- 28 Eylül 2014
- 169
- 206
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde çok sorun yaşadık ve tüp bebekte kanama oluyormuş çok hastada benim 40 gün sürdü öldük öldük dirildik bir günde iki hastaneye bile gittik çok zordu herşey inşşş sizde yaşanmaz böyle şeyler çok düşünme düşündükçe yıpranıyor insan inş sorunsuz bir şekilde 12.haftayı atlatır yola devam edersin canımkızlar bugün kontrolüm vardı 10.gün beta hcg 96 ,14.gün 520 16.gün 1333 17.gün 2121 ve ulttason muayenesinde tek kese 5hafta 1 günlük hamileyim![]()
doktorum henüz çok erken sonradan süprizler
çıkabilir dedi .6.haftanın sonuna doğru kalp atışına bakalım dedi heycan hiç bitmiyor inanın .
allah yardımcın olsun canım sağ sağlim inşallah oğlusunu kucağına alırsınmrb bayanlar ne güzel ramazan ayındayız her zamanki gibi tık tık kapınızı çalıyorum ve şu mübarek günlerde sag salim oglumu almak için dua istiyorum.biliyorsunuz 5.sezeryanım ve korkuyorum belki ettigimiz dualarla rabbim esirger bizi
o yüzden okuyan tüm bacılar unutmasınlar burda kalmasın sözlerim birkaç dakikalarını ayırıp benim içinde mevlama yalvarsınlar.
Ya cok sevindim biz de boyle guzel duygulari yadiyabilirmiyiz ki Allah herkese nasip etsin insallahBilmiyorum ki canım inşallah doktor haftasına göre yüksek ben beta hcg sonuca göre daha ilerdesin sandım ondan ultrasonla bakalım dedim dedi o yüzden tek gözüktü ama süpriz yumurtalar çıkabilir dedi.
kızlar bugün o şahane haberi aldım hamileyim. mutluluğumu kelimelere dökmek hiç kolay değil. şuan kaç embriyo tuttu bilmiyoruz kan testnin sonucunu yeni aldık, allahım hepinize bu duygu nasip eder inşallah.merhabalar
29 haziranda transferim yapıldı her şey çok güzel geçti şimdi ilaçlarımı kullanıp bol bol dinlenip test günümü bekliyorum 11 temmuzda öğrenmiş olacağız kısmetse ve pozitif olacağına inanıyoruz hadi inşallah
çok sevindim canım inşallah bu duyguları bizde yaşayabiliriz bundan sonrası için de inşallah allah kolaylıklar nasip etsin kucağına da al inşallahkızlar bugün o şahane haberi aldım hamileyim. mutluluğumu kelimelere dökmek hiç kolay değil. şuan kaç embriyo tuttu bilmiyoruz kan testnin sonucunu yeni aldık, allahım hepinize bu duygu nasip eder inşallah.
Dr Firedvs hanım ve ekibine nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. her anımızda yanımızdaydı, her sorumuzu cevapladı o kadar pozitif bir enerjisi vardı ki allah onlardan da razı olsun. kızlar çok mutluyuuuummmmmmm. çooookkkk
Allah herkese nasip etsşb inşallah canım hep dua ediyorumYa cok sevindim biz de boyle guzel duygulari yadiyabilirmiyiz ki Allah herkese nasip etsin insallah
zaten onları görünce heycan felan kamıyor :) heycanı hop diye alıveriyorlar benden selam söyle :) dualar seninleKibristayim firdevs hanim ve ekibi ile tanıştım hic yabancilik cekmedim heyecan olacak sandim ama cok sakindim ekibe sonuna kadar güveniyorum dualarinizi eksik etmeyin benden![]()
Maşallah arkadaşım darisi bizlere.sizde belirti varmiydi? Benim 5.gun ve agiz tadim hic yok.belirti olabilir mi.sicak basmasi var bide.hic nirmal hamilelik gecirmedim.dis gebelik gecirdim sadece agiz kurumasi vardi ??kızlar bugün o şahane haberi aldım hamileyim. mutluluğumu kelimelere dökmek hiç kolay değil. şuan kaç embriyo tuttu bilmiyoruz kan testnin sonucunu yeni aldık, allahım hepinize bu duygu nasip eder inşallah.
Dr Firedvs hanım ve ekibine nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. her anımızda yanımızdaydı, her sorumuzu cevapladı o kadar pozitif bir enerjisi vardı ki allah onlardan da razı olsun. kızlar çok mutluyuuuummmmmmm. çooookkkk
18 temmuz canımKendimde nasıl heycan yaşadıysam yeni gidenler ve gidecek olanlar içinde aynı heycanı yaşıyorum ve dua ediyorum. Dualar için Beta Hcg Test günlerinizi yazar mısınız baya kalabalık olduktakibi zor oluyor :)
Canim o kadar cok su tukettim ki agiz kurulugum olmadi belirti olarak cok net seyler yoktu bilindik gogus hassasiyeti bazen hizli kalp atisi kasiklarda hafif kramplar ve birde az uyuyan bir insanim normalde surekli bir uyku halim olduMaşallah arkadaşım darisi bizlere.sizde belirti varmiydi? Benim 5.gun ve agiz tadim hic yok.belirti olabilir mi.sicak basmasi var bide.hic nirmal hamilelik gecirmedim.dis gebelik gecirdim sadece agiz kurumasi vardi ??
Kibristayim firdevs hanim ve ekibi ile tanıştım hic yabancilik cekmedim heyecan olacak sandim ama cok sakindim ekibe sonuna kadar güveniyorum dualarinizi eksik etmeyin benden![]()
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum.Canim o kadar cok su tukettim ki agiz kurulugum olmadi belirti olarak cok net seyler yoktu bilindik gogus hassasiyeti bazen hizli kalp atisi kasiklarda hafif kramplar ve birde az uyuyan bir insanim normalde surekli bir uyku halim oldu