Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Gözünüz aydin. Sperm donasyonumuydu. ?firdevs hanimda mi yaptirdiniz? Kaca maloldu?Kizlaaar bugün test yaptırdım pozitif rabbim herkese nasip etsin insallh
Saolun rabbim isteyen herkese nasip etsin evet Firdevs hanım da sperm donasyonu yaptırdık 3800euro yol masrafı falan 2bine yakında o tuttuHayırlı olsun. Gözünüz aydin. Sperm donasyonumuydu. ?firdevs hanimda mi yaptirdiniz? Kaca maloldu?
Canım inşallah aranız düzelir.. Bebisler için çok uğraştiniz.. Sağlıklı iki tane altın gibi yavrunuz var.. İnşallah bir ortayı bulur yavrularımızın başında kalırsınız.. İnan çok üzüldüm.. Dualarım seninle canım.. Rabbim hakkınızda, hakkimizda hayırlısını versin..Selamlar herkese bebekler 6.aya girdi çok şükür fakat aile sorunlarımız arttı neden böyle oldu bilmiyorum bebeklerle hiçbir alakası yok maddi sorunlar sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin hepiniz için dua ediyorum cennet kokularını sizlerde Birgün koklarsiniz inşallah müthiş bir duygu dünyalara değişilmez hepinize bol şanslar diliyorum
Canım Doğumdan sonra bir çok çiftte bu problem görülüyor malesef çünkü erkekler kadınlarını paylaşamıyo bir de ikiz gebelikte ilgi tamamen azalıyo dolayısıyla erkek de ilgi göstermiyo bence sorununuz her neyse eşinle açık açık konuş Allah yardımcınız olsunSelamlar herkese bebekler 6.aya girdi çok şükür fakat aile sorunlarımız arttı neden böyle oldu bilmiyorum bebeklerle hiçbir alakası yok maddi sorunlar sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin hepiniz için dua ediyorum cennet kokularını sizlerde Birgün koklarsiniz inşallah müthiş bir duygu dünyalara değişilmez hepinize bol şanslar diliyorum
Ne yaptım bir şeye karar verebildin mi cnm durumun nasıl kendine çok iyi bakKızlar merhaba 13subat Firdevs hanım da 3tane blasttokist embriyo transferi oldum bu hafta 3kese de göründü ama kesenin birinin şekli bozuk dedi doktor ya kendisi gider ya aldirirsn dedi napacagimi sasrdm iki hafta sonra tekrar bakacak aldrirsam dgerleri zarar görür mu acaba şekli duzelrse aldrmzsam ucunu tasiyablrmym bilmyrm arnzda böyle durum yaşayan var mi
Durumun nasıl. ? Neye karar verdinizKızlar merhaba 13subat Firdevs hanım da 3tane blasttokist embriyo transferi oldum bu hafta 3kese de göründü ama kesenin birinin şekli bozuk dedi doktor ya kendisi gider ya aldirirsn dedi napacagimi sasrdm iki hafta sonra tekrar bakacak aldrirsam dgerleri zarar görür mu acaba şekli duzelrse aldrmzsam ucunu tasiyablrmym bilmyrm arnzda böyle durum yaşayan var mi
Yumurta donasyonu benimkisi, ikizlerime hamileyim :)kızlar selam;
kıbrısda sperm donasyonu ile tüp bebek denemeyi dşünüyruz
klinik araştırıyorum
firdevs hnm çok önerdiler
gebelik başarısı nasıl acaba bilgi verebilirseniz çok sevnirim?
Canım en son yanılmıyorsam vetsizzz arkadasimiz sperm donasyonu için gitti.. En son bilgim 3 transfer 3 de tuttu maşallah,.. İstersen onunla bir irtibata geç... Firdevs hanımın asistanı İrem hanım da çok şeker oda sana istediğin bilgiyi verir, araştır sor, aklına ve kalbine yatarsa orayı seçersin.. Benim ilk deneme de tuttuğu için olumsuz hiçbirsey yazamam.. Rabbim gönlüne göre versin.. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere..Ayyy süper yaa
Bende gitmeye karar verdim
Sperm donasyonu yapan var mı?
Lütfen bilgi verin arkadaşlar
Canım en son yanılmıyorsam vetsizzz arkadasimiz sperm donasyonu için gitti.. En son bilgim 3 transfer 3 de tuttu maşallah,.. İstersen onunla bir irtibata geç... Firdevs hanımın asistanı İrem hanım da çok şeker oda sana istediğin bilgiyi verir, araştır sor, aklına ve kalbine yatarsa orayı seçersin.. Benim ilk deneme de tuttuğu için olumsuz hiçbirsey yazamam.. Rabbim gönlüne göre versin.. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere..