Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Başta kanbarcım olmak üzere herkese güzel bir haberim var. 12.gün beta hcg değerim 1561:) görünce ohaaaa dedim bu neeeee:)))mazharfuatözkan birbirini yalnız bırakmamış anlaşılan:) kardeş kardeş tutunmuşlar ben patikleri örmeye başlayım anca biter:))))) Umarım hepinize umut olurum ve ayağımı sürüklemişimdir de hepiniz peşimden gelirseniz:))
Tabi daha önümde uzun bir süreç var dualarınızı bekliyorum ben de sizlere duacıyım...

oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
tey tey tey......
Canım mazharfuat özkanım...
Vallahi de ağlıyorum şu an gözlerim yağmur hem de sağanak...:KK33:
herkes soruyor,bir arkadaşımın hamile haberini aldım diyorum...
inşallah darısı başına diyorlar....
ay canım arkadaşım çok tebrik ederim,dur ekranı göremiyorum,gözyaşlarımdan... ilk hamilemiz sensin:KK73::KK9::KK36::KK37::anneadayı::KK46::nazar:
CANIIIMMMMMMMM...
BİR TANECİK ARKADAŞIM....
ALLAH KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNİ...
HADİ ÖRMEYE BAŞLA BİR MAVİ,BİR PEMBE PATİKLERİ ÖRMEYE...
BENİMKİ KADAR SEVİNDİM İNAN,BEN HAMİLEYİM HABERİMİ ALMIŞIM KADAR.....

Son düzenleme:
Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..Hadi Mucizem,Özlemim sıra siz de ikiz,ikiz gelin inşallah canım kızkardeşlerim...:nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46:
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya Ocak 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-Test tarihini bekliyor
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihini bekliyor.
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer-Yumurtalar kız
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG-HAMİLE
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Başta kanbarcım olmak üzere herkese güzel bir haberim var. 12.gün beta hcg değerim 1561:) görünce ohaaaa dedim bu neeeee:)))mazharfuatözkan birbirini yalnız bırakmamış anlaşılan:) kardeş kardeş tutunmuşlar ben patikleri örmeye başlayım anca biter:))))) Umarım hepinize umut olurum ve ayağımı sürüklemişimdir de hepiniz peşimden gelirseniz:))
Tabi daha önümde uzun bir süreç var dualarınızı bekliyorum ben de sizlere duacıyım...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
YAŞASIIIIIIINNNNNNN......
MAZHARFUATÖZKAN HAMİLE....
CANIM ARKADAŞIM....
MUCİZE ANNEMİZ....
SENİ ÇOK SEVİYORUZ....
İKİZ İKİZ GELECEK BEBEKLERİN İNŞALLAH ,YOKSA ÜÇÜZ MÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ????BİZE DE DUA ET....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar daha topiği kurmamın üzerinde 11 gün geçti,11 arkadaş burada sizlerle kader birliği ettik,ve işte ilk hamilemiz:
MAZHARFUAT ÖZKAN.....:nazar::nazar::nazar:
İnşallah sırada Mucizem,Özlem var...Sonra hepimiz Allah'ın da izniyle bir bir bebeklerimize kavuşacağız...:anneadayı::KK46::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

Donasyon topiğine göre üçüz olma ihtimali de var.Ama o zaman tehlikeli biliyorsun,redüksiyon yapılıyor biri,inşallah ikizdir,inşallah,mucizemle senin,benim kizlerimiz olur canım ,amin?
ACABA MAZHARFUATÖZKAN dan kaç yumurta toplandı,kaçı iyi çıktı,kaç tane embriyo transfer edildi,donmuşları var mı?PGT yapıldı mı?

Mazharfuatözkan canım bak kendi kendime konuşur oldum...
Hadi gel de bize güzel bilgilerini ver canım....
Bizi de aydınlat,ışık tut bize gülüm,biz de senin arkandan geleceğiz...

rüyamda idrar testi yapıyorum ve 6 çizgi çıkıyoro_Osonra çizgileri üçerli sayıyorumve ikizlere hamile olduğuma karar veriyorum rüyamda:KK60:

Baaakkkk rüyaların çıktı M.F.Ö....
İnşallah bizim de rüyalarımıza böyle hayırlı haberler girer ve biz de hamile kalırız canım..
Ben temmuzda böyle bir rüya gördüm aslında,idrar testi yapıyorum POZİTİF çıkıyordu,eşimle havalara uçuyorduk...

Herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için :) ben biraz sersemlediğim için dışarı çıktık yemek yemeğe ve hava almaya ama benim meraklı eşim gezerken cepten sürekli burayı okudu ben eve gidince uzun uzun yazarım dememe rağmen eşim bak kanbar merak ediyor yaz bişeyler deyip durdu:) zaten sonunda da tlfunun şarjını bitirdi:) kanbarcım şimdi bu msjı cepten yazdım eve gidince uzun uzun yazarım konuşmak istersen tlfla da konuşuruz öptüm çookkk

tebrik ederim canım hayırlı olsun
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:anneadayı::KK9:
maşallah değerinde oldukça iyi:nazar::nazar:

Herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için :) ben biraz sersemlediğim için dışarı çıktık yemek yemeğe ve hava almaya ama benim meraklı eşim gezerken cepten sürekli burayı okudu ben eve gidince uzun uzun yazarım dememe rağmen eşim bak kanbar merak ediyor yaz bişeyler deyip durdu:) zaten sonunda da tlfunun şarjını bitirdi:) kanbarcım şimdi bu msjı cepten yazdım eve gidince uzun uzun yazarım konuşmak istersen tlfla da konuşuruz öptüm çookkk

Canım benim hoşgeldiiinn...
Güzel annemmmmm....
Tatlım şu an sevinçten tüylerim diken diken,gözlerim dolu dolu ,işlerim de yoğun ,böyle mutlu bir ruh halindeyim...
Eşine çok selamlar benden,belli çok iyi bir insan,yaptığı yorumdan belli...Allah razı olsun ondan da senden de...
Meraktan çatlayacağım...
Tüm ayrıntıları kendini yormadan yaz birtanem....
Çok ama çok mutluyum,beni ancak sen anlarsın,inan senin kadar mutluyum ...:anneadayı::KK46::nazar::KK69:Patikleri örmeye başla....

geçen hafta histereskopi çektirmiştim biliyosunuz,yarın kontrole gidicem doktora
benim bir haftadır az az kanamam devam ediyor
çok fazla değil ama yinede böyle sürmesi normalmi
yarın doktor ne diycek bakalım

tebrik ederim canım hayırlı olsun
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:anneadayı::KK9:
maşallah değerinde oldukça iyi:nazar::nazar:

Birumuttt sen de görünmüyorsun,nerelerdesin bu aralar,yoksa kobrısa gittin geldin mi?

geçen hafta histereskopi çektirmiştim biliyosunuz,yarın kontrole gidicem doktora
benim bir haftadır az az kanamam devam ediyor
çok fazla değil ama yinede böyle sürmesi normalmi
yarın doktor ne diycek bakalım

Canım doktora sor lütfen bu durumu.

legacy hoşgeldin canım.topiğimiz mutlu haberlerle coştu,darısı başımıza hepimizin...

Back
X