Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlarım hamile olan arkadaşlar için çok mutlu oldum darısı başımıza.bu arada benim mesajlarımı okuyan Varmı yardımcı olan kimse olmadı da o_O

Sevincim yüreğimi okudun adeta,inan ki çok büyük moral oldu arkadaşım... :KK66:
Arkadasim ayni dertten muzdaribiz bizi bizden daha iyi kim anlar.ben bile cok sevindim bu habere senin icin hop hop etmistir.Allah gonlune gore versin canim cektigin zorluklara deysin arkadasim insllh hepimiz sonunda bebeklerimize kavusuruz insllh

Arkadaşlarım hamile olan arkadaşlar için çok mutlu oldum darısı başımıza.bu arada benim mesajlarımı okuyan Varmı yardımcı olan kimse olmadı da o_O
Ben okudum msj arkadasim ama senin dedigin dr ben bilmedigim icin birsey yazmadim ben kendim arastirip buldum firdevs hnm onun coj basarili oldugunu dusunuyorum bu konu da benim istanbuldaki dr kibristan baska bir dr tavsiye etmisti ben buraz arastirmak istedim veee Firdevs hnm karar kildim.hakkimizda hayirlisi .senin de tedavinde basarilar dilerim inslh bebegine kavusursun sende

Ben okudum msj arkadasim ama senin dedigin dr ben bilmedigim icin birsey yazmadim ben kendim arastirip buldum firdevs hnm onun coj basarili oldugunu dusunuyorum bu konu da benim istanbuldaki dr kibristan baska bir dr tavsiye etmisti ben buraz arastirmak istedim veee Firdevs hnm karar kildim.hakkimizda hayirlisi .senin de tedavinde basarilar dilerim inslh bebegine kavusursun sende

Ilgin için teşekkür ederim arkadaşım doktorlarımız ayrı ama kaderlerimiz aynı bilemedim kıprıs deyince hemen konuya dahil oldum 3 gün sonrada ilaçlara başlayacağım kafam karma karışık

Ilgin için teşekkür ederim arkadaşım doktorlarımız ayrı ama kaderlerimiz aynı bilemedim kıprıs deyince hemen konuya dahil oldum 3 gün sonrada ilaçlara başlayacağım kafam karma karışık
Dr guven hepimiz oyleyiz acabalarimiz olmuyo degil ama drlarimiza guvenmekten baska caremiz yok

Cemzumra. Hakkinda hayirlisi. Umudunu asla yitirme. Bende o kadar araştırdım ama söylediğin doktoru hiç duymadım. Yaptıkları şey aynı hemen hemen. İşini bilen uzman bir doktorsa ekibi tecrübeliyse bir sorun yok. Inşallah dileklerin kabul olur tedavin pozitif sonuçlanır.

İçinin sindiği,kalbinin ısındığı,güven duyduğun,araştırmaların sonucunda burada bebeğime kavuşacağıma inanıyorum dediğin doktorda devam et arkadaşım...
Bu topikteki arkadaşlar Firdevs Hanımın hastaları canım...
Bizlerden 19 kişiden 6 da 6 hamile şükür ki.
Sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın...
Sen hangi merkez ve doktorda tedavi görüyorsun?
Transferin hangi tarihte?

Cok ama cok teşekkür derim arkadaşlar.doktorum mürüde çakartaş dağdelen Lefkoşa'da yeri bende internetten buldum ama dediğiniz gibi içime sindi cok güzel ilgilendi telefonda.
Benim bir kızım var 7 yaşında ikinci cocuğu istememize rağmen olmadı sonra öğrendikki eşimin sperm sayısı düşük madem bu işe gireceğiz ozaman cinsiyet secimide yapalım dedik inşallah hayırlısı olur. Transferin büyük ihtimal 26 Ocak'ta olacak regli olmamı bekleyeceğiz 3 adet hapım kaldı yasmin içiyorum bırakınca kaç günde hasta olurum acaba

Kanbar arkadaşım doktorum farklı ama benide aranıza alırmısın birde tuana adlı arkadaşla iletişime gecmek istiyorum inşallah yazımı okuyup bana ulaşır

Kanbar arkadaşım doktorum farklı ama benide aranıza alırmısın birde tuana adlı arkadaşla iletişime gecmek istiyorum inşallah yazımı okuyup bana ulaşır
TABİİ Kİ EKLERİM CANIM...
Yasmini bıraktıktan 4 gün sonra a... oluyorsun...

Cok teşekkür ederim arkadaşlar.bir sorum daha olacak ben kıprısa giderken kızımıda yanımda götürmek istiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum sizce sorun olurmu babası ilgilenir kızımla ama sizlere sorayım dedim.

Cok teşekkür ederim arkadaşlar.bir sorum daha olacak ben kıprısa giderken kızımıda yanımda götürmek istiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum sizce sorun olurmu babası ilgilenir kızımla ama sizlere sorayım dedim.
Arkadaşlardan kızlarını da yanında götürenler oldu...
Eğer ilgilenecek biri varsa götür,sana da motivasyon olur...
Ama unutma ki seninle de eşinin ilgilenmesi lazım canım orada...

Tuanaya özelden mesaj atarsan görüp cevaplaması daha çabuk olur...

158.sayfada topiğimiz var canım...O bilgileri yaz bana buradan mesaj at,ekleyeyim seni de...

Kivfa arkadaşım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım sagsaglim kucağına almayi ve büyütmeyi nasip etsin. Darısı isteyen herkese olsun. Canım senin donasyon du değilmi ben orayı kaçırmışim da:KK23: Canım 8. Gün değerin kaçtı?

Tamam kanbarcım itiraf ediyorum beni anlayan birileri ile görüşmek cok iyi geldi hepinize teşekkür ederim çünkü eşimden başa kimse ile bu konuda konuşmadık biraz gergindim sizlerle konuşmak ve ilginiz iyi geldi yol arkadaşlarım sağolun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Tamam kanbarcım itiraf ediyorum beni anlayan birileri ile görüşmek cok iyi geldi hepinize teşekkür ederim çünkü eşimden başa kimse ile bu konuda konuşmadık biraz gergindim sizlerle konuşmak ve ilginiz iyi geldi yol arkadaşlarım sağolun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Senin de canım,inşallah hepimiz birer birer Rabbim nasip edecek ve anne olacağız,emeklerimizin karşılığında Allah hepimizin kucaklarını bebeklerimizle doldursun inşallah canım..

Back
X