Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba gamzem25 1.si benim ilk yazıma bakarsan kesinlikler isim vermedim burdan birisi sordu öyle söyledim merkezi 2.si evet 2.denemeyide aynı merkezde yaptırdım çünkü ilk deneme tuttu düşük yaptım ilk 3 ayda olur düşük dediler tabi dedik o zaman hala güveniyordum merkeze hemen tekrar yaptırbildim çünkü 1000 euroya donmuş yaptırdım tekrar 5000 olsa yatıramazdım ama ikinciden sonra bazı şeylerin farkına daha çok vardık çünkü artık tecrubeliydik bunların neler olduğunu anlatmicam amacım asla karama deil gidip memnun olanlarda vardir ben kimsenin adını büyük harflerle yazmadım..2 günde firdevs hanıma karar vermedim canım ben ben kaç aydır burayı takip ediyorum kaç kişi ile görüştüm konuştum araştırma yaptım biliyor musun ve emin ol ilk gidecek olan kişilerden daha çok ve daha detaylı araştırmak zorundayım çünkü yıkılmışım iki toparlanıp tekrar hayal kurmaya heves etmeye başlamışım ve son şansım..milli piyangoda çıkmadı canım hala diğer gittiklerimin borcunu ödüyoruz evet firdevs hanıma karar verdim ama dikkat edersen maddiyatı toplayalim die dua istemisim bende yarın gidemiyorum canım beklemedeyim ve beklerkende en ince detayına kadar araştırma yapıp merkez karar veriyorum bu en doğal hakkım sanırım

çok çok geçmiş olsun seni en iyi anlayanlardan biri olarak ettiğin bütün beddualara katılıyorum insanların bütn derdi imanı para olmuş senin psikolojin umutların hayallerin kimin umurundaki onlar aldığı paraya bakarlar gelsin 1 denesin 2 denesin 3 denesin ee bu 3 . olmuş bukadar parasını yedik ayıp olmasında biz bu sfer yapalım bu işide tutsun ALLAH ın belaları haram zıkkım olsun veridiğim her kuruşşş.... bu dünyanın öbür dünyasıda var tabi inş. burada hesaplaşamayacağız onlarla ama öbür dünyada bekliyorum gelsinler .....
Insanin basina gelen bilir parayada uzuldum herseye uzuldumde kendime bakiyom hayel bile kuramiyom ya meger hayelkerimi umutlarimi almuslar ben simdi kime guvenecem kimden medet bekliycem allahim bunlarin saltanatlarin yerlerde surundur seni beni oyle makaraya aliyorlarki seninde aklin fikrin olcakmi yutcakmi nasil yaptilar yalan varmi acaba ne yazayim be arkadaslar yazarken gozumu brak kalbimden yas cikiyor

evet doğru embriyo transferi yapılabilir haklısın benim demek istediğim tutarmi Allah korusun öylesi birşey de biz ne yapabiliriz bunu yapanların vebali boynuna. Sonra ben gerçek bir hastayım eşimle geldik buraya girnede oteldeyiz bugün yumurta toplamam var. Ayrıca buraya almanyadan geldim nerde jet uçak 9 saatlik bir yolculuk oldu istanbul aktarmalı. İğnelerim de bitti çok şükür öyle bir ağrı çekmedim ama elbette her ilacın yan etkileri var. Sen önce bi sakin ol arkadaşım tutmadı diye kapatmişin kendini firdevs hanıma gitmek zorunda değilsin ikinciye dene pes etme. ama ben bahçeci yine de araştırdım magusa da oda mesela yaşam hastanesinin ikinci katını kiralamış kendine ait bir merkezi yok bu koskoca bahçeci yani ben uzak diye gitmedim oraya. Hem firdevs hanim %95 şans veriyor tibbin gerektirdiğini yapar anca gerisi Allaha kalmiş. firdevs hanım ne yapsın klinik açmak kolaymi ayrıca Kolon hastanenin ikinci katında işlem yapıyorlar ne sakıncası var bugün labaratuar larini görmek isticem embriyologlarinlw tanışıcaz. Haklı yada haksız olduğunu düşündüğümde dönicem sana.

