizim ve esimle oyuzden cok esyalari goturmeliyim umarim hayirlisi olurHayırlı,uğurlu olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben 1 gün boyunca yatacağım için Ipad götürdüm,terlik,kolonyalı mendil,kağıt peçete,rahat bir gecelik,Çorap,iççamaşırı,günlük ped götürdüm canım.
Canim srn nasil oldun bulantilarin gectimi biraz ikizler nasillar bide transfer den sonra igne yapiliyomuHayırlı,uğurlu olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben 1 gün boyunca yatacağım için Ipad götürdüm,terlik,kolonyalı mendil,kağıt peçete,rahat bir gecelik,Çorap,iççamaşırı,günlük ped götürdüm canım.
Ts cnm bilgilendirdigin icin bizim biraz uzun olacak Orada kalmamizKıbrıs genelde ılık oluyor, sen yinede hava durumuna bak gitmeden önce.
Rahat kıyafetler, eşofman, gecelik, gibi kyafetler al. Ha birde terlik al, rahat oluyor otelde, hastanede. Çok gereksiz şeyler koyma. Transferden sonra bir kaç gün duş alamıyacaksın. Ona göre hazırlıklı ol. Kitap fakan al yanına. Bol bol yatacağın için sıkılmazsın.
Yok canım bulantılar sürüyor,sabah akşam dilüstü olarak aldığım kusma önleyici ilaç sayesinde kusmam kesildi,ancak yazık ki bu da müthiş bir Kabızlık yaptı,bebeklerimle 26 sında kontrolüm var,inşallah sağlıklı birşekilde ilk 3 ayı atlatmış olacağız.Canim srn nasil oldun bulantilarin gectimi biraz ikizler nasillar bide transfer den sonra igne yapiliyomu
Kanbar beni de ekler misin listeye, yas 36, İstanbul,erken menopoz,2 tüp bebek negatif,Firdevs Hanim mayısta gidicem inşallah.![]()
Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.22 kişiyiz,10 annemiz hamile çok şükür
,bir oğlumuz var,üç tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
- Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile
(Bebeklerimiz ikiz
)
- Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
- Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
- Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile
(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
- Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile
(Bebeğimiz Erkek
)
- Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
- Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi
)
- Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
- Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
- Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
- Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
- Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
- Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
- Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
- Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
- Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
- Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
- Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
- Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
- Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
- Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
- Jager/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Nisan 2015