Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Acaba gerçekten kolan hospital ın kapısından girdiniz mi gerçekten İrem hanım ile konuştunuz mu gerçekten işlem yapıldı mı diye düşünüyorum. Neden biliyor musunuz durun ben yaşadıklarımı size en başından anlatayım da gitmeden görmeden konuşmak ne kadar sığıyor akla mantığa ve vicdana onu da size bırakayım.

Ben 6 aylık evliydim ve yumurta tembelliği teşhisi konuldu tek çare evlat edinme ve yumurta donasyonu denildi. Ben kendi başıma tam iki ay mücadele verdim kendi içimde ne eşime ne anneme ne de ablama söyleyebildim. Tam iki benim için 20 yıl gibi geçti. psikiyatri ile konuştum bu süreçte zor oldu ama bi gün eşime söyleyebildim.

Eşim de sağolsun bana destek oldu ve yine uzunca ne yaparız ne ederiz den sonra yumurta donasyonuna karar verdik. Ve hummaalı bir araştırmaya girdik tüm merkezleri aradık bilgi aldık ama işimizi de şansa bırakmak istemiyorduk. Uygunsuz işler yapan kadınlardan yumurta alan merkezler olabileceğini duyduk ve neredeyse vazgeçiyorduk. Yine bi akşam eşimle nette araştırırken firdevs hanım ın ismini gördük sitesine baktık yorumları okuduk İrem hanım a ulaştık ÇOK ŞÜKÜR....

5 ay boyunca hergün günde defalarca bıkmadan usanmadan her soruma sabırla cevap verdi ve içimi o kadar rahatlattı ki maddi manevi hazır olduk ve mayıs ayında gittik. hotelimize kadar ayarladılar ve bizi hotel ile hastane arasında kendileri getirip götürdüler. Ne konuşmuşsak fazlasıyla gördük. İrem hanım ın bize söylediği herşey en güzeli olsun diye çalışıyoruz dedi. Ve gerçekten gittiğimizde de gördük öyleydi.

Evet sıra geldi işleme. İşleme hazırlarken her an yanımda oldu İrem hanım. İşlem sırasında elimi tuttu Firdevs hanım Besmele ile başladığı işlem sırasında hem embriyologla hem kendisi o kadar özenle bitirdiler ki işlemi. E tabi işlem sırasında İrem hanım ile hastalar hakkında sonucu konuşuyorlar ve gebe kalanları söylüyorlar öyle ki sanki kendileri gebe kalmış gibi kendi eşleri gebe kalmış gibi büyük bir sevinç ve gururla. İşlemden çıktığımda kuş gibi hafiftim ve çok mutluydum.

İrem hanım sık sık yanımıza geldi yapmamız gereken yapmamız gereken davranışları anlattı. İrem hanım a eşime de söylediğim: "o kadar içim rahat ki iyi ki size gelmişiz olumlu olmasa da bizim imtihanımız da evlat sahibi olamamayla olacaktır ondan olmamıştır derim ve herkese gözü kapalı gelmesi için önereceğim " dedim.

Sonuç mu döndük Kıbrıs'tan memleketimize ve yine her istediğimiz zaman İrem hanımla irtibattayız hayatta olduğumuz sürece de irtibatı koparmak istemem. Döndük iki hafta sonra öğrendik bebeğimiz var ilk bhcg 745 iki gün sonra 1657 oldu İrem hanımı aradım çok çok sevindi.

Kontrol e gittik ve şimdi ikizimizin olacağını öğrendik. Yine ilk olarak İrem hanım la konuştum örüm boyunca unutamam o ses tonunu öyle ki ağlamaklıydı. yan yana olsak sarılıp ağlayacağız öyle bir konuşmamız var. Bi tek bana değil gördüm ben hastanede her hastaya öyle davranıyor. ben gidince öğrendim ki evliymiş İrem hanım. Öncesinde bilmiyordum ve ben gece 12 de bile arayıp soru soruyordum. Hakkını helal etsin çok hakkı geçti.

Yani diyeceğim o ki siz Kolan Hospital i, O merkezi ya da İrem Hanım ı karalamaya çalışarak onlara kötülük yapamazsınız, siz belki ilk başta yeni araştırma yapan benim durumumdakilerin kafasını karıştırırsınız ve bu yaptığınız sadece onlara yaptığınız en büyük kötülük olur. İnsanların bu kadar rahatça gidip gelebilecekleri belki de tek yerken yanlış yönlendiriyorsunuz. Bi vicdanınızı elinize alın ve hikayemi okuyun en ufak bir yerinde hissettiklerimden gördüklerimden başka bişey yazmadım çünkü.

