- 31 Mayıs 2015
- 27
- 13
- 3
Çok sevindim hayırlı olsunMerhabalarbende pozitif sonuç aldım. Allah herkese nasip etsin.... beta hcg 1188
merhaba canım, senin bugünmüydü test tarihin? inş senide Kanbar hamile olarak yazacakMerhaba canım sagol,ins güzel haber veririm..bekliyorum şimdilik.. sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik
Evet canım,ilk kese bakıldığında , iki kese görmüştük.Sizin ikiz gebelikti değil mi? 2 keseyi de aynı anda mı gördünüz
merhabalar doktorunuz firdevs hanımsa donor hakkında İrem hanım size bilgi verecektir.Ona sorularnızı sormaya çekinmeyin. Çünkü son derece yardımcılar .mrb arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım .sorularımda yardımcı olursanız sevinirim. malüm bu konuda insanın beyninde milyonlarca soru oluyor. biz temmuzda embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. bizim durumumuzda olan varmı bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum. sperm donörünü secebiliyoruz ama yumurta donörü hakkında bi bilgi alamıyormuyuz. bu konuda çok endişeliyiz.çok kötü söylentiler okuyorum ama başka çaremiz de yok.bu konuda irem hanıma ve firdevs hanıma güveniyormusunuz. herkesin Allah yardımcısı olsun...
Merhaba canım bu tedaviye başlamadan önce öncelikle pozitif olmak lazım .Tabikide her iki sonuçda olabilir .Ben ikinci tüp bebek denememde senin gibiydim doktoruma ya olmazsa ya olmazsa en sonunda doktorum ne yapalım peki canım denemeyelim mi dedi.Bizimde hayattaki sınavımız buymuş oturup buna üzülmektense çarelerin hepsini zorlayacağız.Ama biliyoruzki Allah ne isterse o olur.Onun için bol dua et .Bu sayfada herkes birbiri içinde dua ediyor.Sana tavsiyem bu sayfayı en başından sonuna kadar okuman birgünde okumak zorunda değilsin günlere böl oku .Seni çok rahatlatacağına eminim.Ben çok kararsızdım ama bu sayfa benim kesin kararımı vermeme yardımcı oldu.Her fırsatta yazıyorum kanbardan Allah razı olsun. Napıyoruz pozitif oluyoruz :) İnşallah senide listede hamiş görürüz.Merhabalar,
Bir aksilik olmaz ise ben de Haziran sonu gibi Kıbrıs'a gideceğim.Yumurta donasyonu sonucunun olumlu olma ihtimalini %80 veriyorlar ki bence bu çok yüksek bir ihtimal. Benim merak ettiğim %20lik negatif ihtimali yaşayan oldu mu hiç aranızda?
Süpersin,beni aratmıyorsun.Merhaba canım bu tedaviye başlamadan önce öncelikle pozitif olmak lazım .Tabikide her iki sonuçda olabilir .Ben ikinci tüp bebek denememde senin gibiydim doktoruma ya olmazsa ya olmazsa en sonunda doktorum ne yapalım peki canım denemeyelim mi dedi.Bizimde hayattaki sınavımız buymuş oturup buna üzülmektense çarelerin hepsini zorlayacağız.Ama biliyoruzki Allah ne isterse o olur.Onun için bol dua et .Bu sayfada herkes birbiri içinde dua ediyor.Sana tavsiyem bu sayfayı en başından sonuna kadar okuman birgünde okumak zorunda değilsin günlere böl oku .Seni çok rahatlatacağına eminim.Ben çok kararsızdım ama bu sayfa benim kesin kararımı vermeme yardımcı oldu.Her fırsatta yazıyorum kanbardan Allah razı olsun. Napıyoruz pozitif oluyoruz :) İnşallah senide listede hamiş görürüz.
Rica ederim,gücüm yettiğince de yazacağım ceylin,Rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebekleriyle doldursun inşallah.Ben de bir parça yardımcı oluyorsam,ne mutlu bana.evet kanbar senınayende cok cok bılgı sahıbı oldum meger neler varmıs bılmedıgım cok sagol bızı bılgılendırdıgın ıcın her aşamada
Canım hiç farketmez,hangi doktor olursa olsun,yeter ki anne olalım.Hepimize bir uğurlu el anne olma yolunda vesile oluyor,Allah onlardan razı olsun.Bu mutluluğun ne tarifi,ne maddi karşılığı yok.mesajım silinemiyor . üzgünm siz firdevs hanımın hastaları toplanmışssınız. bhcg değerini araştırırken yanlışlıkla yazdım. neyse hepinize sağlıklı gebelikler
Bizim sana da,herkese de kapımız açık tatlım.Hayırlı olsun,çoğul gebelik gibi görünüyor katlama oranlarına bakılırsa.Kanbar'cım benin de ekleyebilirsin. 12. gün 311 14. gün 908 15. gün >1364 salı günü kese ve bebeği görmeye gidiceğim. Dünta Tüp bbek Berk bey yaptı tranferimi . yumurta donasyonu nemem kimyasal gebelik. 2. dondurulmuş embriyo 6 mayıs .inşallah bebiş tutumuşturda salı görürüm
Canım bunu zaten Perşembe günkü mesajında yazmıştın.Günaydin herkese,
Benim sonucum maalesef negativ.
Bütün arkadaslara Allah yolunuzu acik etsin diyorum, rabbim kimsenin emegini bos cevirmesin.
Tabii ki inceleniyor,tedavi öncesi spermografi çektiriyoruz ve spermin morfolojisine bakılıyor.spermde ıncelenmıyor mu transfer oncesı .?
Topiği baştan sona okumanı tavsiye ederim.O zaman görebilirsin,tabii ki bizler Firdevs Hanıma güveniyoruz.mrb arkadaşlar. ben foruma yeni katıldım .sorularımda yardımcı olursanız sevinirim. malüm bu konuda insanın beyninde milyonlarca soru oluyor. biz temmuzda embriyo donasyonu yaptırmayı düşünüyoruz. bizim durumumuzda olan varmı bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum. sperm donörünü secebiliyoruz ama yumurta donörü hakkında bi bilgi alamıyormuyuz. bu konuda çok endişeliyiz.çok kötü söylentiler okuyorum ama başka çaremiz de yok.bu konuda irem hanıma ve firdevs hanıma güveniyormusunuz. herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun...
Canım topiğe bakarsan pozitif oranı çok çok yüksek.1 veya 2 kişi negatifti sanırım.Merhabalar,
Bir aksilik olmaz ise ben de Haziran sonu gibi Kıbrıs'a gideceğim.Yumurta donasyonu sonucunun olumlu olma ihtimalini %80 veriyorlar ki bence bu çok yüksek bir ihtimal. Benim merak ettiğim %20lik negatif ihtimali yaşayan oldu mu hiç aranızda?
slm hosgeldin aramiza,tabiki olabilirsin Anne Allah in izniyle.bu topigi bastan sona okumani tavsiye ederim.takildigin bisey olursa ozelden de sorabilirsin.bizimde sperm donasyonu ve Ben ilk denememde hamileyim.senin yumurta donasyonu olacak.firdevs hanim cok iyi bi doktor gercekten Bu konuda.arastirmalarini yap ve kararini ver.merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?