Adetın 2 günü ıstıyor dr.dıgerlıne bakılmadı.sadece e2 ye BAKIYOR.olmayınca ılac verıyolar.muayene olmadım.testı yaptırıp söylüyorum telde onlarda îlac söylüyor.bende anlamadım.Merhaba canım, testi adetinin hangi günü yaptırdın. E 2 nin neden yüksek Çıktığı tesbit edilmedi mi. Teşhis mi konulamadı? Neden E 2 değerini ölçtüler sadece. Diğer değerlerin nasıldı (FSH, LH).
Maalesef canim cok ümitlenmisdim.Üzülme desekte bu hepimizin korkusu canım. Bende 2 defa bu sonucu aldım. 3. Ye gideceğim. 2 gün sonra tekrar yaptır, ilaçlarına devam et.
Hayırlısı olsun canım seninkisi yumurta donasyonumuydu?? Sebep olarak ne dedi Firdevs Hanımla gorustun muMaalesef canim cok ümitlenmisdim.
Senin tutmama nedini icin birsey söyledilermi?
Yüzde 80 diyorlar anlamiyorum. Neden tutmaz
Anladım yani eşinden alinan örnekten kaynakli demişler.. herseyin hayırlısı canim biliyorum söylemesi kolay diyeceğin ama emin ol hepimiz ayni seyleri yasadik..demek ki o ruh verilmemiş Allah böyle uygun görmüş,üzülme...Yumarta donasyonu idi
Fridevs hanimla görüsmedim .
Irem hanim spermden kaynaklamdigini düsünüyor ki 5. gün balastosist A kalite dediler. Maalesef negativ
Maalesef canim cok ümitlenmisdim.
Senin tutmama nedini icin birsey söyledilermi?
Yüzde 80 diyorlar anlamiyorum. Neden tutmaz
Merhaba canım,
Firdevs hanım 2. Transferdede negatif alınca, histereskopi yaptır dedi. Diğer doktorumda aynı şeyi söyledi. Histeroskopide yapışma tesbit edildi. Yapışmalar açıldı. 3. Denemeyi 5 ay sonra yaptıracaktım. Son adetimde histeroskopimi yapan doktorumu Aradım. 1. Günümdeydim ve son aylarda kanamam çok azalmıştı. Hemen gel dedi. Muayene edildim ve HCG filmim Çekildi, yine yapışmalar tesbit edildi,. Ardından 3 gün sonra 2. Operatif histereskopi oldum. Ayrıca balon takıldı. 1 hafta sonra balon çıkartıldı. İstanbul'daki doktorum boşuna 2 transferin olmuş dedi. Bu şekilde hamile kalmam mümkün değilmiş. Bakalım bu ay normal adet görüyorum. 3 gün önce başladı. Bugün de E2 değerimi ölçtürdüm. Bendeki sorun rahmimim çabuk yapışması.
Sana tavsiyem, rahmini çok iyi muayene ettir. Çok kaliteli embriyoda olsa maalesef rahim iyi değilse tutmuyor.
Bende Yurtdışındayım canım. Bulunduğum yerde ev doktorum ilaçlarımı, testlerimi ayarlıyor. Histeroskopimi o Yüzden İstanbul'da oldum. Kaç doktorum oldu bilsen....Hiç kolay olmuyor gidip gelmeler. Pazartesi yine yolcuyum.Dört sene önce yaptirmisdim.
Herseyin iyi oldugunu söylediler.
Yurt disinda oldugum icin, istege göre yapmiyorlar,
Bende Yurtdışındayım canım. Bulunduğum yerde ev doktorum ilaçlarımı, testlerimi ayarlıyor. Histeroskopimi o Yüzden İstanbul'da oldum. Kaç doktorum oldu bilsen....Hiç kolay olmuyor gidip gelmeler. Pazartesi yine yolcuyum.
Hayır canım, hepsini İstanbul'da yaptırdım.Bulundugun yerde histerkopi yaptirmiydin?
Tatlım sen kendi yumurtanlamı tüp bebek deneyeceksin? Çünkü e2 değeri sadece normal tüp bebek tedavisinde önemli. donasyonda böyle bir bilgiye bakmıyorlar çünkü e2 yumurta kalitesini etkiliyor. donasyonda bu donör için önemliKızlar mrhab.banada yardımcı olurmuştunuz.ben dr halli beyde tedavı görmeye karar verdım.ama e 2 testım ılk ay 166 çıktı tedavıye alınmadım 50 nın altı çıkması gerekıyormus.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım .tekrar adet e2 bu sefer de 80 çıktı.tekrar dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adetın 18 günü tek seferlık decappetly yaptırdım.tekrar adet bu seferde 108 çıktı.pazzaretsı tekrar test yaptır deldiler.cok moralım bozuldu .sızden de fırdevs hanım e 2 testı ıstıyormu.yardımcı olursanız sevınırım.hepınıze TSK Ler
Hayır yumurta donasyonu.benım dr Um halli bey o baktırıyor.e 2 fazla olunca protestondan fazla olup tutunmayı engellıyormus dıyor.Tatlım sen kendi yumurtanlamı tüp bebek deneyeceksin? Çünkü e2 değeri sadece normal tüp bebek tedavisinde önemli. donasyonda böyle bir bilgiye bakmıyorlar çünkü e2 yumurta kalitesini etkiliyor. donasyonda bu donör için önemli
Eve uçakla ve arabayla gelebiliriz canım,bunun sakıncası yok.kanbarcım bu bilgiler inanılmaz işime yarayacak çok sağ ol teşekkür ediyorum sana inşallah bizde senin gibi ikizleri görebiliriz ama kafama takılan birşey oldu transferden sonra uçak ve araba yolculuğu yasak demişsin herhalde bunu eve geldikten sonrası için yazdın değil mi peki uçağa binip istanbula gelicez oradan da arabaya binip evimize gelicez bunlar da zararlı olmaz mı bu durum da benim evim havaalanına biraz uzak acaba ben transferden sonra 2 gün mü kalsam kıbrısta bilemedim bu arada dualarımı okudum allah kabul ederse ve herkese dua ediyorum
Ben çok memnun kalmıştım.arkadaşlar bakırköy radyomar da rahim filmi çektiren var mı ağrısız diyorlar ben yarın orada çektireceğim ama heyecanlıyım gerçekten ağrısız mı oluyor
Canım , benim ilkinde 2 kese görünmüştü.Arkadaşlar kesede görmeye gittik,benim kafama takılan irem hanım değerime göre ikiz demişti,ama 1 kese gördük,ötekinin olup olmadığı 10 gün sonra belli olacakmış.cogul gebelik olan arkadaşlar sizinde öyle mı oldu
Canım , ben başta olmak üzere , hamile arkadaşlar sürekli topiğe yazıyoruz.Merhaba sayfada gonderi mi olmuyor artik.. Ben mi goremiyorum..
Ne mutlu size.. Bir veya iki kese farketnez yeter ki saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.. Bu arada hamile arkadaslardan hic yazan yok mu? Ben mi goremiyorum.. Sevgili kanbar ve diger arkadaslar keske hamilelik surecleri hakkinda da bilgilendirseler bizi.. Kopmasalar keske.. Hepiniz birer umutsunuz bizlere.. Sevgiler..
e2 çok önemli efenazcım,tüm doktorlar bakıyor.Kızlar mrhab.banada yardımcı olurmuştunuz.ben dr halli beyde tedavı görmeye karar verdım.ama e 2 testım ılk ay 166 çıktı tedavıye alınmadım 50 nın altı çıkması gerekıyormus.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım .tekrar adet e2 bu sefer de 80 çıktı.tekrar dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adetın 18 günü tek seferlık decappetly yaptırdım.tekrar adet bu seferde 108 çıktı.pazzaretsı tekrar test yaptır deldiler.cok moralım bozuldu .sızden de fırdevs hanım e 2 testı ıstıyormu.yardımcı olursanız sevınırım.hepınıze TSK Ler
Canım 2 seneye kadar elinde histereskopi ve rahim filmin varsa istenmiyor,2 seneden eskiyse istiyorlar.Tamam Teşekkürler ben görüştüm irem hanımla yapılması gereken tahlilleri yazılı olarak belirtmişti rahim ultrason diye yazıyo ama bazılarıda film çekilecek diyo kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?