Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhabalar arkadaşlar bende cinsiyet tayini düşünüyorum 1 veya 2 yıl sonrası için lütfen bu konuda kimse beni yadirgamasin ben kimseyi yadirgamiyorum bende böyle bir karar verdim Rabbim nasip ederse bi ugrasalim Rabbimin bilecegi is o nasip ederse her türlü eder

bende geldim kanbarcım merhaba

Özlemcim canım hoşgeldin,nasılsın birtanem?
Mesela tup bebek yapmaya karar vermeden önce nelerle beslenmemiz gerekir
Ecemix hoşgeldin canım topiğimize bir önceki sayfada ayrıntılı olarak yazdım canım,bir de tüm sayfaları okursan epeyi bilgi sahibi olacaksın birtanem,sende sorun neydi?
Sizleri takip ediyorum benide bilgilendiriseniz sevinirim
canım burada yazanlar dışında sormak istediğin birşey varsa sor,yardımcı olalım elimizden geldiğince...
Merhabalar arkadaşlar bende cinsiyet tayini düşünüyorum 1 veya 2 yıl sonrası için lütfen bu konuda kimse beni yadirgamasin ben kimseyi yadirgamiyorum bende böyle bir karar verdim Rabbim nasip ederse bi ugrasalim Rabbimin bilecegi is o nasip ederse her türlü eder
Canım benim bizim burada herkese kapımız açık,niye yadırgayalım ki,birinin çocuğu yoktur çocuk ister,diğerinin bak bizim topiğimizde de tunacığımız var, tuana gibi kızları vardır erkek bebek için cinsiyet tayini ister,lütfen yaptığın şey gayet normal,biz hepimiz yumurta veya sperm donasyonu,tüp bebek ya da cinsiyet tayini,sonuçta bebeklerimize kavuşmak için buradayız ve hepimiz biriz,bu birlikten de dualarla,birbirimizi motive ederek kuvvet doğsun,hepimiz anne olalım inşallah...
Benim durumum tam bahtsız bedevi durumu.. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla 12 sene önce normal yolla hamile kaldım ama doğurmak kısmet olmadı.. bu benim 2. evliliğim.. ne şanstır ki ilk eşimde de ikinci eşimde de sperm konusnda sorun var... ve evliliklerimden çocuğum olmadı.. eski eşimle 4 , 2. eşimle 2 kez tüp denedik... 10 yılda 6 deneme... hiçbiri olmadı.. şimdi sperm donasyonu düşünüyoruz... yaşım 39. uzun yıllardır çocuk özlemi ile yaşıyorum. yaşamayan bilmez... Yüce allahım inşallah isteyen herkeze evlat nasip eder inşallah
Limoncum lütfen bahtsız bedevi deme canım,özel anne de,Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş,demek ki biz çok güçlü kadınlarız ki,bizim de kolay yoldan değil savaşarak bebeklerimize ulaşmamızı istedi,bak Rüzgarselin vardı donasyon topiğinde,ilk denemesinde kızına kavuştu Firdevs Hanımla(ilkini başka bir merkezde yapmıştı,negatifti canım)

Limoncum canım hoşgeldin :KK71:

Özlemcim neredesin?:mad:

mrb geldim geldim hatta türkiyede evimdeyim bu formu ziyaret edeceklere şimdiden bilgi vereyim sabah 8,30 da eşimle hastanede olduk.bir gece önceden açtım.önce benimle konuştular odaya çıkardılar sonra hazırladılar önlügümü galoşumu giydirdiler sonra toplama işleminin yapıldıgı odaya geldiler tabi irem hanım fırıl fırıl o enerjik sesiyle burdayım yanındayım hep destek sonra 3 yada 4 tane bayan hemşire başımda artı narkoz uzmanı yanımda firdevs hanım yukarıya çıkıyorum diye aradı sonra narkozcu bana az bişey damardan narkoz verecegiz entübe olmayacak sadece 10 dakikalık talı bir uyku firdevs hanım odaya girdi merhaba dedi sonra hazır olup olmadıgımı sordu narkozu verirdiler en son kelimeye şehadet getirdigimi hatırlıyorum uyandıgımda saat 9,30 du ben 9 da işleme alındım.oben işlemdeyken eşimdende örnek almışlar sonra hemşire agrım olup olmadıgını sordu az dinlen dedi üşüdüm kızlar yatakta çok üşüdüm:)sanırım korkudan sonra iyi hissedince firdevs hanım bekliyor dediler 1 saat sonra inecek kadar iyiydim maşallah deyin:) indim irem hanımla firdevs hanım beni bekliyordu 6 yumurta hepsini topladık 2 saate kadar hepsi dolumu iyiymi boşmu döneriz sana soruların varsa sor dediler biraz konuştuk ilaçlarımı belirlediler ve kızlar 2 saat geçti geçmedi irem hanım aradı veee 6 sıda kaliteli dolu yumurtaymış umudum çogaldı şükür yarın akşam üstü döllenen yumurtaların içerisindeki embriyolara bakacaklar 6sıda tuttumu tutmadımı diye egre oda olumlu olursa pazartesiye kadar bilgi veremeyecekler pazartesi sabah kaç erkek hangi kalite ögrenebilecegim....bakalım ne olacak inşallah dualarınızla olumlu olacak...

