Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ohss için serum takıldı voluven ve klaxen iğne yapıldı o yüzden geç cevap verdim ii geceler arkadaslar
canım çok korkuttun bizi,Allah a şükür bir şey yokmuş....stres yapma canım rahat olmaya çalış ki bebişler etkilenmesin.benimde çok az bir süre kaldı canım arkadaşlarım dualarınızı bekliyorum,bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.yeni yılınızı şimdiden kutluyorum,yeni yıl hepimize öncelikle hayırlı sağlıklı bebişler getirsin.sağlık,mutluluk,huzur,aşk,para yeni yılda kimin ne dileği varsa kabul olsun.amin.amin.amin....

SimMDI eve geldim.2 tahlil farklı yerlerde olmuştu.her hastanenin kalibrasyonu farklıymis.ilk yaptigimiz yerde yaptırdım ali beyin hastanesinde değer artmis şükür....ya firdevs hanim bitane arkadaşlar..defalarca aradı...Ali beyle de görüşmüş sa olsun kaç kere..doğru adresten şaşırtmasın Rabbim.tüm kalbmle tavsiye ediyorum arkadaşlar....dualarınz için çok tşkler ablalarım,kardeslerim...Rabbim hepimizin yüzünü gul dursun insallah
Canım ben biliyordum zaten,ama korkuttun bizi tatlım,neyse mutlu son...:KK76:

Değerli kızkardeşlerim 7.Kasım.2014 tarihinde açmış olduğum bu topikte,bir kişiyken 19 kişi olduk...
Hepimiz kader yoldaşı,kızkardeş olduk,birbirimize hep yardımcı oluyoruz ve dular ediyoruz,iyi kötü günümüzde hep birbirimizin yanında oluyoruz.
Birçoğunuzla özelden de görüşüyoruz,şu an bu konuyla ilgili özel hayatımızdaki kimseyle birbirimize olduğumuz kadar ,bu kadar yakın değiliz..
İyi ki bu topiği açmışım,ne kadar isabetli bir karar vermişim..
19 kişiden 5'i hamile ,1 oğlumuz olacak çok şükür..

Kivfa Aralık'ta gitti ...
Kanbar(ben),Kardelennur,Seyhan-Ceyhan bizler Ocak yolcusuyuz...
Britian ve Mucizem Şubat'15 yolcusu ....

DUALARINIZI BEKLİYORUZ...
2015 YILI HEPİMİZE HAYIRLI,UĞURLU,SAĞLIKLI,EŞLERİMİZLE,BİZLERE BEBEKLERİMİZİ HEDİYE ETSİN...ANNE OLALIM 19'UMUZ DA ...AMİN...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..
MUTLU YILLAR....:-)

Son düzenleme:
Geldim arkadaşım ellerine sağlık güzel olmuş :) bende firdevs hnmın hastasıyım en yakın zamanda transferim gerçekleşecek inşallah... Bende anlarayım kısaca hikayemi 37 yaşındayım 3 defa amerikan hastanesinde 3 de bahçeci umutta denedim fakat negatif bizde çok araştırdık donasyonu hatta 3 ay önce kıbrıstaydık doğuş , dünya tüp bebek ve hiti gittik yerinde gördük konuştuk fakat yakınlık meselesi arkadaşlar aşagı yukarı fiyatlar hep aynı benim içim firdevs hnma daha çok ısındı ve başladık şimdiden tedavide olan arkadaşlara ve başlıcak arkadaşlara şans diliyorum ...

mrb.tedavi süreciniz ve sonucunuzu merak ettim.yazarsanız sevınırım..bende firdevs hanımı yeni duydum ve cok etkılendım..basarı hıkayelerı cok sanıyorum

Değerli kızkardeşlerim 7.Kasım.2014 tarihinde açmış olduğum bu topikte,bir kişiyken 19 kişi olduk...
Hepimiz kader yoldaşı,kızkardeş olduk,birbirimize hep yardımcı oluyoruz ve dular ediyoruz,iyi kötü günümüzde hep birbirimizin yanında oluyoruz.
Birçoğunuzla özelden de görüşüyoruz,şu an bu konuyla ilgili özel hayatımızdaki kimseyle birbirimize olduğumuz kadar ,bu kadar yakın değiliz..

2015 YILI HEPİMİZE HAYIRLI,UĞURLU,SAĞLIKLI,EŞLERİMİZLE,BİZLERE BEBEKLERİMİZİ HEDİYE ETSİN...ANNE OLALIM 19'UMUZ DA ...AMİN...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..
iyi kide açmışsın ablam bu topiği sadece kendimize değil hepimize dua ediliyor burda en güzeli de bu bence....kader yoldaşlarım kız kardeşlerim ocak ayında ilk ben gideceğim Allah nasip ederse hayırlısıyla hamile kalıp bayrağı birsonrakine devredicem inşallah bu topikte herkes anne olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.....

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..
Ne güzel şeyler yazmışsın. İnşallah canım.

Herkeze günaydınlarrrrrrr.......
Doğuş tan Can Bey mail atmış. Rahim filminden başka TSH ; T3 ; T4 ; AÇLIK KAN ŞEKERİ ; TAM KAN SAYIMI ; HbsAg ; ANTİ-HCV VE HIV testleri istemiş. Sizler bu testleri yaptırmışsınızdır. Herhangi bir hastaneye gidip bu tahlileri yaptırmak istediğimde 'hayırdır ; ne için istiyorsun ; kim istedi' diye sorulardan korkuyorum. Normal tüp bebek tedavisinde bu testler isteniyor mu? Tüp bebek tedavisi için hastane istedi desem doğru olur mu? Fikirlerinizi alabilir miyim?

