Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

araştır derim ozman.insanı düşündüren de ınterneette onunla ilgili hiçbişey bulamamak olmuştu.doktorumda çok tavsiye ediyordu aksine.sasirdm neyse ki kararımı verdim inşallah hayırlısı olur,senin içinde

tebrik ederim çok sevindim darısı basımıza...

inşallah allahın izniyle güzel olacak herşey..
Canım inşallah,geri sayım başladı....
Mrb ablacim.hayirli olsun sanada ins hayirli guzel sonuclar aliriz.ben bugun ewime geldim.transferden sonra iyice dinlendim.bundan sonrasi onemli ins. Emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla aliriz hepimiz....
İnşallah Seyhan-Ceyhan ben de evimdeyim şükür...
Gerçekten çok meşakkatli bir iş,çok emek verdik,çok yorulduk,yıprandık,benim araya bir çok hastalık ve ameliyat ta girdi,ama hiç pes etmedim,bebişlerimi göbişime aldım geldim,Rabbim görür de ,inşallah hepimiz 2015 anneleri oluruz canım.
İnşallah güzel haberler veririm ,inşallah hepinize ben de umut olurum...
Tuana sana da diğer Arkadaşlara da ne kadar dua ettim,şimdi ben de sizden dualarınızı bekliyorum...
Tüm Hastalıklara,ameliyatlara vs.rağmen pes etmedim aldım bebişlerimi geldim....
Rabbim de inşallah emeklerimin Karşılığında,bebeklerimizi eşimle bana bağışlasın...
Canım yazmadım fazla açıklama,senin de tahmin edeceğin sebepten ötürü...
Ama biraz bilgi vereyim...
Saat 9 gibi uçaktan indik,bu benim Kıbrıs'a ilk gelişimdi,heyecanım hem ilk kez doktorum Firdevs Hanımla ve Irem Hanımla tanışacağımdan,hem de bebişlerimi kavuşacağımdandı...
Hava güzeldi,çok ta kısa olmayan bir yoldan sonra,gri,siyah dış cephesi olan,3 katlı Doğuş Tüp Bebek Merkezine geldik...
Kapıdaki bir bayan bize hoşgeldin dedi,çok Güler yüzlüydü,onu sevdim...
Sonra bavullarımızı Sağda ilk girişte Şevket Alptürkün muayenehanesi var,tam karşıda Firdevs Uğuz Tipin muayenehanesi var,kenara koyduk oturduk,vezneye geldiğimizi söyledik başladık beklemeye...
Saat 10'a doğru canım İremcim geldi,gamzeli,güler yüzlü,minyon ve çok güzel bir kız,çok çok tatlı...
Gel dedim sana şöyle sıkı sıkı bir sarılayım,sarıldık,kucaklaştık,o andan sonra transferime kadar,beni bir an olsun yalnız bırakmadı,hep moral verdi,Allah ondan razı olsun,transferimde de elimi tuttu hiç bırakmadı...
Çokkkk tatlı bir hemşirem vardı Pınar hanım onu da çokkk sevdim,dünya tatlısı...(ismin de yanılıyor olabilirim)
Gelelim Firdevs Hanım'a..Şuan bile Gözlerim doldu...Bir doktor bu kadar mı güzel olur,su gibi bir kadın...Bu kadar mı gözlerinin içinden sevgi,iyilik,şeflkat akar,hemen sarıldım ,onu da öptüm canım benim....
Firdevs Hanım ve İremcim kutsal anneleri mucize bebeklerine kavuşturan kanatsız MELEKLERİM ...
Onlar ellerinden geleni gelen herşeyi yaptılar,fazlasıyla...Gerisi Rabb'ime kalmış....
Allah onlardan ve tüm ekipten binlerce kez razı olsun ,bunun maddi karşılığı yok,bana verdikleri bu umut bile Dünya'ya bedel...Ben 45 yaşındayım,hala kendi yumurtalarımla hamile kalabiliyor,fakat sonunu getiremiyorken,onlar karanlık Dünyamı adeta bir peri dokunuşuyla aydınlattılar..
Neyse tuvalete sıkışıp,odamda beklemeye başladım,embriyolarına haber getirmeye gitti İremcim,13 tane toplanmıştı,10 tanesi döllenmişti,4 tane blastokist embriyo transfer edildi,Firdevs Hanım embriyologlar,elimi tutan İremcim,titizlikle işini yapan canım Firdevs Hanımla 5 dakikada transferim gayet rahat bir şekilde yapıldı,bebişlerimizin ilk fotoğraflarını da aldık,inşallah kucağımıza aldığımızda güzel bir anı olarak saklarız...
O günü hastanede geçirdim,35 dakika Sürgü istemedim,35 de.sonra istedim,4 saat kalkmadan yattım,ertesi gün saat 10 gibi odayı boşalttık,güzel bir kahvaltı ettik,gezdik,güzel yemekler yedik ve Firdevs Hanımcığımla helalleşip,İremciğimle de akşam 8,5 (rötarlı00) uçağıyla arabamızı havaalanı otoparkından alıp evimize Kavuştuk...
Şimdi duâlarımızla inşallah ben de güzel haberler veririm sizlere canlarım,canyoldaşlarım,kızkardeşlerim...

Hayirli ugurlu olsun.ins guzel pozitif sonuclar aliriz....

Rabbim inşallah sonuç gününde hayırlısı ile güzel haberler aldırır benim korktuğum olay su içme nasıl ictiniz 5 6 bardak suyu içmek şartmi ben ondan çok korkuyorum çünkü heyecandan ben icemem

Hayirli ugurlu olsun.ins guzel pozitif sonuclar aliriz....
Canım inşallah,sen 1 gün önce oradaymışsın,1 günle kaçırdık birbirimizi,yoksa tanışmak çok isterdim seninle...
Ben o geceyi hastanede geçirdim,sen oteldeydin o zaman,aldım haberlerini...Kucaklarımız bebişlerimizle dolar inşallah..

