Ben bu numarayla görüştüm Firdevs hanım dedi bana bu kordinatorunmu nosuİrem hanımın telefonu 0533 874 0074 arkadaşım. ordan her zaman ulaşabilirsin.
Ben bu numarayla görüştüm Firdevs hanım dedi bana bu kordinatorunmu nosu
Kıbrıs'tan hepinize merhaba :)
Perşembe günü geldik, İrem hanımı görünce kendimi ona sarılmaktan alıkoyamadım :) Firdevs hanım'ın hastası olduğu için beklemek durumunda kaldık biraz ancak bu süreçte İrem hanım bizi hiç yalnız bırakmadı. Firdevs hanımla da tanışınca ne kadar doğru bir karar aldığımızı anladık. İşlerine olan saygıları, size değer vermeleri, önem göstermeleri, her sorunuzu cevaplamaları... İçiniz gerçekten rahat olsun. Salı gününe kadar yapacak birşey olmadığı için tatil moduna aldık kendimizi. Kafamız o kadar rahat ki Kıbrıs'a gerçekten tatile geldik sanıyoruz bazen :) transferi merakla bekliyorum, nasıl olacağı ile ilgili merakım çok. Dönünce onunla ilgili de yazacağım.
Bu tarihlerde burada olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Ben de aynı şeyleri yaşamıştım giden herkes gibi.Kıbrıs'tan hepinize merhaba :)
Perşembe günü geldik, İrem hanımı görünce kendimi ona sarılmaktan alıkoyamadım :) Firdevs hanım'ın hastası olduğu için beklemek durumunda kaldık biraz ancak bu süreçte İrem hanım bizi hiç yalnız bırakmadı. Firdevs hanımla da tanışınca ne kadar doğru bir karar aldığımızı anladık. İşlerine olan saygıları, size değer vermeleri, önem göstermeleri, her sorunuzu cevaplamaları... İçiniz gerçekten rahat olsun. Salı gününe kadar yapacak birşey olmadığı için tatil moduna aldık kendimizi. Kafamız o kadar rahat ki Kıbrıs'a gerçekten tatile geldik sanıyoruz bazen :) transferi merakla bekliyorum, nasıl olacağı ile ilgili merakım çok. Dönünce onunla ilgili de yazacağım.
Bu tarihlerde burada olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Canım kişiye göre değişebilir ilaçlar sen irem hanıma söyle o sana göndercektir ilaç protokolünü gönderebilir misiniz de. Eğer sağlık güvencen varsa herhangi bir kadındoğum uzmanına yazdırabilirsin .En azından karşıladığı ilaçlara para vermezsin.bugün regl olduysan yarın iste genelde 3.gün başlıyorsun zaten.Ben oldum arkadaslar.irem ganimdan haber bekliyorum. Ne kullanacagim bana ne düşüyor hic bilmiyorum. Bilgisi olan var mi
Geldi protokol um yarin basliyorum.devlette hangileri karsilaniyor bilmiyorum. Ben diger denemelerim hep ozelde oldu malesef.Canım kişiye göre değişebilir ilaçlar sen irem hanıma söyle o sana göndercektir ilaç protokolünü gönderebilir misiniz de. Eğer sağlık güvencen varsa herhangi bir kadındoğum uzmanına yazdırabilirsin .En azından karşıladığı ilaçlara para vermezsin.bugün regl olduysan yarın iste genelde 3.gün başlıyorsun zaten.