sadece ben deil herkes kavuşacak inşallah öyle şeylere şahit oldumki en umutsuzum dienler bebek sahibi oldular araştırınca insan tebessüm ediyor hatta yıllardır bebegi olmayıp sonra bebek sahibi olan larla tanıştım merkezde niye gelmişlerdi biliomusunuz ogulları olmuş kız bebek için:) dilerim rabbimden dilegine diledigini versin burdakiler isteyenler hepsi bebişine kavuşsunda kardeş için düşünsünler bide tekrar gitmeyi:)

hastanede şunu hissettim herkes birbirini gözlemliolar hastalar heyecanla bakışıor kimse birbiriyle konuşamıyor belkide nasıl söze başlanacagını o an için bilemiyor ben her hastaneye gittigimde kim varsa hasta olarak yavaşca yanaşıp muhabbet etmeye çalıştım...önce suskunlar ama sonra biraz ısınınca aynı burdaki gibi konuşuyorsunuz:) tam ısındık derken hadi muayene bitti elveda:)

tuana, tedavin hayırlı olsun. Paket program mı aldın, hangi otelde kalıyorsun? Otel tavsiyen var mı?

paket almadım girnede harbour die bir otel gayet nezik iki kişi 120 kahvaltılı olursa 140 iki kişi birde uçaktan inince taksi tutmadım ercandan inince kıbhas die firma var otobüs 13 tl verioson girneyede lefkoşeyede götürüo taksi 100 tl kıbhaslar 2 saate bir kalkıo birde taksi tutum gitmedim hastaneye girne çarşıda dolmuş taksi var kişi başı 5 tl ben bunları araştırp giitim o yüzden yeme içme uçak bileti dolmuşlar falan derken 1000 tl falan tuttu bunun içinde içecek falan dahil azda gezdik:)

eger taksiye falan para versem sadece girne doguş arası 60 tl:) lefkoşede kalim desen atel iki kişi 200 tl en az oda ben harbouru begendim geniş klima banyo tuvalet internet oda telefonu mini bar balkonu var girne lefkoşedeki kordon boyu denilen sahile 100 metr dolmuşlara 200 metre ya var ya yok kafeler ayagının altında şimdi pazar günü transfer için gidince orayı rezerve ettirdim begendim o aradaki 4 gün varya hani beklion ben beklemedim otelde döndüm paartesi tekrar orda olacagım ucak biletide 80 tl bir kişi bazı firmalar 70 tl ben o an saatime uygun olanı aldım 80 dı bir kaç saat sonra 70 tlyede vardı ama şunu sölüm internet üstünden al bileti yoksa komisyon alıolar çarşıdan bilet başı 8 tl of işte yıllardır araştırınca:) birde işte ordan kısalım bunu tamamlayım dedim en ufak hesaba kadar eledim ama durumu iyi olanlar diledigi gibi davranabilir:)

eger taksiye falan para versem sadece girne doguş arası 60 tl:) lefkoşede kalim desen atel iki kişi 200 tl en az oda ben harbouru begendim geniş klima banyo tuvalet internet oda telefonu mini bar balkonu var girne lefkoşedeki kordon boyu denilen sahile 100 metr dolmuşlara 200 metre ya var ya yok kafeler ayagının altında şimdi pazar günü transfer için gidince orayı rezerve ettirdim begendim o aradaki 4 gün varya hani beklion ben beklemedim otelde döndüm paartesi tekrar orda olacagım ucak biletide 80 tl bir kişi bazı firmalar 70 tl ben o an saatime uygun olanı aldım 80 dı bir kaç saat sonra 70 tlyede vardı ama şunu sölüm internet üstünden al bileti yoksa komisyon alıolar çarşıdan bilet başı 8 tl of işte yıllardır araştırınca:) birde işte ordan kısalım bunu tamamlayım dedim en ufak hesaba kadar eledim ama durumu iyi olanlar diledigi gibi davranabilir:)
Tuanacim sen cinsiyet tayini islemlerine nekadar odedin

Back
X