- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
sağol canım.Rabbim sizlerde göstersin inşallah....Arkadaşlar güzel haberlerinize cok sevindim banada moral oluyorsunuz Allah tamamına erdirsin.
araştır derim ozman.insanı düşündüren de ınterneette onunla ilgili hiçbişey bulamamak olmuştu.doktorumda çok tavsiye ediyordu aksine.sasirdm neyse ki kararımı verdim inşallah hayırlısı olur,senin içindehayır karaca istanbul'da oturuyorum ben.. doktorumun tavsiyesi berk angün.. başarı oranını merak ediyorum.istanbuldaki doktorumla bağlarımız kuvvetli.hatta son tüp bebek denemesini ücretsiz yapacaktı bana.sadece 1800 hastane masrafı istedi. ama ben ümidimi kaybettim ve tüp bebek tedavisinden vazgeçtim.donasyona yöneldim. o da berk beyi önerdi bana arkadaşıymış. hertürlü kolaylığı yaptıracaktı benim için.. ama ya tutmazsa diyekorkuyorum. sonuçta çok maliyetli olaylar. ve her zaman deneyemiyorsun. kararsız kaldım..
tebrik ederim çok sevindim darısı basımıza...canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana daAllah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....
çok sağol canımRabbim burada emek veren herkese nasip etsin hep size dua edicem.sizlerde bana edin sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallahtebrik ederim çok sevindim darısı basımıza...
Canım inşallah,geri sayım başladı....inşallah allahın izniyle güzel olacak herşey..
İnşallah Seyhan-Ceyhan ben de evimdeyim şükür...Mrb ablacim.hayirli olsun sanada ins hayirli guzel sonuclar aliriz.ben bugun ewime geldim.transferden sonra iyice dinlendim.bundan sonrasi onemli ins. Emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla aliriz hepimiz....
İnşallah güzel haberler veririm ,inşallah hepinize ben de umut olurum...Legacy cok sevindim canım Allah Küba'na almayı nasip etsin
Kanbarcım Rabbim yanında olsun heyecanla güzel haberibekliyoruz
Seyhancım aynı dikeklerîm senin îçinde canım offfff ya sayenizde kendî transferimi göremeden patlayacam meraktanHepîmîze Rabbim sabır ve güzel günler versin
Tuana sana da diğer Arkadaşlara da ne kadar dua ettim,şimdi ben de sizden dualarınızı bekliyorum...kanbar hoş geldin anlatsana neler yaşadın kaç embriyo kaçoncı güğn embriyosu firdevs hanım irem hanım tanıştın sonunda anlatya başından geçenleri:)seyhan ceyhan hadibakalım liste yenilenecek:) legaly ikiz oglan :) yandınnnn:)
Hayirli ugurlu olsun.ins guzel pozitif sonuclar aliriz....Canım inşallah,geri sayım başladı....
İnşallah Seyhan-Ceyhan ben de evimdeyim şükür...
Gerçekten çok meşakkatli bir iş,çok emek verdik,çok yorulduk,yıprandık,benim araya bir çok hastalık ve ameliyat ta girdi,ama hiç pes etmedim,bebişlerimi göbişime aldım geldim,Rabbim görür de ,inşallah hepimiz 2015 anneleri oluruz canım.
İnşallah güzel haberler veririm ,inşallah hepinize ben de umut olurum...
Tuana sana da diğer Arkadaşlara da ne kadar dua ettim,şimdi ben de sizden dualarınızı bekliyorum...
Tüm Hastalıklara,ameliyatlara vs.rağmen pes etmedim aldım bebişlerimi geldim....
Rabbim de inşallah emeklerimin Karşılığında,bebeklerimizi eşimle bana bağışlasın...
Canım yazmadım fazla açıklama,senin de tahmin edeceğin sebepten ötürü...
Ama biraz bilgi vereyim...
Saat 9 gibi uçaktan indik,bu benim Kıbrıs'a ilk gelişimdi,heyecanım hem ilk kez doktorum Firdevs Hanımla ve Irem Hanımla tanışacağımdan,hem de bebişlerimi kavuşacağımdandı...