Ve yine söylüyorum Allah'ım a binlerce şükür bir isterken iki verdi Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıkla. Eğer ki olmasaydı hakkımızda hayırlısı buymuş derdim de ama yine de onların haklarını yiyemezdim benden yardım isteyen herkese de gözüm kapalı önerirdim....

BU DA HERKESE BENİM CEVABIM OLSUN. En ufak bi tereddütüm yok. yumurta dondurduk İkizlerimiz hayırlısıyla büyüsün yine gideceğim bundan da eminim.

Rabbim kimseyi evladı olmamayla imtihan etmesin arkadaşlar herşeye alışıyor tabi ki başka sıkıntı vermesin ona da alışılır ama bu duyguyu annelik duygusunu herkese nasip etsin. Evladı olmayan bilir bunun acısını o yaşar zorluğunu çok ağır geliyor. Şimdi hep ağzımda bir dua RABBİM İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ ETSİN....

Bencede bu tam bir karalama bu kadar hastasi var firdevs Hanim daha hiç kötü bir yorum okunadim.bizzat gittim gördüm çok güzel bir Hastane kim demiş merdiven altı uygulama yunurtalari veya embriyolari başka hastalara verirlermi bi defa kann ve Doku uyuşmasi olmasi gerekir verselerde tutarmi insanlar kendi yumurtalariyla bile hamile kalma şansi yüzde yüz degilken. Birde neden versinler diger hastalar bedavami yaptiriyor bu kadar sadistmi doktorlar firdevs Hanim Allah korkusu olan biri bence hem böyle birşey yapsa kendi çoluk coçuģundan çikar. Hastane temiz büyük güzel karşilama güler yüz 10 numara 5 yildiz. TransferI saģliyorlar Hersey ile ilfileniyorlar alsiklarI paranin hakkini veriyorlar. Tutarni tutmak Allaha kalmis neden kendi adini lekelesin firdevs Hanim burda bircok Klinik var ayni orayi veya daha az daha cok alan kam yilik geçmişi vAr. Eğer öyle birtek olsa ortaya birşekilde çikardi bence. Tamam insanlar kavun degil ki kokliyasin Rabbime kötü kalpll insanlar la karşilaştirmasin. Ama ben güveniyorum ve krmnktn katiliyorum korkayin arkadaşlar

Acaba gerçekten kolan hospital ın kapısından girdiniz mi gerçekten İrem hanım ile konuştunuz mu gerçekten işlem yapıldı mı diye düşünüyorum. Neden biliyor musunuz durun ben yaşadıklarımı size en başından anlatayım da gitmeden görmeden konuşmak ne kadar sığıyor akla mantığa ve vicdana onu da size bırakayım.

Ben 6 aylık evliydim ve yumurta tembelliği teşhisi konuldu tek çare evlat edinme ve yumurta donasyonu denildi. Ben kendi başıma tam iki ay mücadele verdim kendi içimde ne eşime ne anneme ne de ablama söyleyebildim. Tam iki benim için 20 yıl gibi geçti. psikiyatri ile konuştum bu süreçte zor oldu ama bi gün eşime söyleyebildim.

Eşim de sağolsun bana destek oldu ve yine uzunca ne yaparız ne ederiz den sonra yumurta donasyonuna karar verdik. Ve hummaalı bir araştırmaya girdik tüm merkezleri aradık bilgi aldık ama işimizi de şansa bırakmak istemiyorduk. Uygunsuz işler yapan kadınlardan yumurta alan merkezler olabileceğini duyduk ve neredeyse vazgeçiyorduk. Yine bi akşam eşimle nette araştırırken firdevs hanım ın ismini gördük sitesine baktık yorumları okuduk İrem hanım a ulaştık ÇOK ŞÜKÜR....

5 ay boyunca hergün günde defalarca bıkmadan usanmadan her soruma sabırla cevap verdi ve içimi o kadar rahatlattı ki maddi manevi hazır olduk ve mayıs ayında gittik. hotelimize kadar ayarladılar ve bizi hotel ile hastane arasında kendileri getirip götürdüler. Ne konuşmuşsak fazlasıyla gördük. İrem hanım ın bize söylediği herşey en güzeli olsun diye çalışıyoruz dedi. Ve gerçekten gittiğimizde de gördük öyleydi.

Evet sıra geldi işleme. İşleme hazırlarken her an yanımda oldu İrem hanım. İşlem sırasında elimi tuttu Firdevs hanım Besmele ile başladığı işlem sırasında hem embriyologla hem kendisi o kadar özenle bitirdiler ki işlemi. E tabi işlem sırasında İrem hanım ile hastalar hakkında sonucu konuşuyorlar ve gebe kalanları söylüyorlar öyle ki sanki kendileri gebe kalmış gibi kendi eşleri gebe kalmış gibi büyük bir sevinç ve gururla. İşlemden çıktığımda kuş gibi hafiftim ve çok mutluydum.