Evet kızlar selam merak edenler için söyleyim. Bugün Bir sürü hasta vardı hemde daha giderken başladı bizim şansimiz otelimizden aldılar aynı zamanda bir başka çifti aaldık firdevs hanımın Hastası onlarda. ve çok güzel bir muhabbetimiz oldu samimi sıcak. sohbetimiz ilerledi hem onlarda firdevs hanımla başka bir hastanın referansı ile tanışmışlar. Tekrar görüşicez. yanii sizede denk gelirse diğer hastalar la ki bizim kadar şanslı olurmusunuz bilmiyorum süper hastalarla tanışıp kader ortaklığı yapmak. İnşallah olursunuz. Zira olursa hiç çekinmeyin. birimize dua ettik ellerimizi tuttuk. Gelelim firdevs hanım bugün tüm gün transferi vardı ve çok yorgundu ona rağmen güler yüzü ilgisi hiç eksilmedi meleğim. yumurta toplama işleminden önce elimi tuttu destek oldu ve işlemimi ekipçe gerçekleştirdi tabii ben kuş gibi uyuyordum.kapının girişinden çıkışına kadar sürekli güler yüzlü ilgilendi evinizde yada aile ziyaretinde gibi sıcacıkti melek ya inanın. Benim 10 yumurtam varmış 8 i dolu ve şimdi uyuyorlar yani işleniyor 5 gün sonra esas büyük gün transfer olucak.irem hanım nasıl tatlı tanımayanlar için yazıyorum bilenler biliyor zaten öyle bir insan için burda yazılanlara aldırış etmeyin. Çok cici benim hastane dışındaki işlerimle bile ilgilendi. ya ne diyorum size yanımda hiç bir kimsenin eksikliğini hissetmedim. Eşim vardi ama ailenizin yaninda gibisiniz. Yalnız değilsiniz orda kesinlikle yürekleriyle çalışıyorlar kalpten yani narkoz yapan bir hemşire abla var çok kibar bir hanım. Hemşireler sürekli odaya gelip iyimisiniz diye soruyorlar. Daha sonra bana ve eşime yemek getirdiler. Sürekli ilgili güler yüz. üstelik arkadaşlar bunu daha önce burda hiç kimse bahsetmedi sanırım ve bence kesinlikle çok önemli atlatamamak gerekiyor. Firdevs hanımın bir sürü yabancı hastası var bugünde vardı. Ama bir tek bizim türkler böyle atıp tutar. Onların memleketinde yokmu da taa Avrupa'dan buraya geliyorlar Düşünün. evet yok bende almanyadan geldim böyle bir sistem yok daha. başarı oranları düşük,çoğu şeyi bilmiyorlar. Sonra samimiyet güler yüz asla bulamazsınız. Şimdi bana da inanmazsınız siz bilirsiniz daha ne diyim. Arkadaşım sende bizleri sahte hasta olmakla suçlama firdevs hanıma da ekibine de laf etme. Ha bak söyleyim tutmadı diye asla suçlamam.olursada Allahtan olmazsada Allahtan sen kendini topla bi daha düşün pozitif ol. Yok hala suçluyorsan o zaman da ben senin gerçi hasta olduğundan şüphe edicem. İşlem odasının da nesi var anlamadım çok güzel ve temizdi uzay mekiğinde işlem yapcak halleri yok ya daha da sana bişey demiyorum. Üzüntünü anlıyorum ama olmadı diye saçma sapan ithamlarda bulunma orda yürekleriyle çalışan insanlara.

Sinirlenmene gerek yok anlaşılan canın çok yanmiş tamam ok. Yalniz biraz daha şahislara yani bizlere saygili olmalisin insanlarin başka çaresi yoksa ne yapsinlar. bak arkadaşım yok sinirleniyorum sen şusun busun demek yerine daha farkli kelimeler seçmelisin. Ve sakin olmalisin ben öyle olmaya çalişiyorum benim derdim tartişmaya girmek yada kimseyi körü körüne koruyup kollamak değil henüz transferim olmadiki ama kötü bir davranişla karşilaşmadik. sen böyle yaparak bizleri de geriyosun her neyse iddialarına birşey diyemem çünkü öyle olmadığını ispatlayamayiz. Birilerinin yumurta sperm yada embriyolarin başkalarına veriyorlar diyosun ya bunu biz ispat edemeyiz. Ben sadece gördüğümü yaşadıklarımı buraya aktarıyorum yani klinik konusunda ve şahıslar konusunda iddia ettiğin sözlerin öyle olmadığı. buraya yazamayacağin şeyi özelden yazmanı rica ediyorum. Bilmek istiyorum aynı işlemi yaptırıyoruz çünkü. Ha bide dişarda internetim olmuyor otele geldikçe yazıyorum yani ne jet var ne jetim ne oyum ne bu gerçek hastayım. Burda ki diğer hastalarda bilir ama tabii gerçek olmayan hastalar vardır ona bişey demiyorum. Gönderdiğin linki ben çoktan okudum okuma yi da yazmayı da araştırmasına Allah tan severim. Savaş özyiğit denilen bir doktor doğuş hastanesinin belkide sahibi firdevs hanım onun kliniğinde çalışıyormuş daha önce demekki diğer doktorun dürüst çalışmadığı bir klinikte çalışmak istememiş ve ordan ayrılmış. Düzgün çalışan doktorlarda var dürüst olmayanlarda. Allah kötü insanlar la karşılaştırması başka çaremiz olsa böyle bir yola başvurmayiz. Senin içinde hayırlısını diliyorum kendine bunu yapma eğer dediklerin gibiyse kimsenin ahı kimsede kalmaz canımız yandimi bir kere resmi bir şey değil ki ahhhhh etmekten başka birşey yapamayız.

