Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

11 senelik hasretten sonra sonunda pozitifi gördük .Allahıma şükürler olsun. Yüce rabbimin dünyaya melek olarak gönderdiği güler yüzlü doktorumuzun sihirli elleri ekibinin ve kendisinin pozitifliği büyük destek.Benim için dua eden firdevs hanımı ve bebek hasreti çeken herkesi bir ömür dualarımdan eksik etmeyeceğim. Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Dualarım her zaman sizlerlerle .Firdevs hanıma güvenin o ve ekibi bizden daha çok istiyorlar pozitif sonuç almayı .Firdevs hanım ,irem hanım ,selda hanım,hemşire hanımlar ,hostes embriolog ve personel hepsi güler yüzlü hepsinin bir arada olması bizim için büyük şans. Firdevs hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler. Onlara minnettarım.Tekrar tekrar bu topiğin kurucusu kanbara teşekkürler .Maşallahlı listede bir gün kendimide hamiş görebilcekmiyim derken ogün geldi çattı.Şimdi dualarım listeye eklenen her kişinin hamiş kalması sizi seviyorum ....

11 senelik hasretten sonra sonunda pozitifi gördük .Allahıma şükürler olsun. Yüce rabbimin dünyaya melek olarak gönderdiği güler yüzlü doktorumuzun sihirli elleri ekibinin ve kendisinin pozitifliği büyük destek.Benim için dua eden firdevs hanımı ve bebek hasreti çeken herkesi bir ömür dualarımdan eksik etmeyeceğim. Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Dualarım her zaman sizlerlerle .Firdevs hanıma güvenin o ve ekibi bizden daha çok istiyorlar pozitif sonuç almayı .Firdevs hanım ,irem hanım ,selda hanım,hemşire hanımlar ,hostes embriolog ve personel hepsi güler yüzlü hepsinin bir arada olması bizim için büyük şans. Firdevs hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler. Onlara minnettarım.Tekrar tekrar bu topiğin kurucusu kanbara teşekkürler .Maşallahlı listede bir gün kendimide hamiş görebilcekmiyim derken ogün geldi çattı.Şimdi dualarım listeye eklenen her kişinin hamiş kalması sizi seviyorum ....
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CANIM HERKES BU MUTLULUGU TATSIN HAYIRLI EVLAT OLSUN INŞALLAH MÜBAREK AYIN YÜZÜ HURMETINE RABBIM KIMSEYI KAPISINDAN BOŞ CEVIRMESIN TEKRARADAN HAYIRLI OLSUN SANA

Ben de kararımı verdim kızlar. Hayırlısıyla Dr. Firdevs Hanım'la başlayacağım tedavime. İrem hanımı aradım konuştum uzun uzun. İrem hanım dediğiniz gibi vallahi, herşeye yorulmadan cevap verdi, hem çok içten çok sempatik, hem de çok güven veriyor insana. Anne olacağıma inandırdı beni. İyi ki bu forumu okumuşum kızlar. Sayenizde ben de anne olacağım inşallah.

Allah saģlıklı .hayırlı evlat eder İnşallah .benimde iki kızım var .ikinci kızımı yumurtalık hesaplamasına göre yaptık ama erkek olmadı şükür saģlıklı kızımız oldu.şimdi bende methot lara güvenmiyorum .tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremiyoruz hangi doktor olmasına.Halil ibrahim tekin ön görüşme istiyor oda zor olacak iki defa gitmek.mürüde hanım varmış birde acaba ondan duyumların varmı.bendede eşimin ailesi bu konuda içimde bir acı açtı Insanı toplum içindede rencide ediyorlar.ama benim yaşım 38 acaba geçmi kaldım tutmazmı.herşey gönlünce olsun canım Allah a emanet ol

Merhaba arkadaşım, ben de halil ibrahim beyle firdevs hanım arasında kalmıştım. ben bütün doktorlarla konuşan biri olarak mürüde hanımdan olumlu hissiyat alamadım. Hemen gel yaptılar, oysa irem hanım bi sürü test istedi onları yaptırın emin olalım dedi. Halil ibrahim beyde ilgilenmedi sanki çünkü benim için duygusal bir süre bu ve biraz olsun ilgi bekledim. Sonuçta aşağıyukarı tedavi süreci aynı heryerde, önemli olan olumlu yaklaşım o yüzden irem hanımla konuşunca kararımı firdevs hanımdan yana verdim. Forumdaki firdevs hanımda tedavi olan arkadaşlardanda hep pozitif sonuçlar var. Bu benim görüşüm tabii.sen de araştır konuş aklına takılanlarla bence istersen. Diğer arkadaşlarda yazarlar mutlaka sana düşüncelerini.Kendin için en hayırlı kararı ver inşallah canım. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah.

