Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Cnmm inşallah rabbim boş cevirmesin cümlemizi banada dua et cnm ..
Mucizem sana da okuyorum ,Topiğimizde yeralan kendimle birlikte,bugünden itibaren 7 kişiye de okuyorum sen hiç merak etme...Pazar Günü'den itibaren topikta kimler varsa,pazar günü başladım,topiğe eklendikçe ben de isimleri ekleyerek okuyorum canım ...
mazharfuatözkan adının nerden geldiğini de yazayım :)
4 embriyo transfer edildi. Eşimin hayali üçüz olması ve dördünün tutunma olasılığı az dediklerinden "biri tutunmasa geriye kalanlar mazharfuatözkan olur diyor" :) ben de izekçelikercan olsun diyorum olmaz diyor o grubu sevmiyormuş:)
:KK45:Çok tatlısınız siz çok yaşayın emi?Ben de iki grubu da çok severim canım...Allah o güzel gönlünüze göre versin :KK52:harikasınız,hep böyle pozitif olun...

Aaaa Tuanacım gelmiş,canım benim,iyi geceler tatlım,nasılsın,nasıl gidiyor?

Sana ve tüm Arkadaşlara ve kendime Meryem okuyorum,Allah kabul etsin,kucaklarımız bebeklerimizle dolsun.Amin.

slm saat ilerlemiyor 8,30 da işleme hazırlanacağım korkuyorum heyecanlanıyorum saat 12 den sonra yeme içme hiç bişey dediler şimdi otelin bir köşesinde umutlu gözlerle okuyorum mutlu haberleri bende mutlu olurum die yarın akşam bi sorun olmazsa olanları yazacağım bir bir.....

slm saat ilerlemiyor 8,30 da işleme hazırlanacağım korkuyorum heyecanlanıyorum saat 12 den sonra yeme içme hiç bişey dediler şimdi otelin bir köşesinde umutlu gözlerle okuyorum mutlu haberleri bende mutlu olurum die yarın akşam bi sorun olmazsa olanları yazacağım bir bir.....

ben firdevs hn a transferi yaptırdım geçen perşembe günü. Cuma günü de döndük eve . Şuan beklemedeyim yani ufffff. Test günüm 18 kasım. aslında ben sonuç alıncaya kadar bişey yazmayı düşünmüyordum çünkü ben önceden çok tüp bebek denedim kendi yumoşlarımla ama olmadı ve psikolojim bu yüzden pek sağlam değil açıkcası :KK31:bu benim ilk donasyon deneyimim ve umarım hayırlısıyla son olur bebişlerimi alırım kucağıma...
Canım okumuşsan hikayemi bilirsin,ben de 3 tüp bebek denemesi yaptım,sonuncusu bu Ekimin sonu pozitifti,6 haftalıkken kaybettim,üzülmedim diyemem,ama sadece 5 dakika,sonra Rabb'ime açıp kollarımı şükrettim ki,45 Yaşında bile bana pozitif duygusunu hem de kendi yumurtalarımla yaşatıp,sende umut var,hadi bakalım yola devam,ama başka yolla dene ,artık vakit kaybetme mesajını aldım ,biz de buradayız işte,aslında yazmalıyız canım tarihlerimizi,Yürekli olalım,çünkü biz çok güçlü ,Savaşçı kadınlarız ve mucizelerimizi nihayet kucağımıza alacağız.Biz ne olursa olsun ki inşallah pozitif olur hepimizin,ancak birbirimize dua edebilmemiz için tarihleri de yazmalıyız birtanem aslında,ayrıca böylelikle o gün olumlu ise beraber seviniriz,olumsuzsa da birbirimizden destek alır,güç alırız ki o güçle ve moralle yola devam edelim...

Tuna'm hadi sen bir Fatiha oku yat canım,yarın işlemin var,uykunu Alıp,sağlıklı,dingin girmen daha iyi olur ...Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini ve gelişmelerini...

