Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kardennurcuuum......herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim.sıra sende cnm.bende transferini merakla bekliyordum.ancak gece çocuklar uyuyunca göz atabildim.kaç embriyo transfer edildi.rahim en son kaçti.kaliteleri nasıldı.cnm off çok sordum sanırım.haydi cnm bol bol dinlen kendine iyi bak.arasıra yürüyüş ağır ve temkinli oldumu ...güzel haberlerini duymak üzere bayyy

Saol canim inşallah gerek kalmaz.sen nerde ve hangi dr yapardın özelden msj atarmisiniz canım çok saol

Tress06 cevabını bekliyorum canım nolur musait olunca yaz
Cnm ben sana özelden atamadim.sen bana soracaklarını özeldenden yaz ancak o şekilde atabileceğim.telden yazdığım için giremedim.senle daha önce özelden yazışmadığimız için yapamadım.bekliyorum

sağol canım 12mm di enson rahim,4 tane aldım a kalite.transferim falan herşeyim sorunsuz geçti ama havaalanında 2 kez bayıldım onun için çok üzgünüm galiba tansiyonum düştü dün işlemden sonra fazla kalkmamıştım niye oldu bilmiyorum ama şimdi çok şükür hiç bir sıkıntım yok inşallah bebeklerim benimledir iyi şeyler düşünerek artık elimden gelenin en iyisini yapıyorum. napayım kızlar bir şey olmamıştır değil mi?benim geçen transferden sonra da böyle olmuştu offff maalesef yine oldu.dua edin bana kızlar çok öpüyorum hepinizi

Arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra umarım her şey güzeldir ve umutludur topikte. Hamile sayımız kaç oldu? bu arada seni kutluyorum Kardelennur. Gönlüne göre olsun canım. Bol şans. sevgiler

Kardelenur canım inşallah bi sorun olmaz. Sen bunları düşünüp stres yapma bebislerin sana sıkıca tutunsunlar...

Kardelennur kendini hemen üzme canım Allah'a emanet bebişlerimiz .dualarım seninle ve tüm arkadaşlsrımızla biraz dikkat canım güzelcee dinlen birşey olmaz inşallah

Can
Bu konuyu birde firdevs hanımlada mı görüşsem genelde kürtaj sonrası bazı olumsuzluklar oluşabiliyor rahimde belki kürtaj olduğum için tekrar isteyebilir
Benim bildiğim 3 tüp bebek denememde de doktorlarının bana söylediği histereskopi ve rahim filmi en eski 2 senelikse geçerli oluyor,ama sen istersen yine de Firdevs Hanıma bir sor.

Allah seni de bebeklerini de korusun,yüksek moral,pozitif düşün canım,herşey güzel olacak,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,inşallah yakında güzel haberini alacağız senin de .

Can

Benim bildiğim 3 tüp bebek denememde de doktorlarının bana söylediği histereskopi ve rahim filmi en eski 2 senelikse geçerli oluyor,ama sen istersen yine de Firdevs Hanıma bir sor.
Haklısın benim kafama takılan şu kürtaj işi Birde firdevs hnm sorayım bir ara saol cnm ilgilendiğin için

Can

Bu arada senin hazırlıklar nasıl gidiyor hersey yolunda dır inşlh

Canım stres yapma allah gönlüne göre versin inşlh bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Bende yumurta toplama işleminden sonra böyle olmuştum ayağa kalkınca bayılıyordum bu vaziyette transfere gittim yinede pozitifi gördüm ama sonunu getiremedim

kanbar hanım merhaba; ben buraya yeni üye oldum ve henüz kavramış değilim. beni de grubunuza eklerseniz sevinirim.. yumurta donasyonu ile ilgili bilgilenmek istiyorum. teşekkürler..

merhaba nerden- nasıl geldim henüz çözmüş değilim. ama sanırım en kısa zaman da bana öğretirsiniz.. teşekkürler cemzumra hoşbulduk :)

kadınlar klübüne yeni üye oldum ve tecrubesizce dolanıp duruyorum aynı yerlerde.yazınızı okudum sanırım yumurta donasyonu yaptırıyorsunuz. benim yaşım 43 ve en son geçen ay negatif tüp bebek yaşadım. dr.um donasyon düşünmemi önerdi ve ben sıcak bakıyorum bu konuya,biraz da çaresizlik var tabi.. tek çağremiz bu sanırım ama ben kendimi hazırlamaya başladım sanırım..bu konu hakkında yüzeysel bilgiler okuyorum hep. siz bu konuda baya bir yol almış gibisiniz. dönor nasıl seçiliyor,görebiliyor ve seçebiliyormuyuz. genetiğini nasıl inceliyorlar,yüzde kaç pozitif çıkıyor.maliyeti nedir,otel ve diğer masraflar nedir. bildiğiniz herşeyi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. görüşmek üzere teşekkürler şimdiden.. ve size bol şans diliyorum.. allah kucağınıza almayı nasip etsin.. (hepimizin :) )

Frida71 burada hepimiz kader arkadaşıyız emin ol burada yargılama ayıplama yok burada sadece dua moral ve birbirini hiç tanımadan menfaat beklemeden oluşmuş zincirleme birsürü kalp var.eminim bilgili arkadaşlarım sanada yol gösterecek dediğim gibi sen en baştan okumaya başka ve merak ettiklerini yine sor şimdiden herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…