Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Adetın 2 günü ıstıyor dr.dıgerlıne bakılmadı.sadece e2 ye BAKIYOR.olmayınca ılac verıyolar.muayene olmadım.testı yaptırıp söylüyorum telde onlarda îlac söylüyor.bende anlamadım.

Üzülme desekte bu hepimizin korkusu canım. Bende 2 defa bu sonucu aldım. 3. Ye gideceğim. 2 gün sonra tekrar yaptır, ilaçlarına devam et.
Maalesef canim cok ümitlenmisdim.
Senin tutmama nedini icin birsey söyledilermi?
Yüzde 80 diyorlar anlamiyorum. Neden tutmaz

Hayırlısı olsun canım seninkisi yumurta donasyonumuydu?? Sebep olarak ne dedi Firdevs Hanımla gorustun mu

Yumarta donasyonu idi
Fridevs hanimla görüsmedim .
Irem hanim spermden kaynaklamdigini düsünüyor ki 5. gün balastosist A kalite dediler. Maalesef negativ

Yumarta donasyonu idi
Fridevs hanimla görüsmedim .
Irem hanim spermden kaynaklamdigini düsünüyor ki 5. gün balastosist A kalite dediler. Maalesef negativ
Anladım yani eşinden alinan örnekten kaynakli demişler.. herseyin hayırlısı canim biliyorum söylemesi kolay diyeceğin ama emin ol hepimiz ayni seyleri yasadik..demek ki o ruh verilmemiş Allah böyle uygun görmüş,üzülme...

Merhaba canım,

Firdevs hanım 2. Transferdede negatif alınca, histereskopi yaptır dedi. Diğer doktorumda aynı şeyi söyledi. Histeroskopide yapışma tesbit edildi. Yapışmalar açıldı. 3. Denemeyi 5 ay sonra yaptıracaktım. Son adetimde histeroskopimi yapan doktorumu Aradım. 1. Günümdeydim ve son aylarda kanamam çok azalmıştı. Hemen gel dedi. Muayene edildim ve HCG filmim Çekildi, yine yapışmalar tesbit edildi,. Ardından 3 gün sonra 2. Operatif histereskopi oldum. Ayrıca balon takıldı. 1 hafta sonra balon çıkartıldı. İstanbul'daki doktorum boşuna 2 transferin olmuş dedi. Bu şekilde hamile kalmam mümkün değilmiş. Bakalım bu ay normal adet görüyorum. 3 gün önce başladı. Bugün de E2 değerimi ölçtürdüm. Bendeki sorun rahmimim çabuk yapışması.

Sana tavsiyem, rahmini çok iyi muayene ettir. Çok kaliteli embriyoda olsa maalesef rahim iyi değilse tutmuyor.

Dört sene önce yaptirmisdim.
Herseyin iyi oldugunu söylediler.
Yurt disinda oldugum icin, istege göre yapmiyorlar,

Dört sene önce yaptirmisdim.
Herseyin iyi oldugunu söylediler.
Yurt disinda oldugum icin, istege göre yapmiyorlar,
Bende Yurtdışındayım canım. Bulunduğum yerde ev doktorum ilaçlarımı, testlerimi ayarlıyor. Histeroskopimi o Yüzden İstanbul'da oldum. Kaç doktorum oldu bilsen....Hiç kolay olmuyor gidip gelmeler. Pazartesi yine yolcuyum.

Tatlım sen kendi yumurtanlamı tüp bebek deneyeceksin? Çünkü e2 değeri sadece normal tüp bebek tedavisinde önemli. donasyonda böyle bir bilgiye bakmıyorlar çünkü e2 yumurta kalitesini etkiliyor. donasyonda bu donör için önemli

Hayır yumurta donasyonu.benım dr Um halli bey o baktırıyor.e 2 fazla olunca protestondan fazla olup tutunmayı engellıyormus dıyor.

Reactions: AED
Eve uçakla ve arabayla gelebiliriz canım,bunun sakıncası yok.
Ancak sonraki bekleyiş sürecinde tavsiye edilmiyor.

arkadaşlar bakırköy radyomar da rahim filmi çektiren var mı ağrısız diyorlar ben yarın orada çektireceğim ama heyecanlıyım gerçekten ağrısız mı oluyor
Ben çok memnun kalmıştım.
Şimdi de bebeklerin 4D detaylı ultrasonografisini de 4.Haziran da orada çektireceğiz.

Canım , benim ilkinde 2 kese görünmüştü.

Canım , ben başta olmak üzere , hamile arkadaşlar sürekli topiğe yazıyoruz.
Hamilelik süreci hakkında da ben sürekli bilgilerimi paylaşıyorum,topiğimi hiç bırakmadım,sen galiba geçmiş sayfaları okumadın.
Özelden ve buradan soru soranlara da uzun uzun bilgilendirme yapıyorum.

e2 çok önemli efenazcım,tüm doktorlar bakıyor.

Tamam Teşekkürler ben görüştüm irem hanımla yapılması gereken tahlilleri yazılı olarak belirtmişti rahim ultrason diye yazıyo ama bazılarıda film çekilecek diyo kararsız kaldım
Canım 2 seneye kadar elinde histereskopi ve rahim filmin varsa istenmiyor,2 seneden eskiyse istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…