bacım aramıza hoş geldin hep mutluluk haberleri alacagız inşallahkanbarcim ben sana diger topikten yazmistim yasin filan butun bilgilerini okudum canim insallh en yakin zamanda mutlu haberler alcaz senin az kaldi.insallh Rabbim en guzell haber vermeni nasip edicez cabim arkadaslar benide araniza alirmusiniz sizi epeydir takip ediom yeni.uye oldum beraber sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasmak istiorum biliyosunuz zor gumlet birlikten.kuvvet dogarmis::
Canım lütfen olumlu tarafından bak olur mu,bir tanesi hala seninle ve seninle kalacak,rahatla artık.kanbar abla az önce firdevs hanıma durumumu bildirdim kalbi canlandıysa sorun yok üzülme dedi birde bu kanamalar için diger tutunamayan 2 embriyoyu vücut yavaş yavaş atıyordur dedi bi garip oldum inan oyyy rabbim kalan yavrumu bagışla ya abla namaz kılıom ben ne yapayım şimdi bırakayımmı devammı edeyim
kanbar abla namaz kılıomya kanamam var ben yineede kılıom acaba bu kanama varken kılmaya devam etsemmiki 10 gündür kanama var namazlarımı bırakmadım hani digerlerini vücüut aatıo dedi doktorya bu kanama varken kılayımmı onu sordum bilgin varmıCanım lütfen olumlu tarafından bak olur mu,bir tanesi hala seninle ve seninle kalacak,rahatla artık.
Kendini yormaman gerekiyorsa oturduğun yerden dualar et tatlım,Rabbim onu da kabul eder,şimdi sen ve bebeklerin önemlisiniz,tabii yine de sen bilirsin,benim tavsiyem bu tatlım..
Canım Tuanam bu inancınla ilgili bir durum olduğundan,ben sadece kendi şahsi fikrimi söyleyebilirim,yukarıdaki mesajımda da söyledim zaten birtanem..kanbar abla namaz kılıomya kanamam var ben yineede kılıom acaba bu kanama varken kılmaya devam etsemmiki 10 gündür kanama var namazlarımı bırakmadım hani digerlerini vücüut aatıo dedi doktorya bu kanama varken kılayımmı onu sordum bilgin varmı
Tuana canim Rabbim bebgini sana bagislasin insallh siki.siki tutunmustur annesini hic birakmaz.insalh pozitif ol lutfen hersey guzrl olucakCanım Tuanam bu inancınla ilgili bir durum olduğundan,ben sadece kendi şahsi fikrimi söyleyebilirim,yukarıdaki mesajımda da söyledim zaten birtanem..
Ben olsam bir taneyi koruma adına oturduğum yerden dualarımı eder,kendimi yormazdım tatlım,bu benim fikrim ama,sen kendin bilirsin yine de.
Canım biliyorum birtanem kucağımıza alana kadar hep diken üstündeyiz,inşallah artık kendini yormazsan,senin de kanaman kesilir ve rahatlarsın tatlım,bundan sonra da inşallah kimsenin kanaması olmadan kalan tüm anneler rahat bir hamilelikten sonra,bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar tatlım,canım arkadaşım benim,doğum yapacaksın da İstanbullara geleceksin,bana uğrayacaksın inşallah ta beraber oğluşunla alışverişe çıkacağız inşallah gör bak,az kaldı..saol bacım destegin için inşallah ben atlatacagım yakın bi zamndada sizlere destek olacagım ama hamile kalmakla inan bitmiyor çok şükür yolu yarılamış gibi oluosun ama asıl cendere başlıyor anladıgım kadarıyla tüp bebek daha hassas ve vücut çok işlemden geçtiginden herşeye açık oluo rabbim taddırsın ama hammileligi bu kanamaları görmeyin siz çok moral bozucu çünkü dua et bacım herkes birbirine edio burdaki bacılar hep birbirine tutkun zaten
birtanem ama bak hamilesin sukur yarilnadi. biz daha yolun basindayim canim Rabbim salih kullarindan bir evlat nasip etsin sana ve hepimize.biz tese ameliyati olcaz bende stesliyim sperm bulunmasa die ve eaime suan tam bahsetmedin sperm donasyonundan korkuyorum olumsuz bakarsa die cunku baska.secenegim yok anne olmak iconsaol bacım destegin için inşallah ben atlatacagım yakın bi zamndada sizlere destek olacagım ama hamile kalmakla inan bitmiyor çok şükür yolu yarılamış gibi oluosun ama asıl cendere başlıyor anladıgım kadarıyla tüp bebek daha hassas ve vücut çok işlemden geçtiginden herşeye açık oluo rabbim taddırsın ama hammileligi bu kanamaları görmeyin siz çok moral bozbirbirine edio burdaki bacılar hep birbirine tutkun zaten
benim istanbulda teyzem var ona geldigim bir gün inşallah sende bebeklerini alırsan sana gelecegim şöyle bir kahve içecegim gülüşe gülüşe hayal degil umutCanım biliyorum birtanem kucağımıza alana kadar hep diken üstündeyiz,inşallah artık kendini yormazsan,senin de kanaman kesilir ve rahatlarsın tatlım,bundan sonra da inşallah kimsenin kanaması olmadan kalan tüm anneler rahat bir hamilelikten sonra,bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar tatlım,canım arkadaşım benim,doğum yapacaksın da İstanbullara geleceksin,bana uğrayacaksın inşallah ta beraber oğluşunla alışverişe çıkacağız inşallah gör bak,az kaldı..
