Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

çok teşekkürler gerçekten bakalım kısmet inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip eder Allahım,çok istiyoruz ama olmayınca olmuyor üzüntü sıkıntı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum onun için erteledim ama şimdi eşim beklemeyelim diyor bakalım kısmet:) çok dikkat kendine iyi akşamlarrr

Evet canım çok zor bir süreç..
Ama şöyle düşün,giden sadece paramız olsun,bebeğimize kavuşma umudumuz ise daim olsun..
En yakın zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşacağız inşallah,o zaman tüm bu sıkıntıları unutacağız ve çok mutlu olacağız,sana da iyi akşamlar,inşallah birgün buradan müjdeni verirsin tatlım..

Allah yardimcin olsun ablacim.dualarim seninle.rabbim emeklerini bosa cikarmasin

Karaca 3521 saol canim.inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.....garip bir heyecan oluyo insanda ..dualarınnizi benim üstünden de eksik etmeyin ....Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun insallah

canım benim formumuza hoş geldin burda tüm bacılarımız birbirleri için el açıyor sen de duamıza ortak ol biz ellerimiziş açıp yalvarıyoruz dilerim rabbimden amin dienleri el açanları mutlu sona ulaştıracak gün gelecek bebeklerimizin fotoları yayınlanacak sitede:)

kanbar bacım yatıyorum kalp atışını duymak mutlu etti beni ama kanamm devam ediyor doktorlar hep aynısını söylüyor kese kenarı temiz yat dinlen diye ben ne yapayım ki bekliyorum çaresiz az bir agrım olsa bebekmi düşüyo diye sıkıntıdan terliyorum...canım ablam dua et ne olur kesilsin ve hamileligim normale dönsün öpüyorum

Canım Tuanam,hepimize dua ediyorum,Allah hepimize bebeklerine kavuştursun inşallah..Dikkat et kendine,yorulma.
inşallah Kanbarcım

İnşallah Özlem'cim....
Amin canım canı gönülden Aminnnn...
Binlerce kez hem de Gülnaz'cım..

Son düzenleme:
Tuana'cım hem de ne güzel paylaşımlarımız olacak inşallah,meleklerimize kavuşalım da..

Legacy12 çok değil,bir kaç hafta sonra bu topikte senin de hamilelik müjdene sevinç çığlıkları atacağız buradan,az kaldı tatlım...

Legacy12 çok değil,bir kaç hafta sonra bu topikte senin de hamilelik müjdene sevinç çığlıkları atacağız buradan,az kaldı tatlım...
kanbarcim ben sana diger topikten yazmistim yasin filan butun bilgilerini okudum canim insallh en yakin zamanda mutlu haberler alcaz senin az kaldi.insallh Rabbim en guzell haber vermeni nasip edicez cabim arkadaslar benide araniza alirmusiniz sizi epeydir takip ediom yeni.uye oldum beraber sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasmak istiorum biliyosunuz zor gumlet birlikten.kuvvet dogarmis::

Canım alırız tabi...Yaşını,hangi ilden katıldığını,sorununu,ne zaman Firdevs Hanımda tedaviye başlayabileceğini yaz canım ,hemen uğurlu topiğimize ekleyelim seni de...
Biz 41 gün 41 Meryem Suresi okuyoruz,hergün 1'er adet abdestli,58.ayette tilavet secdesini unutma tatlımmmm...

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.17 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Limon 1975/ 39 /sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /(inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
  11. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  12. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  13. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  14. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  15. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  16. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Mutlu Oll /26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…