Arkadaslar neyin savunmasini yapiyorsunzki kibristaki hastanelerin al oteki vur berikine hepsi ayni benim gozumde sizlere soyluyorum 10 bin euro arcadinim elde var sifir 1 ay olmadi kibristan geleli hepsi ticaret hane yemin olsunki su bubarek gunde yemin ettim ayni otelde bir kader arkadisla tanistim baska bir hasteneye gelmis kizcazdan 27 tane yumurta toplanmis sozde 6 tane embriyo olusmus sizde bu gercekmi resmen caliyorlar kuz diyo abla benim 21 tane yumurtam ne oldu acaba diyo caldilar dedim ne olcak ve kiz sancilar icinde kivraniyordu yumurta toplamadan sonra buraya herseyi paylasinki bizden sonra gideceklere ornek olsun bizler yandik baskalari yanmasin 10 bin euro arcadim parayi birak simdi hayal bile kuramiyom bitti herseyi yakin dogu hastanesinde hemsireyle tam 6 ay konustum okadar guzel konusuyorlarki seni oyle sariyorlarki tmm diyorsun bu sefer olcak oraya gidincede yilan gibi sokuyorlar rabbime yalvariyorum tez vakitte ticarete dokmus olanlari yilan gibi yerlerde surundursun bu kadar insanin ahini aliyorlar evlatlarindan bulsunlar omrum yettigi kadar bedduva edecem ve mahkemeyede verdim bizim kaybedecek hic bir seyimiz yok onlar dusunsunler

Vallahi benimde bedduam tuttu çünkü yıllarca biriktir kesin ikiz ama muhakkak biri tutar diyip paramızı almaları peşinden günlerce ağladım aradım umursamadılar sonra hepsi (farklı bi konu da)davalık oldular tabi Merkezleri mühürlendi Firdevs hanım da deil başka bi yer haberlere bile çıkmışlar kuruşumu helal etmiyorum Rabbim sorsun bu işi kâr olarak gören dolandırıcılardan Allahın adaleti sonsuzz

Selam arkadaslar, bizim de haziranda görüsmemiz oldu Firdevs hanimda.. Allah nasip ederse eylül'de transferim olacak.. Irem hanim dünya tatlisi bir insan, firdevs hanimda öyle.. Positiv düsüncelerle ayrildik oradan.. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.. Insallah hepimizin emegi bosa gitmez.. Ve yavrularimiza kavusuruz..

kızlar iyi dileklerimle siteye veda ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin kanbar burayı okursan iyi günlerimiz oldu yavruların iyidir inşallah.diger bacılaımda selam olsun.hepinize mutlu uzun ömürler burdaki dostlarım duanızda bu bacınızıda unutmayın benim hep duamdasınız

kızlar iyi dileklerimle siteye veda ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin kanbar burayı okursan iyi günlerimiz oldu yavruların iyidir inşallah.diger bacılaımda selam olsun.hepinize mutlu uzun ömürler burdaki dostlarım duanızda bu bacınızıda unutmayın benim hep duamdasınız
Hayırdır neden acaba

Kızlar acill progesteron ile estrofem aynı anda kullan varmı transfer öncesi perşembe transferim gerçekleşecek. Kullanıyorum ben şuan her ikisinde fakat Google %100 gebeliği önler diyor aynı anda kullanımı bilgisi olan hatta kullanmış transferi tutmuş arkadaşlar lütfenn yazarmisiniz

Kızlar acill progesteron ile estrofem aynı anda kullan varmı transfer öncesi perşembe transferim gerçekleşecek. Kullanıyorum ben şuan her ikisinde fakat Google %100 gebeliği önler diyor aynı anda kullanımı bilgisi olan hatta kullanmış transferi tutmuş arkadaşlar lütfenn yazarmisiniz

1234ezgi.. Senin transferin bugünlerde olmasi gerekiyordu sanirim.. Insallah positivi görürsün :anneadayı: canim.. Allah hickimsenin kucagini bos birakmasin insallah... :KK46::KK46: ikizer, ikizer versin insallah

Canım ben de kullanıyorum. progesteron u günde 3 kez sabah öğlen yatarken vajinadan. estrofem i de sabah öğlen akşam yutuyorum yatarken de yine vajinadan alıyorum.

Back
X