Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

donasyonda ilk denememiz,normalde iki defa yaptırdık ama olmadı..hayırlısı canım..sen araştırma yapıyorsun sanırım içine sinen aklına yatanı seçersin umarım sen de..
İnşallah ilk deneme de sen de anne olursun.

Transferden iki ay once donor bilgilerini almissin.Bana ne zaman bilgi verilir su zamana kadar birsey soylenmedi Donor araiyolar mi benim icin onu bile bilmiyorum ki irem hnm watsaptan yazdim transferim ramazan bayramindan hemen sonra olacak
sekilde burda tedavime hazirlanmak istiyorum haziran adetimle Ali beye gidicem zamanlama uygun mu dedim adet gunlerimide yazdim ayarlama yapilir dedi.Donor icin ne zaman bilgilendirirm acaba en iyisi firdevs hanimimi arayip detayli konusayim

En iyisi yarin arayip goruseyim detaylari kendisiyle insallah ulasabilirim kendisine.Kanbarcim nasil simdi daha rahat bir hamilelikgeciriyorsundur umarim ilk haftalar cok zorlandigini biliyorum.

Canım onlara bırak,onlara güven,zamanında gönderirler emin ol ,içini ferah tut tatlım.
Benim 3 ay ara verdiğimiz için,erken geldi bilgiler tatlım.
Aramak istersen her konuda ara canım,ben de arıyordum aklıma bir şey takılınca.
En iyisi yarin arayip goruseyim detaylari kendisiyle insallah ulasabilirim kendisine.Kanbarcim nasil simdi daha rahat bir hamilelikgeciriyorsundur umarim ilk haftalar cok zorlandigini biliyorum.
Çok daha iyiyim şükür , Rabbim çok daha iyi etsin inşallah.
inşallah kanbarcım,duanı eksik etme..
Dualarım sizlerle canım daima , inşallah hepimiz anne olacağız.

merhaba canım,ben de Firdevs Hanıma gideceğim..senin için de en güzeli olsun,inanıyorum ki olacakta..sen içini ferah tut yeter ki..
Hepimiz icin guzel bir sonuc aliriz tedavilerden inslh.Firdevs Hanimla daha onceden konustum sesi bile guven veriyor insana samimi olduguna ve elinden geleni yapacagina beni bebegime kavusturacagina inaniyorum.

İyi olmana sevindim.Bizleride dualarina ekle hamilelerin dualarini Allah kabul edermis .Bizlerin neler yasadigini neler hissettigini en iyi sen anlarsin.Tedavi oncesi kaygi stres cok zorlaniyorum bazen sonra toparlanmaya calisiyorum.

Aksam esim de isten gelsin arayip konusucaz Firdevs Hanimla insallah musait bir anina denk gelirde ulasabiliriz kendisine.

Çok geçmiş olsun canım. Korkma bir şey olmaz olmaz inşallah. Bende de kanam bölgesi oluşmuştu içerde, o gün proluton iğnesi yaptırmıştım doktorumda. Dinlendim geçti. Şimdi 6. Ayımdayım. Sende atlatacaksın. İçini ferah tut

Hepimiz icin guzel bir sonuc aliriz tedavilerden inslh.Firdevs Hanimla daha onceden konustum sesi bile guven veriyor insana samimi olduguna ve elinden geleni yapacagina beni bebegime kavusturacagina inaniyorum.
Kesinlikle katılıyorum sana bende konustugumda bana da cok samimi ve icten geldi,önce Rabbim sonra Firdevs Hanım sayesinde güzel sonuclar alacagiz inş

İyi olmana sevindim.Bizleride dualarina ekle hamilelerin dualarini Allah kabul edermis .Bizlerin neler yasadigini neler hissettigini en iyi sen anlarsin.Tedavi oncesi kaygi stres cok zorlaniyorum bazen sonra toparlanmaya calisiyorum.
Hepimize dua ediyorum canım.
Anlıyorum,öncesinde ne heyecan yaşanıyor.Ama ben hep olacak gözüyle bakmıştım,bebeklerimi alıp geleceğim demiştim,çok inanmıştım.
Sizlere de tavsiyem şansınız bu kadar yüksekken hep olumlu düşünmeniz.Olmazsa birdaha denerim demeyin.Bu son ve bu kez olacak deyin ve tabii ki bu düşünceyi duayla ve inançla destekleyin.

mrb kızlar bakıyorum ilerlemeler oluyor sevindirici bir durum bende dün renkliye girdim ayya inanılmaz bir olaydı en küçük kızıma benziyor bu kadar net görebilecegimi sanmamıştım 28 bitiyor 29 dan gün alacagım yarın kısmetse yeni tedaiye başlayn başlayacak bacılarımız bu sene müjdeyi alır inşallah kanbar iyisin sanırım maşalalh.dua edin

Maaşallah ,biz de renklide göreceğimiz günü iple çekiyoruz.
İyiyim canım ilk aylara göre şükür.

Evet insallah son olur artik cunku maddi manevi bitmis durumdayiz son bir gayret donasyonla denicez rabbim yuzumuze bakar insallah acir halimize de kavusturur bebeklerimize AMİİN.

Bugün hem Cuma,hem de Miraç Kandili.
Miraç Kandiliniz ve Cumanız mübarek,dualarımız kabul olsun.
Bugün edilen tüm dualarımızı kabul etsin Rabbim,hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…