- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
Merhaba, güzel mesajınız ve güzel dıleginİz ıcın çok teşekkür ederım. Butun kalbımle diliyorum ki kızınız ve oğlunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızdır. Dualarım sızıle ve Butun bayan arkadaşlarladır. Kendimden bahsedecek olursam, yurtdışında yasıyorum. Benım iki kızım var. Bu konuda sızın rahatım çünkü Olgun ve tahammüllü kadınlar olduğunuz gibi hep bir dayanışma ıcerısınde olduğunuzu yazılarınızdan gördüm. Özellikle tuana ve diğer bayan ark. Cınsıyet seçimi yapmistı ve ne kadar destek olduğunuzu yazılarımızda okumuştum. Yuregı güzel insanlarsınız. Ben birıncı denemem için çok emek Verdim. Sonrası negatıf sonuç aldım. Benım için kötü bir süreçti. Neden ve neçinlerini araştırırken Tesadüfen sızın yazılarınızı okudum bana o kadar güç verdı ki sıze dua ettım sizinle sevındım sizinle üzüldüm sizinle güçlü olmam gerektıgıni ve gerçekten bir şeyı ıstıyorsan mücadele etmem gerektiğini anladım. Her şeyde bir hayır vardır dıyorsunuz onca yıl anne olma mücadelesini verirken... Bende okuduğum yazılarınızdan sonra diyorum ki vardır bir hayır olmadı. Ikıncı denemem ıcın Ekim Ayında gıdecegım. 35 yaşındayım. Doğuş hastanesınde yapmıştım ilk denememi ikincı denemem yine orada olacak. Topinıgız uğurlu ınsallah bana ve diğer tedaviye başlayacak bütün Arkadaşlara Uğur getırır. Dualarım sizinle sızinde dualarınız benımle olsun. Çok uzattığım ıcın kusura bakmayın. Kendınıze ve bebislerımıze ıyi bakmanız dileğiyle sevgıler