- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Sevincim yüreğimi okudun adeta,inan ki çok büyük moral oldu arkadaşım...Kanbarcim kivfa nin bu guzel haberi gider ayak sana da moral olmustur daha bir umutla gidersin kibrisa bebegini almaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevincim yüreğimi okudun adeta,inan ki çok büyük moral oldu arkadaşım...Kanbarcim kivfa nin bu guzel haberi gider ayak sana da moral olmustur daha bir umutla gidersin kibrisa bebegini almaya![]()
Arkadasim ayni dertten muzdaribiz bizi bizden daha iyi kim anlar.ben bile cok sevindim bu habere senin icin hop hop etmistir.Allah gonlune gore versin canim cektigin zorluklara deysin arkadasim insllh hepimiz sonunda bebeklerimize kavusuruz insllhSevincim yüreğimi okudun adeta,inan ki çok büyük moral oldu arkadaşım...![]()
Ben okudum msj arkadasim ama senin dedigin dr ben bilmedigim icin birsey yazmadim ben kendim arastirip buldum firdevs hnm onun coj basarili oldugunu dusunuyorum bu konu da benim istanbuldaki dr kibristan baska bir dr tavsiye etmisti ben buraz arastirmak istedim veee Firdevs hnm karar kildim.hakkimizda hayirlisi .senin de tedavinde basarilar dilerim inslh bebegine kavusursun sendeArkadaşlarım hamile olan arkadaşlar için çok mutlu oldum darısı başımıza.bu arada benim mesajlarımı okuyan Varmı yardımcı olan kimse olmadı da![]()
Ben okudum msj arkadasim ama senin dedigin dr ben bilmedigim icin birsey yazmadim ben kendim arastirip buldum firdevs hnm onun coj basarili oldugunu dusunuyorum bu konu da benim istanbuldaki dr kibristan baska bir dr tavsiye etmisti ben buraz arastirmak istedim veee Firdevs hnm karar kildim.hakkimizda hayirlisi .senin de tedavinde basarilar dilerim inslh bebegine kavusursun sende
Dr guven hepimiz oyleyiz acabalarimiz olmuyo degil ama drlarimiza guvenmekten baska caremiz yokIlgin için teşekkür ederim arkadaşım doktorlarımız ayrı ama kaderlerimiz aynı bilemedim kıprıs deyince hemen konuya dahil oldum 3 gün sonrada ilaçlara başlayacağım kafam karma karışık
Cemzumra. Hakkinda hayirlisi. Umudunu asla yitirme. Bende o kadar araştırdım ama söylediğin doktoru hiç duymadım. Yaptıkları şey aynı hemen hemen. İşini bilen uzman bir doktorsa ekibi tecrübeliyse bir sorun yok. Inşallah dileklerin kabul olur tedavin pozitif sonuçlanır.Ilgin için teşekkür ederim arkadaşım doktorlarımız ayrı ama kaderlerimiz aynı bilemedim kıprıs deyince hemen konuya dahil oldum 3 gün sonrada ilaçlara başlayacağım kafam karma karışık
Ne guzel uc gunun kalmis ben nisani beklemek zorundayimDr guven hepimiz oyleyiz acabalarimiz olmuyo degil ama drlarimiza guvenmekten baska caremiz yok
İçinin sindiği,kalbinin ısındığı,güven duyduğun,araştırmaların sonucunda burada bebeğime kavuşacağıma inanıyorum dediğin doktorda devam et arkadaşım...Ilgin için teşekkür ederim arkadaşım doktorlarımız ayrı ama kaderlerimiz aynı bilemedim kıprıs deyince hemen konuya dahil oldum 3 gün sonrada ilaçlara başlayacağım kafam karma karışık
TABİİ Kİ EKLERİM CANIM...Kanbar arkadaşım doktorum farklı ama benide aranıza alırmısın birde tuana adlı arkadaşla iletişime gecmek istiyorum inşallah yazımı okuyup bana ulaşır
Arkadaşlardan kızlarını da yanında götürenler oldu...Cok teşekkür ederim arkadaşlar.bir sorum daha olacak ben kıprısa giderken kızımıda yanımda götürmek istiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum sizce sorun olurmu babası ilgilenir kızımla ama sizlere sorayım dedim.
Tuanaya özelden mesaj atarsan görüp cevaplaması daha çabuk olur...Kanbar arkadaşım doktorum farklı ama benide aranıza alırmısın birde tuana adlı arkadaşla iletişime gecmek istiyorum inşallah yazımı okuyup bana ulaşır
158.sayfada topiğimiz var canım...O bilgileri yaz bana buradan mesaj at,ekleyeyim seni de...Cok teşekkür ederim arkadaşlar.bir sorum daha olacak ben kıprısa giderken kızımıda yanımda götürmek istiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum sizce sorun olurmu babası ilgilenir kızımla ama sizlere sorayım dedim.
Senin de canım,inşallah hepimiz birer birer Rabbim nasip edecek ve anne olacağız,emeklerimizin karşılığında Allah hepimizin kucaklarını bebeklerimizle doldursun inşallah canım..Tamam kanbarcım itiraf ediyorum beni anlayan birileri ile görüşmek cok iyi geldi hepinize teşekkür ederim çünkü eşimden başa kimse ile bu konuda konuşmadık biraz gergindim sizlerle konuşmak ve ilginiz iyi geldi yol arkadaşlarım sağolun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün