Kivfacım çok teşekkür ederim,inşallah...dualarimiz seninle. güzel haberlerini aliriz insallah yakinda
inşallah allahın izniyle güzel olacak herşey..Kızlar 11:30 a doğru transferim oldu...
Herşey yolunda şu ana kadar,duâlarımızla,inşallah mutlu sona ulaşacağım....
İnşallah tatlım...inşallah allahın izniyle güzel olacak herşey..
Mrb ablacim.hayirli olsun sanada ins hayirli guzel sonuclar aliriz.ben bugun ewime geldim.transferden sonra iyice dinlendim.bundan sonrasi onemli ins. Emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla aliriz hepimiz....Tatlım seninle karşılaşıp,tanışamadık..
slm frida izmirdemi oturuyorsun?bennim doktorumda orayı önerdi.onlarla anlasmasi oldukları için benim düşüncem.cunku ben arayıp konusmustm.pek tatmin olmadım.hiç başarı oranı yok.o yüzden Firdevs hanımı sectım.arkadaşlar ; dünya tüp bebek berk angün ( yumurta donasyonu ) hakkında ne düşünüyorsunuz. doktorum berk beyi önerdi bana. ama nette çok fazla yorum bulamadım hakkında.. sizler baya bir araştırma içindeydiniz. yorumlarınız benim için çok önemli.
slm frida izmirdemi oturuyorsun?bennim doktorumda orayı önerdi.onlarla anlasmasi oldukları için benim düşüncem.cunku ben arayıp konusmustm.pek tatmin olmadım.hiç başarı oranı yok.o yüzden Firdevs hanımı sectım.
hayır karaca istanbul'da oturuyorum ben.. doktorumun tavsiyesi berk angün.. başarı oranını merak ediyorum.istanbuldaki doktorumla bağlarımız kuvvetli.hatta son tüp bebek denemesini ücretsiz yapacaktı bana.sadece 1800 hastane masrafı istedi. ama ben ümidimi kaybettim ve tüp bebek tedavisinden vazgeçtim.donasyona yöneldim. o da berk beyi önerdi bana arkadaşıymış. hertürlü kolaylığı yaptıracaktı benim için.. ama ya tutmazsa diyekorkuyorum. sonuçta çok maliyetli olaylar. ve her zaman deneyemiyorsun. kararsız kaldım..slm frida izmirdemi oturuyorsun?bennim doktorumda orayı önerdi.onlarla anlasmasi oldukları için benim düşüncem.cunku ben arayıp konusmustm.pek tatmin olmadım.hiç başarı oranı yok.o yüzden Firdevs hanımı sectım.
:)ooo iyi rabbim kucagına aldırsın inşŞükürler olsun 2 tane kalp gördük...iyi dedi.gerek kalmadı reduksiyona...Yüce Mevlam Tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.
Hayirli ugurlu olsun canim benim allahim sagsalim dunyaya getirmek nasip etsin.darisi hepimizin basina insallah....canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana daAllah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....
Allah razı olsun canım.....en kısa zamanda sizlerede nasip etsin Allah ım...inşallah benimde katlanarak sağlıcakla gelir bebişlerimHayirli ugurlu olsun canim benim allahim sagsalim dunyaya getirmek nasip etsin.darisi hepimizin basina insallah....
Hayırlı olsun . Mutlu sağlıklı bir şekilde gelsin neşe getirsin.kendi ömrü de sağlıklı mutlu sürsün. hadi nice yeni bebeklere... Sevgiler
çok teşekkür ederim hepinize Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Rabbim hepimize nasip etsinooo kardelennur hayırlı olsun liste nerdeydi yaaaaa :) olurmu olurmu diodun hadi bakalım inşallah kucagınada alırsın duayı eksiltme hepimize et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?