Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ağzına sağlık çok güzel yazmışsın.kesinlikle stres tedaviyi olumsuz yönde çok etkiliyor.kendimden biliyorum olumsuz düşündüm geçen denemem de çok stres yaptım belki de en büyük sebebi buydu olumsuz sonuç almam da.o dönem hem kendime hem de eşime çevremdekilere dünyayı dar ettim resmen,ne oldu sonra da vicdan azabı çektim stres yaptım onun içinde olmadı diye bu kez benları düşünerek üzüldüm.elimizden geleni yapalım tedavimizi yaptıralım Allah ımıza da yalvaralım,O ndan isteyelim,sürekli kapısını çalalım Rabbim elbet bizi duyacaktır,bizi kapısından boş çevirmeyecektir.güzel şeyler düşünelim,güzel hayaller kuralım pozitif olalım bırakın olmazsa onu o zaman düşünüp üzülelim....
Çok güzel inşallah onlar gibi de bebislerin olur canım..
Ben de onu beğendim de avatar olarak yüklerken ,annenin sarışınlığı vs.kayboluyor,çünkü anne bana benziyor,birtek bebek görünüyor,ne dersin?Bu daha sıcak ve daha masum:)
çok güzel olmuş çok beğendim canım,benimde iki tane olsun ikisinide göğsüme koyup cennet kokularını içime çekeyim,nefes alış verişlerini dinleyim.ayyy ne güzel olur Ya Rabbim...
Amin kardelencim,amin,benim de gönlümden geçen o canım,bir kız/bir erkek ikiz,ama Rabbim bir tane de verse başımın gözümün üstünde yeri var canım...çok güzel olmuş çok beğendim canım,benimde iki tane olsun ikisinide göğsüme koyup cennet kokularını içime çekeyim,nefes alış verişlerini dinleyim.ayyy ne güzel olur Ya Rabbim...
Tuanacım canım hoşgeldin, hepsi mi kız canım?
Legacy hoşgeldin canım.Ben de senin gibi kararsızdım,sonra Firdevs Hanımda karar kıldım.İkisiyle de görüş,kalbine en yakın geleni seç.Mrb Tuana ben de sizleri takip ediyorum.inş hersey gönlünüzce olur.transfer gününüzu sanırım cinsiyet tayini için...bende hit ile firdevs hanim arasında kararsızsizlere göre karar verdim bende.Rabbim herkesin gonlunden geçeni kabul etsin ins