Gule gule git gule gule gel insallah canim.Allah yardimcin olsun.merhaba arkadşlar,yarın nasipse kıbrıs yolcusuyum yumurtalar toplancak,mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin benden..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..
Allah yolunu açık etsinmerhaba arkadşlar,yarın nasipse kıbrıs yolcusuyum yumurtalar toplancak,mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin benden..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..
Allah yolunu açık etsin hayırlı haberlerle dön inşallah arkadaşımmerhaba arkadşlar,yarın nasipse kıbrıs yolcusuyum yumurtalar toplancak,mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin benden..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..
Dualarım seninle.Allah yar ve yardımcın olsun.Bebişini al gel,seni de topiğimize hamilemerhaba arkadşlar,yarın nasipse kıbrıs yolcusuyum yumurtalar toplancak,mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin benden..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..
haydi bakalım hayırlısıyla git gel güzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.merhaba arkadşlar,yarın nasipse kıbrıs yolcusuyum yumurtalar toplancak,mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin benden..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..
hadi canım hayırlı olsun bebeklerle dönersin inşmerhaba arkadşlar,yarın nasipse kıbrıs yolcusuyum yumurtalar toplancak,mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin benden..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..
hiç moralini bozma bebişlerinle döneceksin buna inan ve bunun için sürekli dua et bizim dualarımız seninle merak etme allah kapten dua eden hepimize yardım edecek inşallahMerhaba arkadaşlar Kibristayim,dün yumurtalar toplandi gerci az çıktı ama bu saatten sonra yapabilecegim bisey de yok haliyle moralsizim ama hayirlisi olsun beklemekten baska care yok...
hıc moralını bozma tek bı yumurta bıle yeterMerhaba arkadaşlar Kibristayim,dün yumurtalar toplandi gerci az çıktı ama bu saatten sonra yapabilecegim bisey de yok haliyle moralsizim ama hayirlisi olsun beklemekten baska care yok...
Cnm hic moralini bozma benimde 4 du biri fos cikmisti biri tam gelismemisti iki tane kalmis ti ve ikiside a kalite gelisti ve suan hamileyim ama ikizmi bilmiyorum dahaTeşekkür ederim güzel dilekleriniz icin ama 2 tane toplandi ve ister istemez kafam allak bullak oldu,sizlerde duanizi eksik etmeyin..Rabbim hicbirimizin bu yolda emeklerini bosa cikarmaz inşallah. ..
Canim benim maşallah diyeyim ins darisi bana ve isteyen herkese olsun,kaliteleri nasil su an bilmiyorum yarin bilgi verecekler,inancimi yitirmek istemiyorum. .ama sozlerin icin cok sagol Rabbim hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin..Cnm hic moralini bozma benimde 4 du biri fos cikmisti biri tam gelismemisti iki tane kalmis ti ve ikiside a kalite gelisti ve suan hamileyim ama ikizmi bilmiyorum daha
Bende cok tedirgindim bide bende cok yumurta bekleniyordu iki dediklerince basimdan asagi kaynar su doktuler sanki herseyin hayirlisi cnm inancini sakin yitirme cnm insallah sende hayirlisi ile hamile kalip kucagina alirsinCanim benim maşallah diyeyim ins darisi bana ve isteyen herkese olsun,kaliteleri nasil su an bilmiyorum yarin bilgi verecekler,inancimi yitirmek istemiyorum. .ama sozlerin icin cok sagol Rabbim hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin..
Amin ins canim,sizdemi sperm donasyonu yaptirdin?? Bizimkisi öyle de ayni bende senin gibi oldum bulundugum ildeki dr 7- 8 cikar demisti ama dun 2 tane denilince benim de beynimden kaynar sular döküldü ama dedigimiz gibi herseyin hayirlisi sozlerin umut oldu bana cok sagol canimBende cok tedirgindim bide bende cok yumurta bekleniyordu iki dediklerince basimdan asagi kaynar su doktuler sanki herseyin hayirlisi cnm inancini sakin yitirme cnm insallah sende hayirlisi ile hamile kalip kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?