Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuanacım Meryem Duası hakikaten çok başka bir dua,heleki de Türkçe manasını da bilerek okumak,çok daha başka...beni rahatlatıyor,Tevekkül ,rahatlama hissediyorum ve inancım okudukça artıyor.tabii ki okuyorum,sen de oku,Meryem çok önemli,Hacet duasını hiç ayırma yanından tatlım,hayatında ne müşkülün olursa,7 kere oku...Hacet duasını okuyarak girdiysem ,o zaman mucizeni bekle canım...kanbar vakit bul duanı oku inan etkisini istiyorum rabbim bir müslümanın bir müslümana karşılık beklemeden yapılan duasını daha kıymetli sayarmış bir de hacet duası diodunya yazdım burdan onu çantamda yumurta toplama işleminde hemşireler hadi dio ben dua kagıdını açtım:) okuom...arada okuyorum aklıma geldikce burdaki olan herkesin ayrıca bizleri tanımayan ama bu yolda çaba sarfeden yada acı çeken tüm kardeşlerime bu satırları okuyan herkes şuan ve daha sonra açsın elini hemen dua etsin belki kardeşin kardeşe ettigi dua hürmetine geri çevirmez rabbim aminnnnnnnn
Hacet duasını buraya yazabilirmisiniz çünkü ben arattim netten ama bi kaç tane çıktıTuanacım Meryem Duası hakikaten çok başka bir dua,heleki de Türkçe manasını da bilerek okumak,çok daha başka...beni rahatlatıyor,Tevekkül ,rahatlama hissediyorum ve inancım okudukça artıyor.tabii ki okuyorum,sen de oku,Meryem çok önemli,Hacet duasını hiç ayırma yanından tatlım,hayatında ne müşkülün olursa,7 kere oku...Hacet duasını okuyarak girdiysem ,o zaman mucizeni bekle canım...
Kanbarcım ya sen ne güzel şeyler paylaşıyorsun bizlerle. Güzel kalpli bir insansın sen![]()
sen hani meşguldün
![]()
takiptesin maşallah
çok şükür iyiyim yarın bir arkadaşım normal tüp bebek denemesi yapıcak medical parkta ona senin paylaşım meryem suresini çıkartıyordum
sen nasılsın herşey yolundamı
![]()
Canım inşallah arkadaşın da sen de hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz..Aralıksız Meryem Suresi okumaya devam..Canım inşallah bebeğine bu yolla kavuşursun ,dua ediyorum sana da bu akşam Meryem okuyorum,ama sen de oku mutlaka...41 gün aralıksız 41 adet okuyoruz..