Canım öncelikle hoşgeldin aramıza,sana tavsiyem bu topiğin tüm sayfalarını önce baştan sona okuman.Aradığın tüm soruların cevaplarını bu sayfalarda bulacaksın.Ayrıca sorun olursa seve seve hepimiz cevaplarız.Benim transferim yaklaştığından burada olamasam da buradaki arkadaşlar yardımcı olur sana..kanbar hanım merhaba; ben buraya yeni üye oldum ve henüz kavramış değilim. beni de grubunuza eklerseniz sevinirim.. yumurta donasyonu ile ilgili bilgilenmek istiyorum. teşekkürler..
Canım 6 hamilemiz oldu toplam,21 kişi olduk...Arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra umarım her şey güzeldir ve umutludur topikte. Hamile sayımız kaç oldu? bu arada seni kutluyorum Kardelennur. Gönlüne göre olsun canım. Bol şans. sevgiler
Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.21 kişiyiz,6 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Ben dahil Ocak/Şubat'15 yolcusu 6 kişiyiz,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyun bize...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
- Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
- Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
- Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
- Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu
- Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile
(Bebeğimiz Erkek ) - Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
- Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
(Bebeğimiz üçüz ) - Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
- Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
- Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
- Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
- Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
- Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
- Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
- Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
- Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
- Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
- Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
- Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
- Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi
- Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
inşallah ablacım yaaaa,sen nasıl oldun geçti mi biraz rahim kalınlığı bakıldı mı?bana dua edin bu sfer olsun artık hayırlı sağlıklı bir şekilde...Canım 12 gün sonra Topiğimize seni de hamile yazacağız Rabbimin de yardımıyla inşallah...
Canım inşallah teşekkür ederim,dualarını eksik etme,çünkü çok ihtiyacım var...Merhaba Kanbar'cım ;
Teşekkür ediyorum cevapladığın için çok çok yakında yedi kişi olacağız demek ki.
Hadi baaklım çok sevindim. Psikoloji psikoli her şeyin başı. Bu defa olacak onu düşün sen . Biliyorum sen pozitifsindir. Bak nefes egzersizleri yap derin derin burundan al ağızdan ver .Her şey güzel olsun.
Bana gelince mide hassasiyetim hat safhada. On on birinci haftadayız . Hayırlısı bakalım.
Tüm arkadaşlara sevgilerimi gönderiyorum. Yeni üyelere de bol şans diliyorum.
Bakıldı canım herşey normal ,iyi dedi ,Çarşamba günü tekrar çağırdı,tekrar bakacak rahim kalınlığına..inşallah ablacım yaaaa,sen nasıl oldun geçti mi biraz rahim kalınlığı bakıldı mı?bana dua edin bu sfer olsun artık hayırlı sağlıklı bir şekilde...
canım hayırlı olsun transferin inşallah bebeğin tutunur ve kucagına almayı rabbim nasıp eder. ben bişey sormak istiyorum. transfer sonrası bayılman transfer yorucu mu geçiyor bunye için yada genel olarak tansiyon düşüklüğün mü var oyuzden de bayılma yaşamış olabilirmisin. benim tansıyonum genelde hep düşük. oyuzden sormak istedimsağol canım 12mm di enson rahim,4 tane aldım a kalite.transferim falan herşeyim sorunsuz geçti ama havaalanında 2 kez bayıldım onun için çok üzgünüm galiba tansiyonum düştü dün işlemden sonra fazla kalkmamıştım niye oldu bilmiyorum ama şimdi çok şükür hiç bir sıkıntım yok inşallah bebeklerim benimledir iyi şeyler düşünerek artık elimden gelenin en iyisini yapıyorum. napayım kızlar bir şey olmamıştır değil mi?benim geçen transferden sonra da böyle olmuştu offff maalesef yine oldu.dua edin bana kızlar çok öpüyorum hepinizi
sağol canım inşallah buradan size mutlu haberi verebilirim hayırlısıyla...evet genelde tansiyonum düşük onun için oldu canım....transferim rahat geçmişticanım hayırlı olsun transferin inşallah bebeğin tutunur ve kucagına almayı rabbim nasıp eder. ben bişey sormak istiyorum. transfer sonrası bayılman transfer yorucu mu geçiyor bunye için yada genel olarak tansiyon düşüklüğün mü var oyuzden de bayılma yaşamış olabilirmisin. benim tansıyonum genelde hep düşük. oyuzden sormak istedim
anladım canım. ozamn düşük tansiyondan dolayı olabiliyor. transferinin rahat geçmesine sevindim tekrar hayırlı olsunsağol canım inşallah buradan size mutlu haberi verebilirim hayırlısıyla...evet genelde tansiyonum düşük onun için oldu canım....transferim rahat geçmişti
Canımsın ,canım...mrb kızlar daha dönmedim ama mutlu haberleri almaya başladım kese gözükmüş 3 tane legaly çok sevindim ayrıca kardelennur şimdiden hayırlı olsun listeyi yenileriz yakında:)kanbar git de ikizleri kap gel:) yeni gelen bacılar hoş geldiniz burası dost kervanı herkes duada kimse kimseyi kırmaz:) püyorum her zamanki gibi duaaaaaaaaaaa edin yollar kötü tekrar binecegim yarın dua edin:)
Canım ne zaman oldu transferin?Merhaba,
Bende yola firdevs hanımla başlayanlardanım. Sperm donasyonu fakat olmadı..Yaşım 27
Stres yaptığın sürece adetin gecikir rahatla biraz başka şeyler düşünArkadaşlarrrrr ben hala regli olmadım en son hapı Perşembe içtimbugün 4. Gün nezaman olurum acaba artık göğüslerinin ağrısı dayanılmaz olmaya başladı(
Ve bende heyecandan sitres yapmaya başladım duygularım karman corman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?