Ben de kararımı verdim kızlar. Hayırlısıyla Dr. Firdevs Hanım'la başlayacağım tedavime. İrem hanımı aradım konuştum uzun uzun. İrem hanım dediğiniz gibi vallahi, herşeye yorulmadan cevap verdi, hem çok içten çok sempatik, hem de çok güven veriyor insana. Anne olacağıma inandırdı beni. İyi ki bu forumu okumuşum kızlar. Sayenizde ben de anne olacağım inşallah.
Bende 5.tup bebek denemek için cok araştırdım sizin gibi her doktordan bir umut bekledim ama ya ticaret yada olursa olur olmazsa başka sefere gibi işi şansa dokenler çok oldu sonuçta firdevs hanımı aradım ve ınandim ona iyiki gittim vallah şimdi herşey için onlara minnettarım.umudunu kayb etme onlar yapar buna inan

Arkadaşlar müjdeeee, :nazar::nazar::anneadayı::KK46::nazar::nazar:test sonucum pozitif çıktı. İnanılmaz büyük bir mutluluk bu, Allah isteyen herkese yaşatsın. Hepimiz için dua ediyor olacağım.
Oleyyyy maşallah allah mutluluğunu daim etsin hamile sayilarimiz daha fazla olsun Rabbim tamamına erdirsin Güle güle büyüt inşallah amin

Smile Life hayırlı olsun canım. Uzun bekleyişinin sonunda meyvesini gördün. Allah tamamına erdirsin.

Arkadaşlar müjdeeee, :nazar::nazar::anneadayı::KK46::nazar::nazar:test sonucum pozitif çıktı. İnanılmaz büyük bir mutluluk bu, Allah isteyen herkese yaşatsın. Hepimiz için dua ediyor olacağım.
Hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da almayi nasip etsin siz kıbrısa paket mi gittiniz Nerede kaldınız canım bizim zaman da yaklaştıkça heyecanlaniyoruz detaylari yazarsan sevinirim

Kızlar Allaha şükürler olsun size mutlu haber 10.gün testim 96 :anneadayı::KK46::nazar:Darısı isteyen herkesin başına .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canım allah emeklerini boşa çıkartması ne güzel bir haber inşallah kucağına da alırsın evladını bizlerede dua edin yaklaştıkça heyecan artıyor çünkü

Allah saģlıklı .hayırlı evlat eder İnşallah .benimde iki kızım var .ikinci kızımı yumurtalık hesaplamasına göre yaptık ama erkek olmadı şükür saģlıklı kızımız oldu.şimdi bende methot lara güvenmiyorum .tüp bebek düşünüyoruz ama karar veremiyoruz hangi doktor olmasına.Halil ibrahim tekin ön görüşme istiyor oda zor olacak iki defa gitmek.mürüde hanım varmış birde acaba ondan duyumların varmı.bendede eşimin ailesi bu konuda içimde bir acı açtı Insanı toplum içindede rencide ediyorlar.ama benim yaşım 38 acaba geçmi kaldım tutmazmı.herşey gönlünce olsun canım Allah a emanet ol
rabbim herkesin gönlüne göre versin halil bey ve firdevs hanım arasında bende kaldım halil bey tuttugunu koparan başarılı biri firdevs hanımda sempatik ve işini iyi yapan bir bayan firdevs hanımda karar kıldım ilk defada tuttu ...rabbim kucagıma verecek inşallah çünkü son aydayım.yaşla başarı arasında önem var bildigim kadarıyla ama aşılamayacak gibi deil bence çünkü burda ne kadar zor şartlarda rahim müsait deilken amaliyat üzerine amaliyat olup hemde yaşı ileri ama hamile kalan bayanlar var.umut yolun yarısı bence rabbim umudumuza ulaştırsın amin.

Hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah kucağına da almayi nasip etsin siz kıbrısa paket mi gittiniz Nerede kaldınız canım bizim zaman da yaklaştıkça heyecanlaniyoruz detaylari yazarsan sevinirim

teşekkür ederim, darısı başınıza :)

Paket olarak gittik biz, Büyük Anadolu Otel'de kaldık, 4 yıldızlı temiz bir otel. Kıbrıs'a Gittiğimiz ilk gün kliniğe gittik daha sonra transfer gününe kadar tatil yaptık. :)

Hamile haberimi aldığımdaki o ilk anlara gittim Smile Life ...
Aynı bende senin gibi benzer duygular yaşamıştım.
Senin hamile olacağına hep inanmıştım,çok pozitiftin,çok güzel bir anne olacaksın.
Vefan için ayrıca da teşekkürler canım.:KK200:

Canım çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..
İki sevinci birarada yaşıyoruz,bu ne büyük bir mutluluk.:KK9::KK73::KK68::rolleyes:

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
32 kişiyiz,19 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:, 6 tane ikizimiz,1 tane üçüzümüz var:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek:anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek:anneadayı::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüz:anneadayı::nazar::nazar::nazar:
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı::nazar:
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile:anneadayı::nazar:
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Back
X