- 10 Kasım 2014
- 64
- 81
- 18
Kanbarcım canim yazılarıni pozitif yaklaşımlarını.yaşam enerjine hayran oldum ..kendimi birden sürekli senin yazılarını okurken buluyorum.herşeyi öyle içten güzel akıcı anlatmışsın ki..yaşadığın sıkıntılar çok uzun zamanını almış.bu acılar aslında burada olan kimseye yabanci deyil.bende ilk denememi dünya tüp bebekte yaptim.hitle görüştüm.firdevs hanımda son denememi yapıp kızlarıma kavuştum.sana ve buradaki herkese şunu söyleyebilirim.firdevs hanım bu işi gerçekten yüreğiyle yapıyor.bu konuyu çok araştirmış biri olarak söylüyorum.gebelik oluşmasada söylerdim inanın.haa bide firdevs hanimın kimseye 4 embriyo koymak gibi bir ısrarı yok.yaş faktörü rahimin durumu embriyoların durumu gibi bir çok faktöre göre karar veriliyor.şuda varki insan onca zorluğa değsin istiyor sanırım.bende tutmama korkusu yüzunden 4 adet embriyo istemistim.firdevs hanım beni kırmadı.sonuç üç tanesi tutu.geriyw ikisi kaldı.
Kanbarcım sen nw zaman başlıycaksın.inan sabırsızlıkla bekliyorum.biliyorum sende çok deneyimlisin ama sormak istediğin birşeyler ilursa ben burdayım.ikizin olucağını hissediyorum.ni tekim firdevs hanımın hastalarında genelde çoğul gebelik oluşuyor.cnmm
Tress canım merhaba. Öncelikle kızlarınla sana bi ömür saglik ve mutluluklar diliyorum. Canim 3 tuttu demişsin sonra 2 ye düştü. Seni üzmek istemem ama nedenini nasil olduğunu anlatabilir misin?