Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar size güzel haberler vermeye devam etmeyi çok isterdim lakin, bu sabah yataktan kalkarken kanamam geldi, ne olduğunu anlayamadan kanama çok şiddetlendi ve maalesef bebeğimi kaybettim. Bu Acıya nasıl katlanılır bilmiyorum. Allah kısmet etmedi bana yine. .

Allah bizim gibilere sabır versin....
Can çok üzüldüm inanmak istemiyorum böyle şeye keski elimizden birşey gelse çok geçmiş olsun rabim bir daha evlat nasip etsin

Arkadaşlar size güzel haberler vermeye devam etmeyi çok isterdim lakin, bu sabah yataktan kalkarken kanamam geldi, ne olduğunu anlayamadan kanama çok şiddetlendi ve maalesef bebeğimi kaybettim. Bu Acıya nasıl katlanılır bilmiyorum. Allah kısmet etmedi bana yine. .

Cok üzüldüm arkadasim düşük oldugu kesin mi canım? Sanırım ikinci oldu .nedenini arastirin.illa bi gerekce vardir.allah yardimcin olsun.uzulme demek ne derece doğru bilmiyorum. Ama neyse ki daha deneme olasigimiz var.buda rahatlatir insani.biz güçlü mücadele ci insanlariz.umarim güzel haberlerini tekrar aliriz.opuyorum

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. 6 haftalık düşüğün nedeni maalesef pek belli olmuyor. Ben elimden gelen herşeyi Yaptım. Ama olmadı yine. Birinci kayıp biraz farklıydı. 4.5 aylık olan bende Oluşan çok ani yüksek tansiyon olmuştu. Tansiyonum 23 e çıkmıştı. Ölümden dönmüştüm. Bunda ise hiç bir şey yokken, ağrım bile yoktu sabah yataktan kalkarken kanama başladı. 1-2 saat içinde herşey bitti. Ultrasonla bakıldı, bebek gitmişti.

Beynim Aklım kabul etsede, vücut kabul etmiyor. Kocaman bir boşluk oluşuyor içimde. Çok mücadele ettim, dayandım ama olmadı, olmuyor maalesef. Güçlü olmaktan çok yoruldum artık.

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. 6 haftalık düşüğün nedeni maalesef pek belli olmuyor. Ben elimden gelen herşeyi Yaptım. Ama olmadı yine. Birinci kayıp biraz farklıydı. 4.5 aylık olan bende Oluşan çok ani yüksek tansiyon olmuştu. Tansiyonum 23 e çıkmıştı. Ölümden dönmüştüm. Bunda ise hiç bir şey yokken, ağrım bile yoktu sabah yataktan kalkarken kanama başladı. 1-2 saat içinde herşey bitti. Ultrasonla bakıldı, bebek gitmişti.

Beynim Aklım kabul etsede, vücut kabul etmiyor. Kocaman bir boşluk oluşuyor içimde. Çok mücadele ettim, dayandım ama olmadı, olmuyor maalesef. Güçlü olmaktan çok yoruldum artık.

Kyracigim, cok gecmis olsun. Üzüntünü cok iyi anliyorum. Ben saglikli bir hamilelik sonrasi 3 düsük yasadim. Hepsinide ilk üc ayda kaybettim. Embriyonun kalitesinden veya baska nedenlerden olabilir. Bende enfeksiyon oldugunu söylemisti Firdevs hanim, testlerde temiz ciktigi halde. Histeroskopi yapmisti. Ondan sonraki transferde hamileligim cok sükür güzel ilerledi. Pes etme derim, bir daha dene. Kendini en kisa zamanda yeniden toparlarsin umarim. Vücudu dinlendir bir süre, cok önemli.

Bugün adet oldum içimde bir heyecan bir umut daha 6 . Denemeye başlıyorum burda bulunan tüm arkadaşların dualarına ihtiyacım var
İnşallah pozitif sonuç alır,sağlıkla da kucağına alırsın mutlu ol.
Arkadaşlar size güzel haberler vermeye devam etmeyi çok isterdim lakin, bu sabah yataktan kalkarken kanamam geldi, ne olduğunu anlayamadan kanama çok şiddetlendi ve maalesef bebeğimi kaybettim. Bu Acıya nasıl katlanılır bilmiyorum. Allah kısmet etmedi bana yine. .Allah bizim gibilere sabır versin....
Çok üzüldüm Kyra.Hamileliğine ne kadar mutlu olduysam,kaybetmene de en az o kadar üzüldüm.
Ama mücadeleye devam edeceksin tatlım,çünkü anne olacaksın.Kendini toparla,biraz zaman ver,hamile kalabiliyorsun bu harika,bu da sağlıkla kucağına alabileceğinin de en güzel belirtisi.
Bak ben de eşimle 11 yıldır mücadele ediyorum,hiç vazgeçmedim,hiç umudumu kaybetmedim,bebeğimize kavuşmamızın tek yolu,sil baştan yeniden başlamak.
İrtibatta olalım,inanıyorum,en yakın zamanda anne olacaksın.Senin de inandığını ve mücadeleye devam edeceğini biliyorum.