Geldi protokol um yarin basliyorum.devlette hangileri karsilaniyor bilmiyorum. Ben diger denemelerim hep ozelde oldu malesef.[/QUO lucrinle ovitrella varsa ilaçların arasında karşılamıyor diğerlerini karşılıyor tabi senin ilaçları bilemiyorum şimdi .Yumurta donasyonumuydu senin maşallah adaylar çoğaldı karıştırıyor insan:)
ovitrella çatlatma iğnesi progestanda yumurtaların tutunmasına yardımcı ilaç .Ovitrell a catlatma ignesi degil mi arkadaşlar birde proluton adli bir ignem var ne ise yariyo hic duymadım
pardon prolutonu sormuşsun düşük tehlikesi için oOvitrell a catlatma ignesi degil mi arkadaşlar birde proluton adli bir ignem var ne ise yariyo hic duymadım
celexane bunu karşılıyor cetrotide bunu bilmiyorum en iyisi nöbetçi eczane yaz en yakın eczaneyi ara google da ara hepsini sor karşılıyor dediklerini yazdır .Diğerlerinin fiyatını sor ve pazarlık yapArkadaslar ovitrella ., clexane depot ilee cetrotide igne var kullanmam gereken bunlari devlet te yazdirabiliyor muyuz.ilaclarda hesapta yoktu simdi.karsilamiyorsa 500 tl gb de ona gidecek.valla önümuzu göremez oldum.
Çok teşekkür ederim canım. Aylardır işi gücü bıraktım tek odaklandığım konu bebek. Uykularım kaçtı. Demolarize oldum. Aşırı taktığım için mi böyle oldum acaba. Hayırlısı diyoruz hep.... Yapacak bir şey kalmadı. Sadece dinlenmek. Onuda isteyen kim. Hiç bir şey mutlu etmiyor. Nasıl toparlanacağım ben ya. Psikololoğa gitsem onuda Çıldırtırım herhalde. Herşeyi bilmek de çok iyi bir şey değil....Arkadaşım bozma moralini. haklısın bir umutla heyecanla başlıyoruz tedavilere ama olacak inşallah, hakkında hayırlısı buymuş demek ki. biz hep destek olacaz birbirimize.
Üzülme arkadasim.sen gb bi arkadasim daha vardi surekli ertelendi.sonunda oldu.bes ay bi ugrasti.en azindan yas geçiyor sıkıntısı yok.okudugum kadariyla yaslanmayan tek organmis rahim.bu ay olmaz önümüzdeki ay olur .Firdevs hn ne diyor duruma merak ettim.??Çok teşekkür ederim canım. Aylardır işi gücü bıraktım tek odaklandığım konu bebek. Uykularım kaçtı. Demolarize oldum. Aşırı taktığım için mi böyle oldum acaba. Hayırlısı diyoruz hep.... Yapacak bir şey kalmadı. Sadece dinlenmek. Onuda isteyen kim. Hiç bir şey mutlu etmiyor. Nasıl toparlanacağım ben ya. Psikololoğa gitsem onuda Çıldırtırım herhalde. Herşeyi bilmek de çok iyi bir şey değil....
Sağol canım. Firdevs hanım, olacak diyor. Sakin ol diyor. Ama elde değil. Bende Aralık Ay'ından buyana rahmimde uğraşıyorum canım ya. Ya yapışıyor ya da kalınlaşmıyor. Hoş kalınlaşamaması bu ay oldu. Daha önceki transferlerinde 8'in üzerindeydi. YAŞ geçiyor tabiki Hayatım 41 yaşındayım.Üzülme arkadasim.sen gb bi arkadasim daha vardi surekli ertelendi.sonunda oldu.bes ay bi ugrasti.en azindan yas geçiyor sıkıntısı yok.okudugum kadariyla yaslanmayan tek organmis rahim.bu ay olmaz önümüzdeki ay olur .Firdevs hn ne diyor duruma merak ettim.??
Canım dualarım seninle inşallah en kısa zamanda mucizelerle karşılaşırsın.Allah büyük.Bizde yumurtalardan haber bekliyoruz henüz kesin bir şey yok .Sağol canım. Firdevs hanım, olacak diyor. Sakin ol diyor. Ama elde değil. Bende Aralık Ay'ından buyana rahmimde uğraşıyorum canım ya. Ya yapışıyor ya da kalınlaşmıyor. Hoş kalınlaşamaması bu ay oldu. Daha önceki transferlerinde 8'in üzerindeydi. YAŞ geçiyor tabiki Hayatım 41 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?