Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

:KK76::anneadayı::KK46::nazar: Vee topiğimiz artık 5 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...

Adı İL Yaşı Sorun Hikayesi Merkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015

Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA

Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer

Duruada ? 30 Haşimato 3.Kez Donasyon Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım Yakında

Son düzenleme:
Gülnazcım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Kanbarcım sanırım ben biraz karışık anlattım.benim rahimde kalınlaşma problemi ilk denememde başka bir merkezde olmuştu.dünya tüp bebek merkezin adı...adetimden tam 28 gün sonra transfer yapılmıştı.biz bazı sorunlardan dolayı ayarlanan donörle denk gelemedik .doktorda adetimi baskılayıp ikinci donöre denk getirdi ama rahim çok fazla kalınlaşmıßtı nitekim fazla kalınlik oluncada tutmadı.tamamen para alınmak için yapılan bir işlemdi.fakat firdevs hanımda herďey mükebbel ilerledi.kordinsyon harikaydı.mesela ben hep blast transfer istedim .fakat firddvs hanım embriyoların çok iyi olduğunu üçüncü gün yapıcağını söyledi.bana güven dedi.vee Allahin izniyle üçüz gebelik elde ettik.bazı sorunlardan dolayi bir tanesine işlem uygulandı.firdevs hanım gerçekten çok iyi bir insan çok iyi bir doktor.ona güvenin işinizin takipçisi olun tahlillerinizi eksizsiz yaptirin ve en ufak bir tereddütte soru arayın

İçimi öyle rahatlattın ki,sağol sevgili tresscim. Çok teşekkür ederim.Aynen dediklerini not alıyorum :rolleyes:

:KK76::anneadayı::KK46::nazar: Vee topiğimiz artık 5 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...(Düzeltme yaptım)Meryem duası okuyoruz 41 gün aralıksız ,hergün 1 tane unutmayın,bu duayı herkim okursa evladına kavuşuyormuş.

Adı İL Yaşı Sorun Hikayesi Merkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015

Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA

Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer

Duruada ? 30 Haşimato 3.Kez Donasyon Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım Aralık

Biraz bize Firdevs Hanımla ilgili verir misin Duruada?Neden ilk 2'si negatif oldu birtanem?Eğer senin için sakıncası yoksa bizimle tecrübelerini,deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz canım.
Bir de yine sakıncası yoksa,haşimoto hakkında kısa bilgi verir misin canım?
İnşallah bu kez bebeklerine kavuşursun birtanem,hem de ikizin olur inşallah,kalpten diliyorum.
tabi canım bende aranızda olmayı isterim :KK50: 1. denemem biliyorsunuz sizi bulunduğunuz yerde takip eden doktor farklı oluyor benim doktorumun yetersiz hatta hiç tahlil istememesiyle negatif sonuçlandı çünki tsh değerim transfer dönemimde 10 civarındaymış :KK61: neyse hayırlısı buymuş değilmiş vs dedik tabi çekilen manevi acı tarifsiz...bu kez doktorumu kendim buldum çok ilgili bir doktor bir sürü tatlil firdevs hanım hsg istedi sadece tüplerden biri tıkalı çıktı bizim sorun değil dendi herşey mikemmel gidiyordu iş yerimden iznim bedenimin cevapları herşey çok iyiydi neyse gittik işlem yapıldı harika kesin hamilesin dendi ama içimdeki salak susmuyordu olumsuz olumsuz konuşuyordu sonra zaten birkaç aksilik oldu onlar bana kalsın :cool:bunlarda bende sinir gerginlik yaptı bebişlerin nefret ettiği en önemli şey ama ben zaten pozitif biri değilim artık elimden gelen birşey değil ... :KK55: ama sonuç neden negatif kimseden cevp yok bu konuda net bir bilgi yok... giden olanla kendimi yıpratmak bana fayda sağlamıyor Yeni tur yeni şans mutlu umutlu sağlıklı kalın :KK68: (bu arada benim sperm donasyonu )

tabi canım bende aranızda olmayı isterim :KK50: 1. denemem biliyorsunuz sizi bulunduğunuz yerde takip eden doktor farklı oluyor benim doktorumun yetersiz hatta hiç tahlil istememesiyle negatif sonuçlandı çünki tsh değerim transfer dönemimde 10 civarındaymış :KK61: neyse hayırlısı buymuş değilmiş vs dedik tabi çekilen manevi acı tarifsiz...bu kez doktorumu kendim buldum çok ilgili bir doktor bir sürü tatlil firdevs hanım hsg istedi sadece tüplerden biri tıkalı çıktı bizim sorun değil dendi herşey mikemmel gidiyordu iş yerimden iznim bedenimin cevapları herşey çok iyiydi neyse gittik işlem yapıldı harika kesin hamilesin dendi ama içimdeki salak susmuyordu olumsuz olumsuz konuşuyordu sonra zaten birkaç aksilik oldu onlar bana kalsın :cool:bunlarda bende sinir gerginlik yaptı bebişlerin nefret ettiği en önemli şey ama ben zaten pozitif biri değilim artık elimden gelen birşey değil ... :KK55: ama sonuç neden negatif kimseden cevp yok bu konuda net bir bilgi yok... giden olanla kendimi yıpratmak bana fayda sağlamıyor Yeni tur yeni şans mutlu umutlu sağlıklı kalın :KK68: (bu arada benim sperm donasyonu )

Duruada canım bir kere pozitif olacağız,negatif olmaktansa,olumlu tarafına bak,bir şansın var olabileceğine dair ,düşün ki parası olmayan,rahmi olmayan bir sürü bayan var,Allah onlara da inşallah kapı açsın dilerim...Çok zor bir durum.Diyeceğim o ki yumurtan var,donasyon için şansın da var,embriyolara PGT yapıldı mı canım peki?
Yapılmadık birşey ,cevaplanmamış soru bırakma...Sonrasında ise herşey moral.Bugünden itibaren başlayarak 41 gün hergün 1 tane Meryem Suresi okuyorsun,bu seni rahatlatacak ve tevekkül gelecek sana,yani inanacaksın ve stresten uzaklaşacaksın.Bir de Allah'ın 99 ismini sürekli okuyarak Rabbimden BEBEK İSTE CANIM,bir sürü arkadaşım pozitif sonuç aldı böylelikle...