Hava güzeldi,çok ta kısa olmayan bir yoldan sonra,gri,siyah dış cephesi olan,3 katlı Doğuş Tüp Bebek Merkezine geldik...
Kapıdaki bir bayan bize hoşgeldin dedi,çok Güler yüzlüydü,onu sevdim...
Sonra bavullarımızı Sağda ilk girişte Şevket Alptürkün muayenehanesi var,tam karşıda Firdevs Uğuz Tipin muayenehanesi var,kenara koyduk oturduk,vezneye geldiğimizi söyledik başladık beklemeye...
Saat 10'a doğru canım İremcim geldi,gamzeli,güler yüzlü,minyon ve çok güzel bir kız,çok çok tatlı...
Gel dedim sana şöyle sıkı sıkı bir sarılayım,sarıldık,kucaklaştık,o andan sonra transferime kadar,beni bir an olsun yalnız bırakmadı,hep moral verdi,Allah ondan razı olsun,transferimde de elimi tuttu hiç bırakmadı...
Çokkkk tatlı bir hemşirem vardı Pınar hanım onu da çokkk sevdim,dünya tatlısı...(ismin de yanılıyor olabilirim)
Gelelim Firdevs Hanım'a..Şuan bile Gözlerim doldu...Bir doktor bu kadar mı güzel olur,su gibi bir kadın...Bu kadar mı gözlerinin içinden sevgi,iyilik,şeflkat akar,hemen sarıldım ,onu da öptüm canım benim....
Firdevs Hanım ve İremcim kutsal anneleri mucize bebeklerine kavuşturan kanatsız MELEKLERİM ...
Onlar ellerinden geleni gelen herşeyi yaptılar,fazlasıyla...Gerisi Rabb'ime kalmış....
Allah onlardan ve tüm ekipten binlerce kez razı olsun ,bunun maddi karşılığı yok,bana verdikleri bu umut bile Dünya'ya bedel...Ben 45 yaşındayım,hala kendi yumurtalarımla hamile kalabiliyor,fakat sonunu getiremiyorken,onlar karanlık Dünyamı adeta bir peri dokunuşuyla aydınlattılar..
Neyse tuvalete sıkışıp,odamda beklemeye başladım,embriyolarına haber getirmeye gitti İremcim,13 tane toplanmıştı,10 tanesi döllenmişti,4 tane blastokist embriyo transfer edildi,Firdevs Hanım embriyologlar,elimi tutan İremcim,titizlikle işini yapan canım Firdevs Hanımla 5 dakikada transferim gayet rahat bir şekilde yapıldı,bebişlerimizin ilk fotoğraflarını da aldık,inşallah kucağımıza aldığımızda güzel bir anı olarak saklarız...
O günü hastanede geçirdim,35 dakika Sürgü istemedim,35 de.sonra istedim,4 saat kalkmadan yattım,ertesi gün saat 10 gibi odayı boşalttık,güzel bir kahvaltı ettik,gezdik,güzel yemekler yedik ve Firdevs Hanımcığımla helalleşip,İremciğimle de akşam 8,5 (rötarlı00) uçağıyla arabamızı havaalanı otoparkından alıp evimize Kavuştuk...
Şimdi duâlarımızla inşallah ben de güzel haberler veririm sizlere canlarım,canyoldaşlarım,kızkardeşlerim...
Rabbim inşallah sonuç gününde hayırlısı ile güzel haberler aldırır benim korktuğum olay su içme nasıl ictiniz 5 6 bardak suyu içmek şartmi ben ondan çok korkuyorum çünkü heyecandan ben icememCanım inşallah,geri sayım başladı....
İnşallah Seyhan-Ceyhan ben de evimdeyim şükür...
Gerçekten çok meşakkatli bir iş,çok emek verdik,çok yorulduk,yıprandık,benim araya bir çok hastalık ve ameliyat ta girdi,ama hiç pes etmedim,bebişlerimi göbişime aldım geldim,Rabbim görür de ,inşallah hepimiz 2015 anneleri oluruz canım.