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..
Cnm kanbarcım ne güzel dileklerde bulunmuşun :) iyikide açmışın bu topiği her gün yeni umutlarla acıyor bakıyorum ohh diyorum bı bebeğimiz daha geliyor..bende burdan 2015 in herkese saglık huzur bol bebişli geçmesini temenni ediyorum..

Herkeze günaydınlarrrrrrr.......
Doğuş tan Can Bey mail atmış. Rahim filminden başka TSH ; T3 ; T4 ; AÇLIK KAN ŞEKERİ ; TAM KAN SAYIMI ; HbsAg ; ANTİ-HCV VE HIV testleri istemiş. Sizler bu testleri yaptırmışsınızdır. Herhangi bir hastaneye gidip bu tahlileri yaptırmak istediğimde 'hayırdır ; ne için istiyorsun ; kim istedi' diye sorulardan korkuyorum. Normal tüp bebek tedavisinde bu testler isteniyor mu? Tüp bebek tedavisi için hastane istedi desem doğru olur mu? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Cnm rahatlıkla söyleye bilirsin tüp bebek yaptıracam dr istedi diye. bunlar tüp bebek tedavisindede istenen testler zaten..

mrb.tedavi süreciniz ve sonucunuzu merak ettim.yazarsanız sevınırım..bende firdevs hanımı yeni duydum ve cok etkılendım..basarı hıkayelerı cok sanıyorum
Evet cnm o kadar çokki başarı hikayesi :)allaha şükürler olsunki burdaki annelerimizin tedaviye gidenlerin elleri boş dönmedi..bana gelince okumuşundur zaten ,firdevs hnımdaki tedavin olumsuz oldu ilk denememdi,ikinciye yine aynı firdevs hnmda başladım .kısmetsizlik diyelim belkide ben bişeyleri yanlış yaptım ,bilemiyorum fakat umudumuzu yitirmedik yeniden devam dedik,inşallah bu sefer burdaki arkadaşlarımında duasıyla olur diyorum...sende hoş geldin aramıza diyorum..senin hikayen nedir cnm ...

Evet cnm o kadar çokki başarı hikayesi :)allaha şükürler olsunki burdaki annelerimizin tedaviye gidenlerin elleri boş dönmedi..bana gelince okumuşundur zaten ,firdevs hnımdaki tedavin olumsuz oldu ilk denememdi,ikinciye yine aynı firdevs hnmda başladım .kısmetsizlik diyelim belkide ben bişeyleri yanlış yaptım ,bilemiyorum fakat umudumuzu yitirmedik yeniden devam dedik,inşallah bu sefer burdaki arkadaşlarımında duasıyla olur diyorum...sende hoş geldin aramıza diyorum..seAnin hikayen nedir cnm ...
Alllahim insallh bu sene cok mubarek olur Rabbim tum arkadaslarima evlat nasip et anne hamile arkadaslariminda saglikla kucagina almasini nasip et ...Amin amin

Yeni bir yıl ve bizim için yepyeni umutlar başladı arkadaşlarım. Bu yılda umutlarimizin hiç bitmeyecegi hepsinin bir bir gerçeğe döneceği bir yıl olması dileğiyle, yeni yılınız kutlu olsun. Her zaman söylediğim gibi bu yılda Rabbim gönlümüzdeki ni hakkimizda hayırlı kïlsın. Aminnnn :KK15:

Ablalarim kardeslerim kader ortaklarim yeni yilda tum guzellikler bizlerin olsun insallah.benim yeni yila 5 dk kala misafirim geldi.allahin izniyle cuma gunu on hazirlik tedavi sureci baslayacak.sanirim 12 sinde kibristayim herseyin hayirlisi....
bitanem hastalan din mi cok sevindim kardesim hayirlisi olsun insallh uavrunu alip gelcen Rabbim yardimcin olsun senin ve hepimizin

mrb kızlar 2015 yılına girdik insan olmak çok tuhaf bir duygu insanın yüregi ordan oraya sürükleniyor hem düşünmek hem akletmek hem olumlu yaşamak zorunda yükümlükleri var ama insan olmanın geregi dua etmek sanırım hepimizin hayatta yetersiz kaldıgı kırılgan oldugu umutla ellerini açıp kendini yaradandan istedigi anlar oluyor canım Allahım bizi yaptıgımız hatalardan dolayı kahrınla degil lutfunla ödüllendir aciz oldugumuz şu dünyada sana yakınlaşmamızı ve affına mazhar olmamızı nasip et burda o0lsun tüm dünyada olsun yüregi bebek hasretiyle çarpan bacılarımızın kucaklarını boş çevirme hasta olanlara derman borcu olanlara ödemede kolaylık hamile olanlara saglıklı dogum daha sayamadıgım ne kadar kalbimizde sakladıgımız dertlerimiz varsa derman ver aminnnnn istedik kapına geldik kapını çaldık senki boş çevirmezsin amin

SimMDI eve geldim.2 tahlil farklı yerlerde olmuştu.her hastanenin kalibrasyonu farklıymis.ilk yaptigimiz yerde yaptırdım ali beyin hastanesinde değer artmis şükür....ya firdevs hanim bitane arkadaşlar..defalarca aradı...Ali beyle de görüşmüş sa olsun kaç kere..doğru adresten şaşırtmasın Rabbim.tüm kalbmle tavsiye ediyorum arkadaşlar....dualarınz için çok tşkler ablalarım,kardeslerim...Rabbim hepimizin yüzünü gul dursun insallah
Nasılsın canım nasıl oldun.karnının şişliği nasıl oldu?bhch katlandı mı?

Back
X