Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Tuanacağım nasılsın?

Vee topiğimizi hatırlayalım...

AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Özlem,mucizem,bir umut,Fisay,Kardelen,Tuana,Limon,duruada,mazharfuatözkan,adını sayamadığım bu yoldaki tüm kader arkadaşları hepinize iyi geceler,sevgiler...

kanbar vakit bul duanı oku inan etkisini istiyorum rabbim bir müslümanın bir müslümana karşılık beklemeden yapılan duasını daha kıymetli sayarmış bir de hacet duası diodunya yazdım burdan onu çantamda yumurta toplama işleminde hemşireler hadi dio ben dua kagıdını açtım:) okuom...arada okuyorum aklıma geldikce burdaki olan herkesin ayrıca bizleri tanımayan ama bu yolda çaba sarfeden yada acı çeken tüm kardeşlerime bu satırları okuyan herkes şuan ve daha sonra açsın elini hemen dua etsin belki kardeşin kardeşe ettigi dua hürmetine geri çevirmez rabbim aminnnnnnnn

Özlemcim biz seninle 10 kişi olmuşuz da haberimiz yok,sen de hiç uyarmıyorsam tatlım,ekledim seni de....

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

kanbar vakit bul duanı oku inan etkisini istiyorum rabbim bir müslümanın bir müslümana karşılık beklemeden yapılan duasını daha kıymetli sayarmış bir de hacet duası diodunya yazdım burdan onu çantamda yumurta toplama işleminde hemşireler hadi dio ben dua kagıdını açtım:) okuom...arada okuyorum aklıma geldikce burdaki olan herkesin ayrıca bizleri tanımayan ama bu yolda çaba sarfeden yada acı çeken tüm kardeşlerime bu satırları okuyan herkes şuan ve daha sonra açsın elini hemen dua etsin belki kardeşin kardeşe ettigi dua hürmetine geri çevirmez rabbim aminnnnnnnn
Tuanacım Meryem Duası hakikaten çok başka bir dua,heleki de Türkçe manasını da bilerek okumak,çok daha başka...beni rahatlatıyor,Tevekkül ,rahatlama hissediyorum ve inancım okudukça artıyor.tabii ki okuyorum,sen de oku,Meryem çok önemli,Hacet duasını hiç ayırma yanından tatlım,hayatında ne müşkülün olursa,7 kere oku...Hacet duasını okuyarak girdiysem ,o zaman mucizeni bekle canım...

Tuanacım Meryem Duası hakikaten çok başka bir dua,heleki de Türkçe manasını da bilerek okumak,çok daha başka...beni rahatlatıyor,Tevekkül ,rahatlama hissediyorum ve inancım okudukça artıyor.tabii ki okuyorum,sen de oku,Meryem çok önemli,Hacet duasını hiç ayırma yanından tatlım,hayatında ne müşkülün olursa,7 kere oku...Hacet duasını okuyarak girdiysem ,o zaman mucizeni bekle canım...
Hacet duasını buraya yazabilirmisiniz çünkü ben arattim netten ama bi kaç tane çıktı

Canlarım hepinize iyi geceler,yarın 6 da Kalkıcam bütün gün toplantılarım olu:KK25:cak

HACET DUASI
7 kez şu duayı okuyun,bu benim hayatım boyunca okuyup mucizelerine şahit olduğum hacet/dilek duamdır.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm.AMİN.
Ececimx canım bu forumda paylaşmıştım,tekrar paylaştım senin için ,sevgiyle kal ...

Duruada selam canım nasılsın?

:anneadayı: sen hani meşguldün :D :D takiptesin maşallah :D çok şükür iyiyim yarın bir arkadaşım normal tüp bebek denemesi yapıcak medical parkta ona senin paylaşım meryem suresini çıkartıyordum :KK33::KK68: sen nasılsın herşey yolundamı :KK60:

Bugünkü toplantı iptal,ama hala elemanım izinde dolayısıyla zaten 2 kişilik çalışıyordum,şimdi 4 kişilik çalışıyorum :(

:anneadayı: sen hani meşguldün :D :D takiptesin maşallah :D çok şükür iyiyim yarın bir arkadaşım normal tüp bebek denemesi yapıcak medical parkta ona senin paylaşım meryem suresini çıkartıyordum :KK33::KK68: sen nasılsın herşey yolundamı :KK60:

Canım inşallah bebeğine bu yolla kavuşursun ,dua ediyorum sana da bu akşam Meryem okuyorum,ama sen de oku mutlaka...41 gün aralıksız 41 adet okuyoruz..

Uğurlu topiğimizi bir kez daha paylaşıyorum::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46:

Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında
)

Son düzenleme:
:KK9:atessn dedi:
Arkadaslar herkese cok cok teşekkür ederim.
Bugun test günüydü aslında ama ben biraz sabırsızim
Pazartesi yapıldı 399 çıkmıştı. Çarşamba tekrarlandı 848 Cikti.
Şimdi 10 gun nasil sabredicem bilmiyorum. Yorgunluk göğüslerde sislik ve bacaklarimdaki ağrı biraz geçerse endişeleniyorum..... Hayırlısı inşallah Allah korusun..

Bayaa bı zaman oldu birbucuk yıldan fazla ancak yeniden umutlanabildim ve gercekten hazırlandım.
Birde firdevs hanımın uğurlu elleri irem hanımın psikolojik destegi birleşince Allah ol dedi cok şükür.

Gercekten başka bir doktoru deneyen biri olarak firdevs hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok güveniyor kendine ve cok güven veriyor ekibiyle birlikte karşısındakine .....gece gündüz sabah aksam irem Hanım'da firdevs Hanım'da hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadılar her mesajımı anında cevapladılar.

Su an hem cok mutluyum hem de kaygili ...
Allah saglikla kucağımıza almayı kısmet eder inşallah...
Bu arada anne olmayan cok az kisi kaldı eskilerden inşallah hiç kalmasın herkes bu güzel duyguları yasasın.
Firdevs hanımın gercekten elleri uğurlu..

Arkadaşlar donasyon topiğinden atessn hamile çok mutlu oldum,sizinle paylaşmak istedim.Hem de Firdevs Hanımın hastası...:KK76::KK47::rolleyes::KK71::KK37::KK36::KK9::KK9:

Canım inşallah bebeğine bu yolla kavuşursun ,dua ediyorum sana da bu akşam Meryem okuyorum,ama sen de oku mutlaka...41 gün aralıksız 41 adet okuyoruz..
Canım inşallah arkadaşın da sen de hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz..Aralıksız Meryem Suresi okumaya devam..

Back
X