Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

:nazar:Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize vebirbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.18 kişiyiz,5 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...:nazar:
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile :anneadayı::nazar:
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile :anneadayı::nazar: (Bebeğimiz Erkek:nazar:)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile :anneadayı::nazar:(Bebeğimiz üçüz:nazar:)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi) :anneadayı::nazar:
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
inşallah 18 annemizin sonucunda hamile yazacak...Allah ım yardımcımız ol, buradaki 18 kişi de hamile kalabilsin hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alabilelim....

Mrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda şu toplaması var...beta hcg 201 cıktı.Ali bey geçer dedi kontrol altındayim .ins hastaneye yatmam gerekmez...Ali Bey tahlil cikmadan gebe kaldıysan olmuştur demişti tahlil cikmadan.
Geçmiş olsun legacy12 öhss ne oluyor acaba

Mrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda şu toplaması var...beta hcg 201 cıktı.Ali bey geçer dedi kontrol altındayim .ins hastaneye yatmam gerekmez...Ali Bey tahlil cikmadan gebe kaldıysan olmuştur demişti tahlil cikmadan.
Canımmm tebrikler rabbim kucağınada almayı nasip eder inşllh. Firdevs hnm harikasın çok çok başarılı bir doktor bir aileyi daha mutlu etti . Benim sloganım oldu zaten ÖNCE ALLAH SONRA FİRDEVS HANIM :nazar: :nazar: :nazar: :KK73: :KK73: :KK73:

Dualarimiz sizlerle ablacim inşallah bizlerin sknt lari geçer biran önce,sen ve gidecek bütün ablalarım bebisler ile dönecektir inşallah...Insallah
Canım benim inşallah ben de Ocak'15 in annesi olurum birtanem,dua edin ne olur bana,hepimiz inşallah anne oluruz...
45 yaşımdayım,10 yıllık hasretimiz biter inşallah bebeklerimize kavuşuruz eşimle sağlıkla canım benim..

Canımmm tebrikler rabbim kucağınada almayı nasip eder inşllh. Firdevs hnm harikasın çok çok başarılı bir doktor bir aileyi daha mutlu etti . Benim sloganım oldu zaten ÖNCE ALLAH SONRA FİRDEVS HANIM :nazar: :nazar: :nazar: :KK73: :KK73: :KK73:
Canım benim ben de şöyle diyorum onlara,yani Firdevs Hanım ve İrem Hanıma:
''Kutsal anneleri ,mucize bebeklerine kavuşturan , kanatsız MELEKLERİM....''

Hepinize iyi akşamlar,bugün artık 18 annemizden 5 tanesi hamile ,yani %30'u hamile...
Bu topiğin uğurlu olduğunu hep söylüyorum ,daima da söyleyeceğim,hepimiz 2015 yılında bebeklerimiz kucaklarımızda ,eşimizle.mutlu yuvamızda bir ömür sağlıklı,mutlu ve huzurlu yaşayacağız Rabbimin izniyle...

Canım benim inşallah ben de Ocak'15 in annesi olurum birtanem,dua edin ne olur bana,hepimiz inşallah anne oluruz...
45 yaşımdayım,10 yıllık hasretimiz biter inşallah bebeklerimize kavuşuruz eşimle sağlıkla canım benim..
Olacak arkadaşım bu sefer olacak ben inanıyorum doktorumuz ve ekibi seni de bizleride bebeklerimize kavuşmamız için ellerinden geleni yapacaklar rabbiminde izniyle

Evet bu topik gerçekten uğurlu burda sizlerle konuşup dertleşmek birbirlerimize iyi dileklerde bulunmak moral vermek bana öyle iyi geldiki psikolojik olarak çok rahatladım cook. Sizleri tanıdığıma çok mutluyum Allah hepimizin ve bebek isteyen tüm ailelerin yardımcısı olsun

Evet bu topik gerçekten uğurlu burda sizlerle konuşup dertleşmek birbirlerimize iyi dileklerde bulunmak moral vermek bana öyle iyi geldiki psikolojik olarak çok rahatladım cook. Sizleri tanıdığıma çok mutluyum Allah hepimizin ve bebek isteyen tüm ailelerin yardımcısı olsun
Amin,Amin,amin diyorum tüm kalbimle..

Back
X