Eh benim de yarın toplantılarım var,hem de 3 gün üst üste çok yoğun bir üç gün olacak Yarından itibaren canlarım,tüm melek annelerimize mutlu bol bebekli rüyalar....uyanınca gerçek olması dileğiyle,hepinizi öpüyorum güzel yanaklarınızdan...

Vee topiğimiz artık 8 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...Meryem duası okuyoruz 41 gün aralıksız ,hergün 1 tane unutmayın,bu duayı herkim okursa evladına kavuşuyormuş.Fisay canım hadi sen de yaz bilgilerini ekliyim canım...birumutt canım seni de ekledim....ama eksik bilgilerinizi yazın ekleyeyim ikinizin de canlarım.

Adı İL Yaşı Sorun Hikayesi Merkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015

Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA

Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer
  • Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  • Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
  • Fisay. Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
  • Birumutt yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım

Bir allahın kulu bana İrem Hanım'ın mail adresini vermedi: yok mu yardımcı olacak?

hepimiz için :KK37::KK37::KK37:
IŞIĞA GİT

Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Kâbusunu değil.

Farkında ol. Düşündüğün, söylediğin her söz, yaşamında yaşadığın gerçeklere dönüşüyor. Büyücülerin ünlü sözünü hatırla: “Abra Kadabra.” Bu, Aramaik dilinde “konuşurken yaratırım” demektir.
Sözlerini, düşüncelerini temiz tut. Sözlerinle, düşüncelerinle ışığı yarat; karanlığı, kâbusunu değil. Bunun anahtarı, seni üzen, seni aşağıya çeken düşüncelere, ortamlara değil, ışığa odaklanmak.
Bunun için seni gülümsetecek anları, kişileri düşünebilir, seni mutlu eden ortamlara gidebilirsin. En önemlisi, yaratmak istediklerini düşünmek, istemediklerini ise aklına bile getirmemek.
Işığa odaklan, karanlığa değil.
İşte o zaman yaşadıkların, tüm ilişkilerin ve tüm yaşamın, ışıkla, sevgiyle ve mucizelerle dolacak.
Bu, bu kadar basit. Ve sen bunu yapabilirsin. Şimdi.

aslında bilgi değil fikir . Doğuşta Şevket bey'de denedim aslında Firdevs'te deneyecektim aracı bana doktor sormadı ben de sadece o var sanıyordum. Neyse tutmadı. Yakın zamanda Firdevs Hanıma gideceğim. Benden 3500 avro istedi. Diyorum acaba bin avro az alacağı için düşük kalite kullanır mı kendisine desem mi tamam 4500 avro olsun da bir daha denemeyeyim . Aslında ışık ışık doğru söylüyorsun da kafamda kırk tane tilki bazen

aslında bilgi değil fikir . Doğuşta Şevket bey'de denedim aslında Firdevs'te deneyecektim aracı bana doktor sormadı ben de sadece o var sanıyordum. Neyse tutmadı. Yakın zamanda Firdevs Hanıma gideceğim. Benden 3500 avro istedi. Diyorum acaba bin avro az alacağı için düşük kalite kullanır mı kendisine desem mi tamam 4500 avro olsun da bir daha denemeyeyim . Aslında ışık ışık doğru söylüyorsun da kafamda kırk tane tilki bazen

bu soruyu aslında bana değil kendine sorman gerekli böyle birşeye gerek varmı? :KK33:aynı merkez ki firdevs hanım başarısını kanıtlamış bir doktor şevket beyde aynı şekil :KK35: inan kader kısmet hayırlsıı evet çok sorular var kafamızda hit çok iyi diyorlar ondada başarısız kişiler yokmu? gibi gibi sen içini ferah tut enerjini yüksek bu konunun üzretinde durma çevrenle bu konuda pek konuşma ki sonra oldumu tuttumu vs gibi başını yemesinler kanbar da çok güzel bir sure paylaştı meryem şimdi bende bunu araştırıyordumki TİLAVET secdesi yapılması gerekliymiş sureyle birlikte bunu öğrendim manevi huzuruna bir katkı :KK52: ben psikolojik olarak çok sağlıklı değilim şu sıralar inşallah canını sıkmamışımdır :confused:

Back
X