Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlar hepinize teşekkür ederim burda okuduğum yönlendirmeler üzerine Firdevs hanıma gittim tanıştım başta mucize ekip olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederim

Canım senin transferin ayın 9 u değil miydi? İlk testi kaçıncı günde yaptın? Bana 12. Günde yap dediler, 5. Gün embriyosu transfer edildi
10 gün eşim ısrar etti idrar pozitif çıktı hemen kan yaptık onda da çıktı şimdi 12 gün ikinci testi bekliyorum canım

10 gün eşim ısrar etti idrar pozitif çıktı hemen kan yaptık onda da çıktı şimdi 12 gün ikinci testi bekliyorum canım

Slm cnm oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegin. 10.gun idrarda yaptigin zaman 2.cizgi hemen koyu sekilde cikti mi... Yoksa silik mi cikti... Benim de bugun 6.gunum hergun test yapiyorum sabahlari. Hep cok silik cikiyo

İnşallah güzel haberlerle bebişlerinizi alırsınız kucağınıza hamilesin iz silik çizgi çıktıysa masallah masallah

Slm cnm oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegin. 10.gun idrarda yaptigin zaman 2.cizgi hemen koyu sekilde cikti mi... Yoksa silik mi cikti... Benim de bugun 6.gunum hergun test yapiyorum sabahlari. Hep cok silik cikiyo
Hemen çıktı çok silik değil di bariz ikinci çizgi vardı canım

Kizlaaar bugun transferden sonraki 8. Gunum. Dayanamayip kan testi yaptirdim. Veeeee sonuc pozitiffff ❤❤❤❤ irem hanimla konustum bence ikiz dedi... Ayyy Allahim cok sukur bugunleri gorebilcegim hic aklima gelmezdi. Cok sukur Allahim bin sukurrrr.

Canım hayırlı olsun umarım guzel ilerlesin al kucagina çok sevindim

Kizlaaar bugun transferden sonraki 8. Gunum. Dayanamayip kan testi yaptirdim. Veeeee sonuc pozitiffff ❤❤❤❤ irem hanimla konustum bence ikiz dedi... Ayyy Allahim cok sukur bugunleri gorebilcegim hic aklima gelmezdi. Cok sukur Allahim bin sukurrrr.
Gözünaydın canım değerin yüksek mi

Demir83 senin nasıl gidiyor? Katlandı mı inşallah değerin? İkiz miydi senin tek mi
Benim yarın test günüm çok heyecanlıyım
Değerleri 3 kere yaptım iyi Şimdilik haftaya keseyi görmeye gidicem ama ikiz olup olmadığı belli deil

Back
X