İrem hanım sık sık yanımıza geldi yapmamız gereken yapmamız gereken davranışları anlattı. İrem hanım a eşime de söylediğim: "o kadar içim rahat ki iyi ki size gelmişiz olumlu olmasa da bizim imtihanımız da evlat sahibi olamamayla olacaktır ondan olmamıştır derim ve herkese gözü kapalı gelmesi için önereceğim " dedim.

Sonuç mu döndük Kıbrıs'tan memleketimize ve yine her istediğimiz zaman İrem hanımla irtibattayız hayatta olduğumuz sürece de irtibatı koparmak istemem. Döndük iki hafta sonra öğrendik bebeğimiz var ilk bhcg 745 iki gün sonra 1657 oldu İrem hanımı aradım çok çok sevindi.

Kontrol e gittik ve şimdi ikizimizin olacağını öğrendik. Yine ilk olarak İrem hanım la konuştum örüm boyunca unutamam o ses tonunu öyle ki ağlamaklıydı. yan yana olsak sarılıp ağlayacağız öyle bir konuşmamız var. Bi tek bana değil gördüm ben hastanede her hastaya öyle davranıyor. ben gidince öğrendim ki evliymiş İrem hanım. Öncesinde bilmiyordum ve ben gece 12 de bile arayıp soru soruyordum. Hakkını helal etsin çok hakkı geçti.

Yani diyeceğim o ki siz Kolan Hospital i, O merkezi ya da İrem Hanım ı karalamaya çalışarak onlara kötülük yapamazsınız, siz belki ilk başta yeni araştırma yapan benim durumumdakilerin kafasını karıştırırsınız ve bu yaptığınız sadece onlara yaptığınız en büyük kötülük olur. İnsanların bu kadar rahatça gidip gelebilecekleri belki de tek yerken yanlış yönlendiriyorsunuz. Bi vicdanınızı elinize alın ve hikayemi okuyun en ufak bir yerinde hissettiklerimden gördüklerimden başka bişey yazmadım çünkü.

Ve yine söylüyorum Allah'ım a binlerce şükür bir isterken iki verdi Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıkla. Eğer ki olmasaydı hakkımızda hayırlısı buymuş derdim de ama yine de onların haklarını yiyemezdim benden yardım isteyen herkese de gözüm kapalı önerirdim....

BU DA HERKESE BENİM CEVABIM OLSUN. En ufak bi tereddütüm yok. yumurta dondurduk İkizlerimiz hayırlısıyla büyüsün yine gideceğim bundan da eminim.

Rabbim kimseyi evladı olmamayla imtihan etmesin arkadaşlar herşeye alışıyor tabi ki başka sıkıntı vermesin ona da alışılır ama bu duyguyu annelik duygusunu herkese nasip etsin. Evladı olmayan bilir bunun acısını o yaşar zorluğunu çok ağır geliyor. Şimdi hep ağzımda bir dua RABBİM İSTEYEN HERKESİ EVLAT SAHİBİ ETSİN....
Size katiliyorum karalamalara aldiriş etmeyin firdevs Hanim in çok hastasi var işini dogru yapan biri o çoģu da sizin gibi ikiz. Dogum yatinizmi yenimi sizin gebelik yoksa. cinsiyetleri nedir Acaba cinsiyet tayini yatinizmi bide kaç Embryo Transfer ettiler bana 2 denildi biz en az 3 istiyoruz. Onlar Üçüz Gebelik istemiyorlar.

8 haftalık daha çok şükür daha yeni cinsiyeti belli değil henüz. 3 tane transfer oldu 3. sü boş kese ama diğer ikisi dolu çok şükür 3.sünün kendisini yok etmesini beklyoruz. Buradaki doktorum da istemiyor üçüz bebek sıkıntılı erken doğum riski yüksek ve zihinsel engelli olma yüksek dedi. üçüncüsünün aldırılması taraftarı mutlaka. ama çok şükür bizimki kendiliğinden gidecek inş.. siz yaptırdınız mı ne zaman gideceksiniz

Kibristan selam kizlar :halay:En Büyük TÜRKİYE ve iste sonunda geldik. onca ayin hatta yilin arastirmasi sonunda. Doģru karar verdiģimize inaniyorum ve daha Transfer yapilmadi henüz.toplama cumartesi ve sonraki Islem hayirlisi inşallah saglikli embriyolar olur. Şimdilik her şey güzel maşallah dua edin özelikle Anne adaylari :dua::dua::dua::dua: Allah her kesin yoluna açık etsin.

Kibristan selam kizlar :halay:En Büyük TÜRKİYE ve iste sonunda geldik. onca ayin hatta yilin arastirmasi sonunda. Doģru karar verdiģimize inaniyorum ve daha Transfer yapilmadi henüz.toplama cumartesi ve sonraki Islem hayirlisi inşallah saglikli embriyolar olur. Şimdilik her şey güzel maşallah dua edin özelikle Anne adaylari :dua::dua::dua::dua: Allah her kesin yoluna açık etsin.
Ümitli ol hayırlısı de hep, dikkat et işlemden sonra kımıldama çok zor oluyor ama öyle:) Dualarım sizinle...İrem hanım a da çok selam söyleyin. İyi haberlerini bekliyorum.... Rahat ol düşünme tedirgin olma. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:böyle olduğunu öğren inş iki hafta sonra...

8 haftalık daha çok şükür daha yeni cinsiyeti belli değil henüz. 3 tane transfer oldu 3. sü boş kese ama diğer ikisi dolu çok şükür 3.sünün kendisini yok etmesini beklyoruz. Buradaki doktorum da istemiyor üçüz bebek sıkıntılı erken doğum riski yüksek ve zihinsel engelli olma yüksek dedi. üçüncüsünün aldırılması taraftarı mutlaka. ama çok şükür bizimki kendiliğinden gidecek inş.. siz yaptırdınız mı ne zaman gideceksiniz
Maşallah bu arada inşallah hayirlisiyla kucaģiniza alirsiniz. Bebişletinizi

Aslında dün yazı yazarken arkadaş tutmadı için içi yanmış ondan öyle yazmış benim evladım olmasına rağmen denedim tutmadı dünya başıma yıkılıyor çok zor bide dikkat ettim yumurta ve sperm donasyonu yaptıranlar tel sefer de tutmuş kendi yumurtasıyla yapanlar da tutmada daha sorunlu gibi yada bana mı öyle geldi Rabbim herkese isteğine kavuştursun.

Kaçıncı denemeniz acaba tabii tutmayabilir de. umudumuz tutması yüzde yüz şans yok ama yüzde 95 başarıya ulaştıklarını söylemişlerdi bakalım Rabbim ol derse olur güvenmekten başka çaremiz de yok ellerine düştük bi kere tutmazsa hit e giderim diye düşünüyorum bilmiyorum şimdilik.

Bir kere farklı Merkezleri denedim tutmadı çok ilgisizler olabilir tutmuyor bazen deyip geçtiler sen para vermişsin duyguların sömürülmüş kimin umrunda firdevs hanımı Takip ediyorum henüz karar vermedim maddiyatta uygun deil şuan kısmet yani

Bir kere farklı Merkezleri denedim tutmadı çok ilgisizler olabilir tutmuyor bazen deyip geçtiler sen para vermişsin duyguların sömürülmüş kimin umrunda firdevs hanımı Takip ediyorum henüz karar vermedim maddiyatta uygun deil şuan kısmet yani
Ben Firdevs hanım a gittim çok şükür ilk seferde tuttu. ilgi alaka temizlik çok iyiydi. tuttuğu için söylemiyorum kesinlikle. Gerçekten tutmasaydı da demek kaderim böyle derdim ama bi dahakine yine Firdevs hanıma giderdim gözüm kapalı. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. inş isteyen herkese evlat nasip etsin.

Amin. İnşallah hayırlı evlatlarımız olur. biz ikiz diliyoruz inşallah oluverir :tokat:

Ben Firdevs hanım a gittim çok şükür ilk seferde tuttu. ilgi alaka temizlik çok iyiydi. tuttuğu için söylemiyorum kesinlikle. Gerçekten tutmasaydı da demek kaderim böyle derdim ama bi dahakine yine Firdevs hanıma giderdim gözüm kapalı. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. inş isteyen herkese evlat nasip etsin.

