Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim kanbarcım merhaba
Ecemix hoşgeldin canım topiğimize bir önceki sayfada ayrıntılı olarak yazdım canım,bir de tüm sayfaları okursan epeyi bilgi sahibi olacaksın birtanem,sende sorun neydi?Mesela tup bebek yapmaya karar vermeden önce nelerle beslenmemiz gerekir
canım burada yazanlar dışında sormak istediğin birşey varsa sor,yardımcı olalım elimizden geldiğince...Sizleri takip ediyorum benide bilgilendiriseniz sevinirim
Canım benim bizim burada herkese kapımız açık,niye yadırgayalım ki,birinin çocuğu yoktur çocuk ister,diğerinin bak bizim topiğimizde de tunacığımız var, tuana gibi kızları vardır erkek bebek için cinsiyet tayini ister,lütfen yaptığın şey gayet normal,biz hepimiz yumurta veya sperm donasyonu,tüp bebek ya da cinsiyet tayini,sonuçta bebeklerimize kavuşmak için buradayız ve hepimiz biriz,bu birlikten de dualarla,birbirimizi motive ederek kuvvet doğsun,hepimiz anne olalım inşallah...Merhabalar arkadaşlar bende cinsiyet tayini düşünüyorum 1 veya 2 yıl sonrası için lütfen bu konuda kimse beni yadirgamasin ben kimseyi yadirgamiyorum bende böyle bir karar verdim Rabbim nasip ederse bi ugrasalim Rabbimin bilecegi is o nasip ederse her türlü eder
Limoncum lütfen bahtsız bedevi deme canım,özel anne de,Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş,demek ki biz çok güçlü kadınlarız ki,bizim de kolay yoldan değil savaşarak bebeklerimize ulaşmamızı istedi,bak Rüzgarselin vardı donasyon topiğinde,ilk denemesinde kızına kavuştu Firdevs Hanımla(ilkini başka bir merkezde yapmıştı,negatifti canım)Benim durumum tam bahtsız bedevi durumu.. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla 12 sene önce normal yolla hamile kaldım ama doğurmak kısmet olmadı.. bu benim 2. evliliğim.. ne şanstır ki ilk eşimde de ikinci eşimde de sperm konusnda sorun var... ve evliliklerimden çocuğum olmadı.. eski eşimle 4 , 2. eşimle 2 kez tüp denedik... 10 yılda 6 deneme... hiçbiri olmadı.. şimdi sperm donasyonu düşünüyoruz... yaşım 39. uzun yıllardır çocuk özlemi ile yaşıyorum. yaşamayan bilmez... Yüce allahım inşallah isteyen herkeze evlat nasip eder inşallah
Hoş geldin cnm nasılsın grüşmeyeli :)bende geldim kanbarcım merhaba
Tuanacim sen cinsiyet tayini islemlerine nekadar odedineger taksiye falan para versem sadece girne doguş arası 60 tl:) lefkoşede kalim desen atel iki kişi 200 tl en az oda ben harbouru begendim geniş klima banyo tuvalet internet oda telefonu mini bar balkonu var girne lefkoşedeki kordon boyu denilen sahile 100 metr dolmuşlara 200 metre ya var ya yok kafeler ayagının altında şimdi pazar günü transfer için gidince orayı rezerve ettirdim begendim o aradaki 4 gün varya hani beklion ben beklemedim otelde döndüm paartesi tekrar orda olacagım ucak biletide 80 tl bir kişi bazı firmalar 70 tl ben o an saatime uygun olanı aldım 80 dı bir kaç saat sonra 70 tlyede vardı ama şunu sölüm internet üstünden al bileti yoksa komisyon alıolar çarşıdan bilet başı 8 tl of işte yıllardır araştırınca:) birde işte ordan kısalım bunu tamamlayım dedim en ufak hesaba kadar eledim ama durumu iyi olanlar diledigi gibi davranabilir:)
Ilaclar nekadar tuttu5000 euro 2500 bugün verdim ayın 17 si a kalite istedigimiz cinsiyet olursa 2500 daha ödeyecegiz