- 16 Haziran 2015
- 677
- 734
- 23
Amin Inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyinTransfere gidecek arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun.
Bebişlerinizi alıp,hamile dönün hayırlısıyla.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyinTransfere gidecek arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun.
Bebişlerinizi alıp,hamile dönün hayırlısıyla.![]()
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIM HERKES BU MUTLULUGU TATSIN HAYIRLI EVLAT OLSUN INŞALLAH MÜBAREK AYIN YÜZÜ HURMETINE RABBIM KIMSEYI KAPISINDAN BOŞ CEVIRMESIN TEKRARADAN HAYIRLI OLSUN SANA11 senelik hasretten sonra sonunda pozitifi gördük .Allahıma şükürler olsun. Yüce rabbimin dünyaya melek olarak gönderdiği güler yüzlü doktorumuzun sihirli elleri ekibinin ve kendisinin pozitifliği büyük destek.Benim için dua eden firdevs hanımı ve bebek hasreti çeken herkesi bir ömür dualarımdan eksik etmeyeceğim. Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Dualarım her zaman sizlerlerle .Firdevs hanıma güvenin o ve ekibi bizden daha çok istiyorlar pozitif sonuç almayı .Firdevs hanım ,irem hanım ,selda hanım,hemşire hanımlar ,hostes embriolog ve personel hepsi güler yüzlü hepsinin bir arada olması bizim için büyük şans. Firdevs hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler. Onlara minnettarım.Tekrar tekrar bu topiğin kurucusu kanbara teşekkürler .Maşallahlı listede bir gün kendimide hamiş görebilcekmiyim derken ogün geldi çattı.Şimdi dualarım listeye eklenen her kişinin hamiş kalması sizi seviyorum ....
Aminnnn cümlemizin yarabbimALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIM HERKES BU MUTLULUGU TATSIN HAYIRLI EVLAT OLSUN INŞALLAH MÜBAREK AYIN YÜZÜ HURMETINE RABBIM KIMSEYI KAPISINDAN BOŞ CEVIRMESIN TEKRARADAN HAYIRLI OLSUN SANA
Kızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah saģlıklı .hayırlı evlat eder İnşallah .benimde iki kızım var .ikinci kızımı yumurtalık hesaplamasına göre yaptık ama erkek olmadı şükür saģlıklı kızımız oldu.şimdi bende methot lara güvenmiyorum .tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremiyoruz hangi doktor olmasına.Halil ibrahim tekin ön görüşme istiyor oda zor olacak iki defa gitmek.mürüde hanım varmış birde acaba ondan duyumların varmı.bendede eşimin ailesi bu konuda içimde bir acı açtı Insanı toplum içindede rencide ediyorlar.ama benim yaşım 38 acaba geçmi kaldım tutmazmı.herşey gönlünce olsun canım Allah a emanet ol
Bende 5.tup bebek denemek için cok araştırdım sizin gibi her doktordan bir umut bekledim ama ya ticaret yada olursa olur olmazsa başka sefere gibi işi şansa dokenler çok oldu sonuçta firdevs hanımı aradım ve ınandim ona iyiki gittim vallah şimdi herşey için onlara minnettarım.umudunu kayb etme onlar yapar buna inanBen de kararımı verdim kızlar. Hayırlısıyla Dr. Firdevs Hanım'la başlayacağım tedavime. İrem hanımı aradım konuştum uzun uzun. İrem hanım dediğiniz gibi vallahi, herşeye yorulmadan cevap verdi, hem çok içten çok sempatik, hem de çok güven veriyor insana. Anne olacağıma inandırdı beni. İyi ki bu forumu okumuşum kızlar. Sayenizde ben de anne olacağım inşallah.
Oleyyyy maşallah allah mutluluğunu daim etsin hamile sayilarimiz daha fazla olsun Rabbim tamamına erdirsin Güle güle büyüt inşallah aminArkadaşlar müjdeeee,test sonucum pozitif çıktı. İnanılmaz büyük bir mutluluk bu, Allah isteyen herkese yaşatsın. Hepimiz için dua ediyor olacağım.
Smile Life hayırlı olsun canım. Uzun bekleyişinin sonunda meyvesini gördün. Allah tamamına erdirsin.11 senelik hasretten sonra sonunda pozitifi gördük .Allahıma şükürler olsun. Yüce rabbimin dünyaya melek olarak gönderdiği güler yüzlü doktorumuzun sihirli elleri ekibinin ve kendisinin pozitifliği büyük destek.Benim için dua eden firdevs hanımı ve bebek hasreti çeken herkesi bir ömür dualarımdan eksik etmeyeceğim. Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Dualarım her zaman sizlerlerle .Firdevs hanıma güvenin o ve ekibi bizden daha çok istiyorlar pozitif sonuç almayı .Firdevs hanım ,irem hanım ,selda hanım,hemşire hanımlar ,hostes embriolog ve personel hepsi güler yüzlü hepsinin bir arada olması bizim için büyük şans. Firdevs hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler. Onlara minnettarım.Tekrar tekrar bu topiğin kurucusu kanbara teşekkürler .Maşallahlı listede bir gün kendimide hamiş görebilcekmiyim derken ogün geldi çattı.Şimdi dualarım listeye eklenen her kişinin hamiş kalması sizi seviyorum ....
Hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da almayi nasip etsin siz kıbrısa paket mi gittiniz Nerede kaldınız canım bizim zaman da yaklaştıkça heyecanlaniyoruz detaylari yazarsan sevinirimArkadaşlar müjdeeee,test sonucum pozitif çıktı. İnanılmaz büyük bir mutluluk bu, Allah isteyen herkese yaşatsın. Hepimiz için dua ediyor olacağım.
Canım allah emeklerini boşa çıkartması ne güzel bir haber inşallah kucağına da alırsın evladını bizlerede dua edin yaklaştıkça heyecan artıyor çünküKızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
rabbim herkesin gönlüne göre versin halil bey ve firdevs hanım arasında bende kaldım halil bey tuttugunu koparan başarılı biri firdevs hanımda sempatik ve işini iyi yapan bir bayan firdevs hanımda karar kıldım ilk defada tuttu ...rabbim kucagıma verecek inşallah çünkü son aydayım.yaşla başarı arasında önem var bildigim kadarıyla ama aşılamayacak gibi deil bence çünkü burda ne kadar zor şartlarda rahim müsait deilken amaliyat üzerine amaliyat olup hemde yaşı ileri ama hamile kalan bayanlar var.umut yolun yarısı bence rabbim umudumuza ulaştırsın amin.Allah saģlıklı .hayırlı evlat eder İnşallah .benimde iki kızım var .ikinci kızımı yumurtalık hesaplamasına göre yaptık ama erkek olmadı şükür saģlıklı kızımız oldu.şimdi bende methot lara güvenmiyorum .tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremiyoruz hangi doktor olmasına.Halil ibrahim tekin ön görüşme istiyor oda zor olacak iki defa gitmek.mürüde hanım varmış birde acaba ondan duyumların varmı.bendede eşimin ailesi bu konuda içimde bir acı açtı Insanı toplum içindede rencide ediyorlar.ama benim yaşım 38 acaba geçmi kaldım tutmazmı.herşey gönlünce olsun canım Allah a emanet ol
Hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da almayi nasip etsin siz kıbrısa paket mi gittiniz Nerede kaldınız canım bizim zaman da yaklaştıkça heyecanlaniyoruz detaylari yazarsan sevinirim
Oleyyyy maşallah allah mutluluğunu daim etsin hamile sayilarimiz daha fazla olsun Rabbim tamamına erdirsin Güle güle büyüt inşallah amin
Dualarım daima anne olma hasretiyle yüreği yanan sizlerle..Amin Inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin
Hamile haberimi aldığımdaki o ilk anlara gittim Smile Life ...11 senelik hasretten sonra sonunda pozitifi gördük .Allahıma şükürler olsun. Yüce rabbimin dünyaya melek olarak gönderdiği güler yüzlü doktorumuzun sihirli elleri ekibinin ve kendisinin pozitifliği büyük destek.Benim için dua eden firdevs hanımı ve bebek hasreti çeken herkesi bir ömür dualarımdan eksik etmeyeceğim. Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Dualarım her zaman sizlerlerle .Firdevs hanıma güvenin o ve ekibi bizden daha çok istiyorlar pozitif sonuç almayı .Firdevs hanım ,irem hanım ,selda hanım,hemşire hanımlar ,hostes embriolog ve personel hepsi güler yüzlü hepsinin bir arada olması bizim için büyük şans. Firdevs hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler. Onlara minnettarım.Tekrar tekrar bu topiğin kurucusu kanbara teşekkürler .Maşallahlı listede bir gün kendimide hamiş görebilcekmiyim derken ogün geldi çattı.Şimdi dualarım listeye eklenen her kişinin hamiş kalması sizi seviyorum ....
Canım çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..Arkadaşlar müjdeeee,test sonucum pozitif çıktı. İnanılmaz büyük bir mutluluk bu, Allah isteyen herkese yaşatsın. Hepimiz için dua ediyor olacağım.