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
33 kişiyiz,19 annemiz hamile :anneadayı::nazar::KK46:, bunların içinde 8 tane ikizimiz var,ayrıca 3 annemiz sağlıkla doğum yaptı, 4 tane oğlumuz doğdu çok şükür Tuana(erkek) ,Masmaviderin(erkek) ve Legacy(ikiz erkek) arkadaşlarımızın:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar:,darısı kalan tüm anne adaylarının,yani 11 anne adayının da başına inşallah...:nazar:
:nazar:Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...:nazar:

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek/10.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)Haz.'15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,:KK43:en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.:KK200:
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek:nazar:)15.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu:KK46::nazar:
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar:
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/30.Temmuz.2015 Hamile/iki kese görüldü:anneadayı::nazar::nazar:
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek:anneadayı::nazar:
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek/15.Temmuzda ikiz oğullarımız doğdu.:KK46::KK46::nazar::nazar:
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüzdü ikize indirgendi.:anneadayı::nazar::nazar:bir erkek/bir kız
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile :anneadayı:Bebeğimiz kız
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz:nazar:bir kız/bir erkek:nazar::nazar:)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Temmuz'2015 Hamile:anneadayı::nazar:
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile :anneadayı::nazar:
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ 4.Ağustos.2015 Hamile İdi.maalesef bebeğimizi kaybettik.(İnşallah bir dahaki sefere)
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile:anneadayı::nazar:(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/(Bebeklerimiz ikiz:anneadayı::nazar::nazar: bir kız,bir erkek)
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile:anneadayı::nazar:
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile:anneadayı: :nazar:
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar:
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile:anneadayı::nazar::nazar:(Bebeklerimiz ikiz)
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer/Temmuz'15 Negatif(inşallah bir dahaki sefere)
  33. Buket63/Ş.Urfa/Yumurta Donasyonu/27.Temmuz'15 pozitifti,maalesef değeri düştü negatif/(inşallah bir dahaki sefere)
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Son düzenleme:

Kyra çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda mucize ile karşılaştırsın inşallah.

Canım benim çok üzüldüm ama inanıyorum ki mucizen pes etmezsen gerçekleşecek bu durumda üzülme demek saçma olur ama pes etme canım

Ewet bende firdevs hanima gidicem hayirlisi bakalim insallah bizde diger arkadaslar gibi bebeklerimize kavusuruz allah yardimcimiz olsun.

merhaba.
.aslinda böyle bir mesaji yazip kimsenin moralini bozmak istemezdim ama acikcasi bunu kendime mecbur hissettim.ben bir sene önce tüp bebek icin Firdevs uguza gittim esimle birlikte yaklasik 1 sene önceden asistani olan Irem berk ile devamli irtibattaydik hersyi sorduk konustuk
okadar süremiz olmasina ragmen bizi hicbir sekilde hazirlamadilar biz kendimiz arastirdik kan alinmasi lazimmis ona göre ilaclar kullanilmasi gerekliymis biz bu sekilde arastirdik kan aldiralimmi dedik hayir siz gelin dediler bizde vardir bir bildikleri diye kan filan aldirmadan gittik ve orda beni hic muayene etmeden direk bir igne vurdular hazirliyoruz dediler ve hicbir sekilde ilac filan kullanmadim..
tabiki transfer oldum ama sonuc belli negatifti.....
benim anlatmak istedigim insanlarin duygulariyla oynuyorlar dikkatli olun oyuna gelmeyin okadar paramiz gitti ve hayallerimizle oynadilar...buda yetmezmis gibi irem berk otel parasini kendi istedi ben yapacagim ödemeyi diye parayi istedi bundan esim huylandi esim otele kendisi sordu fiyatini ve irem berk bizden günlük 100tl para fazla alacakmis ve bunu cogu hastaya yapiyormus bunu esime otel görevlisi söyledi...sizlerden ricam ödemelerinizi kendiniz yapin...
bu kadar sIkIntidan snra 1 kez daha denedik ama bu sefer FATMA TERTEMIZ hanima danistik konustuk
süper ilgilendi beni ve esimi öyle bir hazirladiki inanamazsiniz gece gündüz hep bizimle ilgilendi devamli kan aldirdik takip etti ona göre ignelerim ilaclarim alindi...ve 19 yumurtam cikti 18 tanesi süper kaliteli esiminde spermi cok iyi cikti cok sükür hamileyim ikizlerimizi bekliyoruz:) ve bütün ödemerinizi otel ve digerleri hepsini kendiniz birebir yapiyorsunuz..iyi ve kaliteli bir tedavi istiyorsaniz kesinlikle FATMA TERTEMIZ diyorum
hepinizden ricam iyi arastirin para kolay kazanilmiyor ve umutlarimiz suya düsmesin...

