Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

i
içerigi. ayva yapragı,melisa çayı,ada çayı,zencefil. zararlı birşey yok içinde

Merhaba canım nasıl oldun neyapiyorsun döndünmü yoksa daha kıbrıstamısın bana biraz bilgi ver 30 haziran bende gidecem ne yapaim bilmiyorum

Çok Sağol umutcuğum. Dün hayıt tohumu, Aslan perçemi, Civan perçemi, ARI sütü, ARI polemi aldım. ARI Sütünden başladım bu sabah. Birazdan da hayıt Çayı yapacağım. TADI çok kötü diyorlar. İçine tarçın koyar içerim ben.
İlaçlarla 7 mm geliyor. Peryonoi de 3 mm kalınlaştırırsa olur 10 mm. Inşallah canım kalınlaşırda bebişlerimizi kucağımıza alırız. Muckkkk

Peryonoi başla direk en önemli o arı sütü polen de iyi gelecek

Merhaba canım nasıl oldun neyapiyorsun döndünmü yoksa daha kıbrıstamısın bana biraz bilgi ver 30 haziran bende gidecem ne yapaim bilmiyorum
Canım,

Firdevs Hanım'ın yeni kliniğine gitmedim ama yeni klinik de Lefkoşe'de. Paket almasanda Irem yardımcı olur. Bize havaalanından taksi ayarlamıştı. Ödemeyi İrem'e yapıyorsun, tek Yön 50 tl. Otelide Irem ayarladı biz orada iken. Biz sadece uçak biletlerimizi kendimiz aldık. Kesin Gidiş tarihleri belli olunca ALIN biletlerinizi. Donörden Alınacak yumurta işlem günü gidiyorsunuz Kıbrıs'a.
Senin regline göre donör Ün regli ayarlanıyor. Donör ona göre ilaçlara Başlıyor. Yumurta toplama gününüde Firdevs hanım muayene ederek donorün durumuna göre yapıyor. O gün eşinin gitmesi gerekiyor. O Yüzden kesin tarih verilemiyor.
Sen Can'ını otelle, taksiyle sıkma. Rahat ol. Zaten küçücük bir yer orası.

Merhaba,
transferim salı günü gerçekleşecek inşallah. Geldiğimiz gün eşimin işlemi oldu benim muayenem yapıldı ve sonrasında tatil moduna girdik. Salı gününe kadar ilaçlarımı içmek dışında yapacağım birşey yok. Burası biraz sıkıcı, denize girmekten başka yapılacak şey yok. Ama daha önce de yazmıştım, kafam o kadar rahat ki sanki donasyon için değil tatil için gelmişiz gibi hissediyorum.

Canim konaklama nasil kibris nasil biraz bize güzel yanlarindan bahsedermisin sabirsizlikla gitmeyi bekliyorum tatil yapmak banada iyi gelcek tüm negatifligimden kurtulacagim

Tedavim başladı ramazan ayı bana uğurla geldi 30 haziran kıbrıs yolcusuyum benim için dua edin arkadaşlar
Hayırlı,uğurlu olsun,Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Tahminen hangi sayfaya yazdın can
Canım Tuana bizler Doğuş'taki yerinde transferimiz oldu.O bilgiler zaten senin işine yaramaz.Yeni yeriyle ilgili bilgi edinmen lazım senin,onu da bak yakın zamanda tedaviye giden arkadaşlar paylaştı yakın zamanda,geriye dönük okursan ulaşırsın.

Kizlar buarada nar suyu rahmi kalinlastriyor deniliyor da ben nar bulamadim yasadigim yerde bayadir aradim malum zamani.degil meyve suyu olarak hangisi daha iyi yada ise yariyormu

tatılde oldugunu düşün kafan iyice boşalsın rahatlasın herseyın ıyı olacagına ınan. guzel haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…