Elbette geleceksin tatlım,olacak bütün bunlar...benim istanbulda teyzem var ona geldigim bir gün inşallah sende bebeklerini alırsan sana gelecegim şöyle bir kahve içecegim gülüşe gülüşe hayal degil umut
Razı olacaktır tatlım,hiç endişelenme,çünkü her anne,her babanın evlat özlemi varsa,çare neyse onu zamanla kabulleniyor..Bak başta benim eşim de sıcak bakmıyordu,ama benim inancımı,kararlılığımı ve pozitifliğimi görünce o da inandı ve razı oldu...Bu konuda herşey sende bitiyor.Sen istediğin ve inandığın takdirde,o da senin yanında olacaktır tatlım.Hayat arkadaşımız ,canyoldaşımız onlar bizim ,her konuda birbirimizin yanında olmamız lazım zaten daima.birtanem ama bak hamilesin sukur yarilnadi. biz daha yolun basindayim canim Rabbim salih kullarindan bir evlat nasip etsin sana ve hepimize.biz tese ameliyati olcaz bende stesliyim sperm bulunmasa die ve eaime suan tam bahsetmedin sperm donasyonundan korkuyorum olumsuz bakarsa die cunku baska.secenegim yok anne olmak icon
Ablam iyiki varsin insallhRazi olcak baska secenegimiz yok Rabbim bunu nasip edioo secenegimiz yok ki.baska bende yaza dusunuom evmde kucuk kucuk bebek kiyafetleri olsun besikler sesler istiom bende herkes guni eaimde bunu goruyo insallh abla Razi olcak sizden ogrenecegim cok sey var ailemde istanbulda.ben.izmite oturuom onlarada uzagim burda kimsem yok siz bana dost oldunuz ins.bende mutlu haberi sizden aldiktan.snra bendepaylascam ablamRazı olacaktır tatlım,hendişelenme,çünkü her anne,her babanın evlat özlemi varsa,çare neyse onu zamanla kabulleniyor..Bak başta benim eşim de sıcak bakmıyordu,ama benim inancımı,kararlılığımı ve pozitifliğimi görünce o da inandı ve razı oldu...Bu konuda herşey sende bitiyor.Sen istediğin ve inandığın takdirde,o da senin yanında olacaktır tatlım.Hayat arkadaşımız ,canyoldaşımız onlar bizim ,her konuda birbirimizin yanında olmamız lazım zaten daima.
benim içimden bir ses sperm bulunacak eşinde diyor umarım olumlu haberi alırızRazı olacaktır tatlım,hiç endişelenme,çünkü her anne,her babanın evlat özlemi varsa,çare neyse onu zamanla kabulleniyor..Bak başta benim eşim de sıcak bakmıyordu,ama benim inancımı,kararlılığımı ve pozitifliğimi görünce o da inandı ve razı oldu...Bu konuda herşey sende bitiyor.Sen istediğin ve inandığın takdirde,o da senin yanında olacaktır tatlım.Hayat arkadaşımız ,canyoldaşımız onlar bizim ,her konuda birbirimizin yanında olmamız lazım zaten daima.
ailen uzakta olabilir bak bizler varız her sıkıldıgında görüşebiliriz ina hayatta herkesin bir sıkıntısı var hiç kimse toz pembe yaşamıyor mutlaka inişler çıkışlar hüzünler mutluluklar oluyor...rabbim dermansız dert vermesinAblam iyiki varsin insallhRazi olcak baska secenegimiz yok Rabbim bunu nasip edioo secenegimiz yok ki.baska bende yaza dusunuom evmde kucuk kucuk bebek kiyafetleri olsun besikler sesler istiom bende herkes guni eaimde bunu goruyo insallh abla Razi olcak sizden ogrenecegim cok sey var ailemde istanbulda.ben.izmite oturuom onlarada uzagim burda kimsem yok siz bana dost oldunuz ins.bende mutlu haberi sizden aldiktan.snra bendepaylascam ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?