merhaba.
.aslinda böyle bir mesaji yazip kimsenin moralini b acikcasi bunu kendime mecbur hissettim.ben bir sene önce tüp bebek icin Firdevs uguza gittim esimle birlikte yaklasik 1 sene önceden asistani olan Irem berk ile devamli irtibattaydik hersyi sorduk konustuk
okadar süremiz olmasina ragmen bizi hicbir sekilde hazirlamadilar biz kendimiz arastirdik kan alinmasi lazimmis ona göre ilaclar kullanilmasi gerekliymis biz bu sekilde arastirdik kan aldiralimmi dedik hayir siz gelin dediler bizde vardir bir bildikleri diye kan filan aldirmadan gittik ve orda beni hic muayene etmeden direk bir igne vurdular hazirliyoruz dediler ve hicbir sekilde ilac filan kullanmadim..
benim anlatmak istedigim insanlarin duygulariyla oynuyorlar dikkatli olun oyuna gelmeyin okadar paramiz gitti ve hayallerimizle oynadilar...buda yetmezmis gibi irem berk otel parasini kendi istedi ben yapacagim ödemeyi diye parayi istedigitm esim huylandi esim otele kendisi sordu fiyatini ve irem berk bizden günlük 100tl para fazla alacakmis ve bunu cogu hastaya yapiyormus bunu esime otel görevlisi söyledi...sizlerden ricam ödemelerinizi kendiniz yapin...
bu kadar sIkIntidan snra 1 kez daha denedik ama bu sefer FATMA TERTEMIZ hanima danistik konustuk
süper ilgilendi beni ve esimi öyle bir hazirladiki inanamazsiniz gece gündüz hep bizimle ilgilendi devamli kan aldirdik takip etti ona göre ignelerim ilaclarim alindi...ve 19 yumurtam cikti 18 tanesi süper kaliteli esiminde spermi cok iyi cikti cok sükür hamileyim ikizlerimizi bekliyoruz:) ve bütün ödemerinizi otel ve digerleri hepsini kendiniz birebir yapiyorsunuz..iyi ve kaliteli bir tedavi istiyorsaniz kesinlikle FATMA TERTEMIZ diyorum
hepinizden ricam iyi arastirin para kolay kazanilmiyor ve umutlarimiz suya düsmesin...
Arkadasim bu yazdiklarin dogruysa gercekten cok aci insanlqrin caresizliklerini resmen kullaniyorlar gerci insan o noktada ucun besin hesabini yapmiyor fakat boyle seylere ne gerek var sinek kucuktur mide bulandirir
merhaba.
.aslinda böyle bir mesaji yazip kimsenin moralini bozmak istemezdim ama acikcasi bunu kendime mecbur hissettim.ben bir sene önce tüp bebek icin Firdevs uguza gittim esimle birlikte yaklasik 1 sene önceden asistani olan Irem berk ile devamli irtibattaydik hersyi sorduk konustuk
benim anlatmak istedigim insanlarin duygulariyla oynuyorlar dikkatli olun oyuna gelmeyin okadar paramiz gitti ve hayallerimizle oynadilar...buda yetmezmis gibi irem berk otel parasini kendi istedi ben yapacagim ödemeyi diye parayi istedi bundan esim huylandi esim otele kendisi sordu fiyatini ve irem berk bizden günlük 100tl para fazla alacakmis ve bunu cogu hastaya yapiyormus bunu esime otel görevlisi söyledi...sizlerden ricam ödemelerinizi kendiniz yapin...
Arkadasim yazdiklarin dogruysa gercekten cok aci koyun can derdinde kadap et derdinde yapacak birsey yok isin icine para girdigi zaman babana bile guvenmeyeceksin fakat burda paylasman iyi olmus herseyi paylasicaz ki birbirimize yol gosterelim destek olalim