Sizinki yumurta donasyonumu

Merhaba kizlar bende 2 defa kibrisa gittim donasyon icin malesef sonuc negatif firdevz hanim icin bir sey soyliyemem cunki bu kinilic gitmedim ilkinde dunyaya gittim sonuc husran daha 1 ay oldu kibristan geleli 2nciye yakin dogu unuversite hastanesine gittim dr burcu ozbakir inanun bende sizler gibi hergun net basindaydim birincide yikim yedik 2ncide insallah boyle bir sey olmaz diye unuversite hastanesi dedim isini ciddi yaparlar umud etmistim meger ozellerden berbatmis merdive alti diyorlar ya yemin olsun orasi idi allha havale ediyorum onlari burdan her tahlili gonderdik fazlasyla yaptirdim tahlilerimi histereskopi bile yaptirdim ki umutlarin tekrar yikilmasin diye sperm tahlili akla gelen her tahlili gonderdik oraya hic bir problem yok gayet iyi spermde problem yok gelin dediler hazirlandik gityik vericiden 11 yumurta toplanmis sozde esim sperm verdi 2 hun sonra aradilat kala kala 6 yumurta kalmis onlarda dolleniyor dediler neyse transfer gunu geldi idrara sikisik olarak gittik yuzumuze bakan yok embriyolok geldi kac tana embriyomuz var diyom ben aciklama yapamam doktor hanim geldin beraber konusacaz diyo ben kivrsniyom idrarimdan allah belalarini versin onlarin paramizla rezil olduk neyse 1 saat sonra dunyayi ben yarattim hedasiyla doktor geldi aldilar bizi odaya kac tana embriyomuz var diye soruyoz 2 si birden yslanlarini siralamaya baslattilar neymis efendim esimin spermlerinde engeksiyon cikmis onun icin yumurtalari dolleyemis 2 tane orta kalitete embriyonuz var dediler ben transferi istemedim tutmiycak bunlar dedim yokuna trannsfer etmeyin dedim transfer etsekte etmesekte bu parayi alcaz dediler biz boyle embriyo cok transfer ettik tuttu dediler ben simdi kafami duvara vuruyom terbiyesizler deyipte ben size tahlilleri gonderdim bir sorun yok dediniz sperm tahlili yapan labarutahar yazmazmiydi enfeksiyon var diye neden hic bir cikmadi canlilik normal sayi normal hersey tmm da bu nadil olur anliycaniz yemin olsunki hepsi paraya bakiyor bunlari yazdim bu sayfaya ben yandim baska insanlar yanmasin boyle ilgisiz halasiz birbirinden haberi olmaysn hekip bunlari gordum masada agliyorum yanliz basima buda tutmicak dedim oylesine yaptilar sirf parayi alsinlar diye ama onlar parayi alirken benim umutlarimi hayallerimde her seyimide aldilar rabbim yedirmesin bu gibi insan tacircilerine ve donduk urolaa gittik tahlil yaptirdik acaba diye hic bir sey cikmadi ne enfeksiyonds ne baska birsey ben simdi bunlara ne yapim bizi oyle taptilarki iclerim yaniyo neden oynuyorlar bizimle diye rabbim onlarinda tez vakitte iclerini yaksin en yakinlarindanki anlasinlar bizleri bu paralar kolaymi biriktiliyor onlar icin 5 dakika ama kazanmak icin yilllar yillar onun icin arkadaslar gidin gozlerinizle gorun ben yandim baskalari yanmasin .aeo

MRB ENNURELİF İNAN BU SİTEYE UZUN ZAMAN DIR YAZMIYORUM BENİM 4 KIZIM VARDI CİNSİYET TAYİNİ İÇİN GİTTİM 6 SAGLAM YUMURTA 4 DÖLLENME 5. GÜNDE 3 TANE ERKEK BİRİDE BOZULMAYA BAŞLAMIŞ ÜÇ TRANSFER VE 7.GÜN SONU TESTTTE AZ CIK HAMİLELİK HORMONU YÜKSELMİŞ.6 HAFTADA KALP ATIŞI 7.HAFTA KANAMA 2 AY SÜRDÜ SONUCUM NURTOPU GİBİ BİR ERKEK VE YAŞINA GİRMEK ÜZERE...BİNLERCE KEZ ARAŞTIRDIM HER SİTEYE GİRDİM 2 YIL ARAŞTIRDIM TAM IKI SENE SONRA HALİL İBRAHİM YADA FİRDEVS HANIM DEDİM DİYOLAGA GEÇTİM.FİRDEVS HANIM VE SEKRETERİ DAHA YAKIN GELDİ.ONLARI SEÇTİM ŞÜKÜR MEVLAM VERDİ.COK İÇİN YANMIŞ ŞU MUBAREK GÜNLERDE DİLERİM RABBİMYOKTAN VERSİN...ÜZÜLDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM.İNSANLAR NEDEN BÖYLE.BEN HALA KREDİ ÖDÜYORUM AMA ŞÜKÜR DOKTORUM İYİYDİ.BİRAZDA KISMET ETTİ MEVLAM.DERTLEŞEBİLİRİZ.DUAM SİZİNLE.

Back
X