İnşallah güzel haberler veririm ,inşallah hepinize ben de umut olurum...
Tuana sana da diğer Arkadaşlara da ne kadar dua ettim,şimdi ben de sizden dualarınızı bekliyorum...
Tüm Hastalıklara,ameliyatlara vs.rağmen pes etmedim aldım bebişlerimi geldim....
Rabbim de inşallah emeklerimin Karşılığında,bebeklerimizi eşimle bana bağışlasın...
Canım yazmadım fazla açıklama,senin de tahmin edeceğin sebepten ötürü...
Ama biraz bilgi vereyim...
Saat 9 gibi uçaktan indik,bu benim Kıbrıs'a ilk gelişimdi,heyecanım hem ilk kez doktorum Firdevs Hanımla ve Irem Hanımla tanışacağımdan,hem de bebişlerimi kavuşacağımdandı...
Hava güzeldi,çok ta kısa olmayan bir yoldan sonra,gri,siyah dış cephesi olan,3 katlı Doğuş Tüp Bebek Merkezine geldik...
Kapıdaki bir bayan bize hoşgeldin dedi,çok Güler yüzlüydü,onu sevdim...
Sonra bavullarımızı Sağda ilk girişte Şevket Alptürkün muayenehanesi var,tam karşıda Firdevs Uğuz Tipin muayenehanesi var,kenara koyduk oturduk,vezneye geldiğimizi söyledik başladık beklemeye...
Saat 10'a doğru canım İremcim geldi,gamzeli,güler yüzlü,minyon ve çok güzel bir kız,çok çok tatlı...
Gel dedim sana şöyle sıkı sıkı bir sarılayım,sarıldık,kucaklaştık,o andan sonra transferime kadar,beni bir an olsun yalnız bırakmadı,hep moral verdi,Allah ondan razı olsun,transferimde de elimi tuttu hiç bırakmadı...
Çokkkk tatlı bir hemşirem vardı Pınar hanım onu da çokkk sevdim,dünya tatlısı...(ismin de yanılıyor olabilirim)
Gelelim Firdevs Hanım'a..Şuan bile Gözlerim doldu...Bir doktor bu kadar mı güzel olur,su gibi bir kadın...Bu kadar mı gözlerinin içinden sevgi,iyilik,şeflkat akar,hemen sarıldım ,onu da öptüm canım benim....
Firdevs Hanım ve İremcim kutsal anneleri mucize bebeklerine kavuşturan kanatsız MELEKLERİM ...
Onlar ellerinden geleni gelen herşeyi yaptılar,fazlasıyla...Gerisi Rabb'ime kalmış....
Allah onlardan ve tüm ekipten binlerce kez razı olsun ,bunun maddi karşılığı yok,bana verdikleri bu umut bile Dünya'ya bedel...Ben 45 yaşındayım,hala kendi yumurtalarımla hamile kalabiliyor,fakat sonunu getiremiyorken,onlar karanlık Dünyamı adeta bir peri dokunuşuyla aydınlattılar..
Neyse tuvalete sıkışıp,odamda beklemeye başladım,embriyolarına haber getirmeye gitti İremcim,13 tane toplanmıştı,10 tanesi döllenmişti,4 tane blastokist embriyo transfer edildi,Firdevs Hanım embriyologlar,elimi tutan İremcim,titizlikle işini yapan canım Firdevs Hanımla 5 dakikada transferim gayet rahat bir şekilde yapıldı,bebişlerimizin ilk fotoğraflarını da aldık,inşallah kucağımıza aldığımızda güzel bir anı olarak saklarız...
O günü hastanede geçirdim,35 dakika Sürgü istemedim,35 de.sonra istedim,4 saat kalkmadan yattım,ertesi gün saat 10 gibi odayı boşalttık,güzel bir kahvaltı ettik,gezdik,güzel yemekler yedik ve Firdevs Hanımcığımla helalleşip,İremciğimle de akşam 8,5 (rötarlı00) uçağıyla arabamızı havaalanı otoparkından alıp evimize Kavuştuk...