merhaba.
Arkadaşım mesajını görünce dayanamadım! Yeni üyesin ve kusura bakma ama reklam yapmaya çalıştığın çok bariz. Reklamını bile yapacaksan efendi gibi yaz hamileyim diye birlikte kutlayalım burda.Ama bu sayfadaki nerdeyse herkesin hamile olmasına ve bebeklerine kavuşmasına imkan sağlamış bir doktor olan firdevs hanım ve irem hanım hakkında böyle karalamalarda bulunamazsın.test yapmamışlar ilaç kullanmamışlar. Böyle bişeye aklı başında kimse inanmaz. benim tanıdığım en sevgi dolu en ilgili hasta kordinatoru irem hanım. Birsürü test yaptırdı bana hikayemden dolayı rahim filmi istedi burda yapmıyorlar yapmasak olmazmı dememe rağmen bir şekilde yaptırın herşeyden emin olmadan tedaviye başlamayalım dedi. Tedaviden önce de hap kullandıracaklarmış adet için. Burdaki arkadaşlarımızın yazılarında bile okursun ne kadar çok ilaç kullandırıyor firdevs hanım. İğneler vuruyorlar morarıyo arkadaşlarımızın heryeri sana en güzel cevabı da onlar verir zaten. Onların paket tedavileri var otel uçak ulaşım içinde ister onu alıyorsun ister herşeyi kendin hallediyorsun.kıbrıstaki tüm merkezler aynı şekilde çalışıyor.Burda hem paket alan hem almayan arkadaşlarımız var. Tüm detayları yazdılar paylaştılar sağolsunlar. Paket alırsan tabii ki hastaneye ödeyeceksin.otel falan anlaşmalarını hastane yapıyordur ama hastalarla birebir ilgilenip ayarlamayı irem hanım yapıyor diye onun ismi olacaktır heraldeki otelde mantiken. Bunu çocuk bile düşünür karalamadan önce. Bende allah izin verirse kısmetimde varsa kasımda gidicem ben de paket alıcam kafam rahat olsun hiç uğraşmıcam. Ayrıcada başkasına çamur atmadan önce o ismini verdiğin fatma tertemiz doktor bile değil doğuşta hasta getiriyor bende konuşmuştum daha önce. Bana doktorum demişti tüp bebek uzmanıyım demişti ama sonra öğrendim ki değilmiş doktorum diyip hasta getiriyormuş dr şevki bey yapıyormuş işlemlerini.sen de ordan hamileysen bunu yakından bileceksin. buraya anne olma hayalleriyle yazan paylaşan insanların aklını karıştırmaya hiç hakkın yok senin.firdevs hanım ve irem hanım sayesinde bebek bekleyen anne olan arkadaşlarımda en güzel cevapları yazacaktır.

merhaba.
Bakın tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara sesleniyorum.Ben ve bu topikteki birçok kişi Firdevs Hanımda tedavi gördük ve ben ikizlere,diğer arkadaşlar da Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,diğer arkadaşlar da tek,ikiz çoğumuz hamileyiz.Tedavi tecrübesi olan ve 16.Ağustos yani yeni üye olmasına da bakarsanız bu kişi Kıbrıs'ta başarı oranı en yüksek iki isimden biri olan Firdevs Hanımı kötüleyip,diğer şahsın reklamını yapmaktadır.Kendisini şikayet ettim zaten Yöneticilere.
Tecrübesi olan ,Firdevs Hanımda tedavi gören,İrem Hanımı tanıyan zaten bu kişinin yazdıklarını hepsinin yalan olduğunu bilir.Ama yeni başlayan ve başlayacak arkadaşlara sesleniyorum.Bu gibi yazılara itibar etmeyin.Yeni üye ise ve bir tarafı kötüleyip,diğerinin reklamını yapıyorsa,burada amaç belli.Bu konuda Yöneticilerimiz de diğer topiklerde bu yönde duyuru yaptılar.Herkese tedavisinde Rabbimin yanında olmasını ve hamile kalıp,sağlıkla bebeğini kucağına almasını,en kutsal duyguyu anneliği tatmasını diliyorum.Sevgiler.

Merhaba, ben sizi uzun bir süredir takıp edıyorum. Ancak bugün üye olmaya karar Verdim. Cektıginiz ve Yaşadığınız Butun acıları inan sizinle birlıkte yuregımde yasadım. Cok Güçlü Kadınlarsınız. Yaşadığınız Acıya rağmen şükre edıyorsunuz. Bu yanınız bana güç verdı. Bende yakın bir zamanda Kıbrıs'ta ıkıncı tüp bebek denememı yapacagım. Benimkısı cınsıyet secımı olacak. Biliyorum sızı takıp edıyorum bu konuda yargılamayan tahammüllü Kadınlarsınız bu Yüzden sızınle paylaşma gercegini duydum. Benı bılmedınız Size hep dua ettım (özellıkle Kambar hanım size) ve Butun Arkadaşlara... Benım sızlerın duasına ıhtıyacım var. Çok zor bir durum onca emek veriyorsun... Neyse böyle sevgıler

Kendi doktorunu büyük harfle belirtmenle reklamini gözümüze soktun zaten.bu bir.kan derken ne kanı alinmaliydi belittmemissin bu iki.ben iki aya kadar memleketimde tedaviye basladim firdevs irem eşliğinde bu üç. ..gecin bunlari artık insanlar bukadar saf degil.idegil.illa tutacak diye zaten kati bit durum yok.gozlerimle şahit oldugum durumu iyi olmayan aile için hastane yonetimini devreye sokup kalmasını sagladilar.
bunlar alti çizilecek durumlar.kimse inkar etmesin.geriside kısmet. ..

Karalama amaçlı olduğu çok belli . Önce testler isteniyor sonra uygun zaman belirlenip ilaçlara başlanıyor.Benim tüplerimde iltihap vardı firdevs hanıma göre maddiyat önemli olsaydı eğer bunu önemsemezdi fakat o bana önce ameliyat olmamı önerdi benim için önemli olan sizi anne yapabilmek dedi. Tüplerinizi aldırmassanız rahme asit salgılar bebek tutunamaz dedi. Ameliyat oldum iki ay sonrada tedavi oldum.Allahıma şükür hamileyim .Arkadaşların yazdığı gibi paket ve paketsiz fiyat var zaten tüm merkezlerde fiyat hemen hemen aynı. Fark güler yüzlü ve başarı oranlarının yüksek olması. Daha öncede uzun uzun anlatmıştım yeni başlayacak arkadaşlar tüm sayfaları okumalı.

Arkadaşlar sıze Bir sorum olacak transferden sonra kendımızı ne kadar tutmalıyız. Ben transferden hemen sonra Sungu ıstemıstım sizce negatıf sonuc uzerınde etkısı varmıdır. Ha bu arada su ıcmeyı bılmedıgım ıcın çok abartmıştım uç litre su ıcmıstim ve artık kendımı tutamıyordum. Bu Konuda benı bilgılendırırsenız sevınırım

Arkadaşlar sıze Bir sorum olacak transferden sonra kendımızı ne kadar tutmalıyız. Ben transferden hemen sonra Sungu ıstemıstım sizce negatıf sonuc uzerınde etkısı varmıdır. Ha bu arada su ıcmeyı bılmedıgım ıcın çok abartmıştım uç litre su ıcmıstim ve artık kendımı tutamıyordum. Bu Konuda benı bilgılendırırsenız sevınırım
altı bardak su içmen yeterli 20 dakika tut .sıkıştıktan sonra gezme oturman daha iyi olur.

Merhaba, ben sizi uzun bir süredir takıp edıyorum. Ancak bugün üye olmaya karar Verdim. Cektıginiz ve Yaşadığınız Butun acıları inan sizinle birlıkte yuregımde yasadım. Cok Güçlü Kadınlarsınız. Yaşadığınız Acıya rağmen şükre edıyorsunuz. Bu yanınız bana güç verdı. Bende yakın bir zamanda Kıbrıs'ta ıkıncı tüp bebek denememı yapacagım. Benimkısı cınsıyet secımı olacak. Biliyorum sızı takıp edıyorum bu konuda yargılamayan tahammüllü Kadınlarsınız bu Yüzden sızınle paylaşma gercegini duydum. Benı bılmedınız Size hep dua ettım (özellıkle Kambar hanım size) ve Butun Arkadaşlara... Benım sızlerın duasına ıhtıyacım var. Çok zor bir durum onca emek veriyorsun... Neyse böyle sevgıler
Hem kendi adıma,hem de arkadaşlar adına teşekkür ederim dualar için Arlo.
Dua,umut,inanç,sabır,sebat ve sonucu ne olursa olsun şükretmek ve asla vazgeçmemek bu yolda anne olmanın tek yolu.
Sen de inşallah yakın zamanda PGT ile anne olacaksın.Tedavin hayırlı olsun.
Bilgilerini verirsen seni de topiğe ekleyeyim.
Dualarımız seninle.

Back
X