Kanbar seni tanımak ne şans yürekten söylüyorum yazdıklarını okudukça bile yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyorum aminn canım verdiğin duanın çıktısını aldım bile şimdilik eşime okutucam:KK60::KK46: ama adetim biter bitmez ben devir alıcam :anneadayı::KK73:

kızlar hastanenin ayarladığı otel genellikle girnede oluyor biraz mesafe var transfer hastaneye ait ama durumunuz uygunsa çok yakınında merithotels var bilginiz olsun

iyi akşamlar herkese:KK24:
bende firdevs hanımda tedaviye başladım,rabbimin izniyle inşallah bebişlerimize kavuşacağız

iyi akşamlar herkese:KK24:
bende firdevs hanımda tedaviye başladım,rabbimin izniyle inşallah bebişlerimize kavuşacağız
Canım hayırlı olsun öncelikle..
İnşallah pozitif olacak,yaşını,sorun neydi sebebini,kaç kez hangi merkezlerde denediğini ,bir de hangi Şehirde/ ülkede olduğunu yaz ,seni de Topiğimize alalım birtanem,bir de işlem nedir yumurta mı sperm donasyonu muydu canım? biz çok mutlu oluruz aramıza katılmana birtanem ....Bize bir de otel,ulaşım,rezervasyon tavsiyelerini ,tecrübelerini izlenimlerini hastane,doktor la ilgili izlenimlerini yazarsan çok mutlu oluruz...otel tavsiyeni,herşeyi yaz lütfen canım..

Kanbar seni tanımak ne şans yürekten söylüyorum yazdıklarını okudukça bile yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyorum aminn canım verdiğin duanın çıktısını aldım bile şimdilik eşime okutucam:KK60::KK46: ama adetim biter bitmez ben devir alıcam :anneadayı::KK73:
Çok teşekkür ederim duruada,Allah senin de eşinin de dualarını kabul etsin,sen de çok kıymetlisin,burada hepimiz özel anneleriz,çünkü gerçekten dayanılması zor bir işi başarıyoruz,bebeğimizin özlemine dayanmak...Ama bir o kadar da Savaşçı anneleriz,çünkü bugüne kadar asla pes etmedik,ümidimizi kaybetmedik,ve o bebeğimizi kucağımıza alana kadar da pes etmek yok canım.....bir o kadar da rahatız,Allah'a inancımız tam,dua ediyoruz temiz kalplerimizle ve Olmazı ol deyince olduran Rabbim bizim de Kollarımızı boş çevirmeyecek ve biz de anne olacağız....bir o kadar da bilinçliyiz,ben sabahlara kadar Donasyon Topiğini 2.453 sayfasını tek tek okuyup,bir defter tuttum not aldım canım,ve işte sizlerle paylaşıyorum burada zaman buldukça canım,duaları,Donasyon öncesi,sonrası yapılacakları,eş Zamanlı Hit in Topiğini de okudum 130 sayfa,her iki Topiği de takip ediyorum aynı zamanda,ki bir ufak ayrıntıyı kaçırmayalım,birbirimize anne olma yolunda Işık tutalım diye,hayatta sağlık varsa,Ümit te var canım,Ümit varsa imkansız yok kitabımızda biz Savaşçı annelerin,olacak hepimiz anne olacağız ve inşallah buluşup,tanışıp isteyenlerle can yoldaşı olacağız bir ömür canım...

Son düzenleme:
Hoşgeldin Fisay canım,mazhar fuatözkan hoşgeldin sen de canım..

Hoşgeldin Fisay canım,mazhar fuatözkan hoşgeldin sen de canım..
Ve işte çok mutlu ettin beni tekrar sefalar getirdin canım benim,sen ne zaman düşünüyorsun?
hoşbulduk kanbarcım aslında bikaç gündür sizi takip ediyordum ama yazıp yazmamaya karar veremiyordum sen selam verince selamı almamak olmaz dedim:)
Ve sen de çoook mutlu ettin beni canım sefalar getirdin tekrar,sen ne zaman düşünüyorsun canım?

merhaba canım dün bakamamıştım sayfada neler oldu diye ama her gün birisinde bir gelişme var ne güzel ne güzel hadi bakalım gelsin bebişler ne kadar da çoğalmışız hep destek tam destek

ben firdevs hn a transferi yaptırdım geçen perşembe günü. Cuma günü de döndük eve . Şuan beklemedeyim yani ufffff. Test günüm 18 kasım. aslında ben sonuç alıncaya kadar bişey yazmayı düşünmüyordum çünkü ben önceden çok tüp bebek denedim kendi yumoşlarımla ama olmadı ve psikolojim bu yüzden pek sağlam değil açıkcası :KK31:bu benim ilk donasyon deneyimim ve umarım hayırlısıyla son olur bebişlerimi alırım kucağıma...

Back
X