Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

kızlar bugün kontrolüm vardı 10.gün beta hcg 96 ,14.gün 520 16.gün 1333 17.gün 2121 ve ulttason muayenesinde tek kese 5hafta 1 günlük hamileyim :KK66: :nazar:doktorum henüz çok erken sonradan süprizler :KK46: çıkabilir dedi .6.haftanın sonuna doğru kalp atışına bakalım dedi heycan hiç bitmiyor inanın .
bizde çok sorun yaşadık ve tüp bebekte kanama oluyormuş çok hastada benim 40 gün sürdü öldük öldük dirildik bir günde iki hastaneye bile gittik çok zordu herşey inşşş sizde yaşanmaz böyle şeyler çok düşünme düşündükçe yıpranıyor insan inş sorunsuz bir şekilde 12.haftayı atlatır yola devam edersin canım

mrb bayanlar ne güzel ramazan ayındayız her zamanki gibi tık tık kapınızı çalıyorum ve şu mübarek günlerde sag salim oglumu almak için dua istiyorum.biliyorsunuz 5.sezeryanım ve korkuyorum belki ettigimiz dualarla rabbim esirger bizi
o yüzden okuyan tüm bacılar unutmasınlar burda kalmasın sözlerim birkaç dakikalarını ayırıp benim içinde mevlama yalvarsınlar.
allah yardımcın olsun canım sağ sağlim inşallah oğlusunu kucağına alırsın

allah herkesin yardımcısı olsun bebeğini kucağına alanların , hamile olanların, test günü bekleyenlerin ve benim gibi kıbrısa gitme günü yaklaşanların işleri inşallah su gibi akıp geçsin zaman yaklaştıkça heyecan artıyor bizim transferde bayram zamanına denk gelecek galiba bu mubarek günlerde çifte mutluluk olur inşallah

Bilmiyorum ki canım inşallah doktor haftasına göre yüksek ben beta hcg sonuca göre daha ilerdesin sandım ondan ultrasonla bakalım dedim dedi o yüzden tek gözüktü ama süpriz yumurtalar çıkabilir dedi.
Ya cok sevindim biz de boyle guzel duygulari yadiyabilirmiyiz ki Allah herkese nasip etsin insallah

merhabalar
29 haziranda transferim yapıldı her şey çok güzel geçti şimdi ilaçlarımı kullanıp bol bol dinlenip test günümü bekliyorum 11 temmuzda öğrenmiş olacağız kısmetse ve pozitif olacağına inanıyoruz hadi inşallah
kızlar bugün o şahane haberi aldım hamileyim. mutluluğumu kelimelere dökmek hiç kolay değil. şuan kaç embriyo tuttu bilmiyoruz kan testnin sonucunu yeni aldık, allahım hepinize bu duygu nasip eder inşallah.
Dr Firedvs hanım ve ekibine nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. her anımızda yanımızdaydı, her sorumuzu cevapladı o kadar pozitif bir enerjisi vardı ki allah onlardan da razı olsun. kızlar çok mutluyuuuummmmmmm. çooookkkk

kızlar bugün o şahane haberi aldım hamileyim. mutluluğumu kelimelere dökmek hiç kolay değil. şuan kaç embriyo tuttu bilmiyoruz kan testnin sonucunu yeni aldık, allahım hepinize bu duygu nasip eder inşallah.
Dr Firedvs hanım ve ekibine nasıl teşekkür ederim bilemiyorum. her anımızda yanımızdaydı, her sorumuzu cevapladı o kadar pozitif bir enerjisi vardı ki allah onlardan da razı olsun. kızlar çok mutluyuuuummmmmmm. çooookkkk
çok sevindim canım inşallah bu duyguları bizde yaşayabiliriz bundan sonrası için de inşallah allah kolaylıklar nasip etsin kucağına da al inşallah

Kibristayim firdevs hanim ve ekibi ile tanıştım hic yabancilik cekmedim heyecan olacak sandim ama cok sakindim ekibe sonuna kadar güveniyorum dualarinizi eksik etmeyin benden :KK68::KK68::KK68:
zaten onları görünce heycan felan kamıyor :) heycanı hop diye alıveriyorlar benden selam söyle :) dualar seninle :KK15:

Maşallah arkadaşım darisi bizlere.sizde belirti varmiydi? Benim 5.gun ve agiz tadim hic yok.belirti olabilir mi.sicak basmasi var bide.hic nirmal hamilelik gecirmedim.dis gebelik gecirdim sadece agiz kurumasi vardi ??

Maşallah arkadaşım darisi bizlere.sizde belirti varmiydi? Benim 5.gun ve agiz tadim hic yok.belirti olabilir mi.sicak basmasi var bide.hic nirmal hamilelik gecirmedim.dis gebelik gecirdim sadece agiz kurumasi vardi ??
Canim o kadar cok su tukettim ki agiz kurulugum olmadi belirti olarak cok net seyler yoktu bilindik gogus hassasiyeti bazen hizli kalp atisi kasiklarda hafif kramplar ve birde az uyuyan bir insanim normalde surekli bir uyku halim oldu

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
32 kişiyiz,19 annemiz hamile çok şükür:anneadayı::nazar::KK46:, 6 tane ikizimiz,1 tane üçüzümüz var:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı hepinizin başına...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek:anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek:anneadayı::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüzdü ikize indirgendi.:anneadayı::nazar::nazar:bir erkek/bir.....
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı:Bebeğimiz kız
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile:anneadayı::nazar:
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Ben bu topiği birtek şey için kurdum arkadaşlar.
Anne olma hasretiyle büyük sınavlardan geçmiş değerli anne adaylarıyla birbirimize destek olmak için.
İyiki de kurmuşum,anne adaylarımız çoğaldıkça,mutluluğum ve gururum artıyor.(Topiğin kurucusu olarak,kendimi topiğin annesi gibi görüyorum.)

27.haftaya girdik ikizlerle.Kızım ve oğlum iyi maaşallah,Çarşamba kontrolümüz vardı.1.020 gr.her ikisi de,boyları da 35 cm.olmuş.Karnım büyüdü,artık çok daha hareketliler,onlarla karnımı severken hep konuşuyorum ve beni duyduklarına,anladıklarına inanıyorum.

Anne adayı olmak bile dünyanın en güzel duygusu,ALLAH dileyen her kadına anne olmayı nasip eder inşallah ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.AMİN.

Kadir kıymet bilen,kalbi yüreği temiz,saygılı dostlara kapımız ve yüreğimiz her daim açık.

Canim o kadar cok su tukettim ki agiz kurulugum olmadi belirti olarak cok net seyler yoktu bilindik gogus hassasiyeti bazen hizli kalp atisi kasiklarda hafif kramplar ve birde az uyuyan bir insanim normalde surekli bir uyku halim oldu
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum.:KK73:

Back
X