Şimdi duâlarımızla inşallah ben de güzel haberler veririm sizlere canlarım,canyoldaşlarım,kızkardeşlerim...
Canım inşallah,sen 1 gün önce oradaymışsın,1 günle kaçırdık birbirimizi,yoksa tanışmak çok isterdim seninle...Hayirli ugurlu olsun.ins guzel pozitif sonuclar aliriz....
Yok çok rahat oluyor...Rabbim inşallah sonuç gününde hayırlısı ile güzel haberler aldırır benim korktuğum olay su içme nasıl ictiniz 5 6 bardak suyu içmek şartmi ben ondan çok korkuyorum çünkü heyecandan ben icemem
Canım bu arada seninle cepten hep haberleştik ama,yinede de buradan da yazayım dedim.canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana daAllah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....
İns heyecanla ve olumlu hislerle bekliyorum test Tarihini.gobegimi oksayip konusuyorum surekli.bakalum kismet.bende gorusmeyi cok isterdim kanbar abla.demek irem hanim benden bahsetti, valla onu o kadar cok sorulara bogdumki sagolsun hep guler yuzle cevap verdi.Benim transferimede girip elimden tuttu....bende cok sevdim onlari.ins ugur getirirler hepimize meleklerimize kavusuruz ins....Canım inşallah,sen 1 gün önce oradaymışsın,1 günle kaçırdık birbirimizi,yoksa tanışmak çok isterdim seninle...
Ben o geceyi hastanede geçirdim,sen oteldeydin o zaman,aldım haberlerini...Kucaklarımız bebişlerimizle dolar inşallah..
Çok sevindim ; sağlıkla kucağına al canım. İnşallah bu kadar emeğimize değer ; ülkemize hayırlı evlatlar olurlar. Tekrardan tebrik ediyorum Canım...canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana daAllah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....
İnşallah canım,ben de resmen hem Firdevs,hem İrem Hanımı soru bombardımanına tuttum,hiç bıkmadan cevap verdiler sorularıma sağolsunlar...İns heyecanla ve olumlu hislerle bekliyorum test Tarihini.gobegimi oksayip konusuyorum surekli.bakalum kismet.bende gorusmeyi cok isterdim kanbar abla.demek irem hanim benden bahsetti, valla onu o kadar cok sorulara bogdumki sagolsun hep guler yuzle cevap verdi.Benim transferimede girip elimden tuttu....bende cok sevdim onlari.ins ugur getirirler hepimize meleklerimize kavusuruz ins....
Inşallah Amiin Amiin Amiin...herşeyi çok güzel ifade etmişsin kanbar sen ve seyhan ceyhan alacagız mutlu haberleri inş :)listeler yenilenecek
İnşallah canlarım,ikimiz de müjdemizi verip,bu mutluluğumuzu sizlerle katlayabiliriz umarım,çünkü her mutluluk paylaştıkça katlanır..herşeyi çok güzel ifade etmişsin kanbar sen ve seyhan ceyhan alacagız mutlu haberleri inş :)listeler yenilenecek
Canım Amin,amin,amin...Inşallah Amiin Amiin Amiin...
canım ablam darısı senin buradaki emek veren arkadaşlarımın başına olsun.inşallah sağlıcakla kucağımıza da almamızı nasip eder Allah ım.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.çok mutluyum tarifi imkansız bir duygu bazen diyorum rüyadamıyım?Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...Canım bu arada seninle cepten hep haberleştik ama,yinede de buradan da yazayım dedim.
Hayırlısıyla çok güzel bir değerle sen de anne olma yolunda ilk adımını attın,bu günleri sana Gösteren Rabb'ime binlerce Şükürler olsun ...
Darısı benim ve transferini olup,bekleyen tüm arkadaşlarımın da başına canım...
canım çok teşekkür ederim Rabbim hhepize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...Çok sevindim ; sağlıkla kucağına al canım. İnşallah bu kadar emeğimize değer ; ülkemize hayırlı evlatlar olurlar. Tekrardan tebrik ediyorum Canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?