Son düzenleme:
Rabbim inşallah sonuç gününde hayırlısı ile güzel haberler aldırır benim korktuğum olay su içme nasıl ictiniz 5 6 bardak suyu içmek şartmi ben ondan çok korkuyorum çünkü heyecandan ben icemem
Yok çok rahat oluyor...
Sakın gerilme hiçbir konuda,rahat ol rahat olmak çok önemli...
Ben Irem Hanım'a sordum kimlerinki pozitif oluyor diye,o da dedi ki hep rahat olan,bunu kafaya takmayanların pozitif oldu dedi canım.
Ben uçaktan indim,WC'ye gittim saat 9 du...
Sonra hastaneye geldik 9:30 da ...
Transferime kadar yani 11'i geçiyordu....1,5 saatte 8 bardak su içtim hafif Yürüdüm,sıkışınca da yürümeyi kestim odadaki yatakta oturdum bekledim , çok rahat geçti tatlım,ki ilk kez bu kadar çok su içtim,hep 6 bardak içerim,ama çok daha rahat oldu bu kez ve tam 35 dakika Sürgü istemeden rahat rahat bekledim canım,genelde 20/25 dakika zor dayanıyordum tatlım ...

Canım bu arada seninle cepten hep haberleştik ama,yinede de buradan da yazayım dedim.
Hayırlısıyla çok güzel bir değerle sen de anne olma yolunda ilk adımını attın,bu günleri sana Gösteren Rabb'ime binlerce Şükürler olsun ...
Darısı benim ve transferini olup,bekleyen tüm arkadaşlarımın da başına canım...

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.21 kişiyiz,7 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Ben ve Seyhan-Ceyhan'ın transferi oldu,test tarihimizi ve dualarınızı bekliyoruz...Ocak/Şubat'15 yolcusu 4 kişi kaldı,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyun bize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında

İns heyecanla ve olumlu hislerle bekliyorum test Tarihini.gobegimi oksayip konusuyorum surekli.bakalum kismet.bende gorusmeyi cok isterdim kanbar abla.demek irem hanim benden bahsetti, valla onu o kadar cok sorulara bogdumki sagolsun hep guler yuzle cevap verdi.Benim transferimede girip elimden tuttu....bende cok sevdim onlari.ins ugur getirirler hepimize meleklerimize kavusuruz ins....

Çok sevindim ; sağlıkla kucağına al canım. İnşallah bu kadar emeğimize değer ; ülkemize hayırlı evlatlar olurlar. Tekrardan tebrik ediyorum Canım...

İnşallah canım,ben de resmen hem Firdevs,hem İrem Hanımı soru bombardımanına tuttum,hiç bıkmadan cevap verdiler sorularıma sağolsunlar...
Zaten bana bilgili,araştırmacı,bilinçli anne adayı diyorlar3 tüp bebek tedavisi,1 aşılama ,5 yıllık bu konuyla ilgili derin araştırmalarım,ve bu 4. Tüp bebek denememden sonra epeyi bilgi ve tecrübe sahibi oldum...
Ben sordum seni İreme,bizim topikten Seyhan/Ceyhan'ın ne oldu,ne zaman geldi diye...
Gelen birçok kişi sağolsun beni anlatıyormuş,hep iyi niyetle,herkese yardım ettiğimi söylüyorlarmış,herkesten Allah razı olsun,ben anne olma yolunda neler çektim,nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bildiğim için elimden geldiğince bu Topiği açarak,3 topikte de yazarak,Allah yolunda iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorum...
Hatta bizim geldiğimiz gün,bizim topiğin izleyicisi bir bayan varmış,topikte ekli değilmiş,ama hep okuyormuş yazılanları ve bizi takip ediyormuş,İreme sormuş,Kanbar da buradaymış,çok yardımcı oluyor herkese,çok iyi biri diye,sağolsun,ve diliyorum ki Rabbimde inşallah o da anne olur ve burada hamileyim diye mutluluğunu yazarak,bizlerle paylaşır.
Biz o gün geldiğimiz için kısmet olmadı onla da tanışmak,Konuşmak çok isterdim...
Ben düşünmemeye ve anımı yaşamaya çalışıyorum tatlım,elimden gelen dikkat ve özeni gösteriyorum,bol su,et,süt,yumurta,peynir ,Ananas,ayva....
Hareket ediyorum,ağır iş Hariç normal Hayatımı yaşamaya gayret ediyorum...
Çünkü İrem ve Firdevs Hanım ikisi de siz hasta değilsiniz,normal hayatınızı devam ettirin,ev ve ağır işler Hariç dediler,kafaya takmayın,sürekli bu konuyu da düşünmeyin dediler özellikle seyhan-Ceyhancım...

Arkadaşlar şimdi doktorumla konuştum benim doktorum mürüde hanım ama o da doğuş hastanesi ile çalışıyormuş . Allah nasip ederse Pazartesi saat 10'da yumurtalar toplanacakmış biran önce günlerimin gelmesini bekliyorum dualarınız benim için cok önemli benide dualarınıza katmayı unutmayın

canım ablam darısı senin buradaki emek veren arkadaşlarımın başına olsun.inşallah sağlıcakla kucağımıza da almamızı nasip eder Allah ım.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.çok mutluyum tarifi imkansız bir duygu bazen diyorum rüyadamıyım?Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…